Homelander 2 209 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 Na początku to była guzik warta ciekawostka, ale przyznam, że oferta robi się coraz ciekawsza. Fantastyczne Into the Breach, Immortality, Oxenfree, Reigns Three Kindgoms, Twelve Minutes, TMNT Shredders Revenge - to są bardzo bardzo dobre gry w które zdecydowanie warto pograć. Korzystacie? Coś polecacie? Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 52 minuty temu, Homelander napisał: Korzystacie? Jeśli będzie dostępne gdzieś indziej niż na mobilkach to może, może. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 11 stycznia 2023 Autor Opublikowano 11 stycznia 2023 41 minutes ago, Bzduras said: Jeśli będzie dostępne gdzieś indziej niż na mobilkach to może, może. Akurat we wszystkie te gry (poza żółwiami) na telefonie gra się super. Polecam zwłaszcza Into the Breach, w mojej opinii gra 10/10. Cudne połączenie rogalika, turówki i gry logicznej 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 (edytowane) Into The Breach na telefonie to złoto i zło jednocześnie. Jakąś chorą liczbę godzin na to przepuściłem. W Netflix Games jest też świetny Kentucky Road Zero tak btw. Polecam też ogarnąć świetne "Poinpy" od autorów "Downwell". Edytowane 11 stycznia 2023 przez Cedric Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 Zdecydowanie polecam Spiritfarer Nie wiem kiedy ja dodali ale z calego serca polecam, swietna i relaksujaca gra 1 Cytuj
Gregorius 503 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Valiant Hearts: Coming Home wychodzi na wiosnę i będzie exem na Netflixa. 1 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 25 stycznia 2023 Autor Opublikowano 25 stycznia 2023 (edytowane) Wychodzi 31go stycznia. Aż sobie zainstalowałem jedynkę na iphonie żeby sobie odświeżyć po tych latach edit. znaczy zrobiłbym to gdyby gra była jeszcze dostępna. Zainstalowałem ja z pobranych, ale już reszty epizodów się nie da. Jebany Ubisoft, jakby nie dość było powodów żeby nienawidzieć tej jebanej firmy Edytowane 25 stycznia 2023 przez Homelander Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 25 stycznia 2023 Opublikowano 25 stycznia 2023 Akurat to jest wina Apple które każe sobie płacić za dostępność aplikacji. Jeśli coś jest niepopularne to po co to opłacać. Dla strat? Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 26 stycznia 2023 Autor Opublikowano 26 stycznia 2023 Ale zbiegiem okoliczności tylko gry Ubi znikaja. I to naprawdę dobre. Might and Magic Clash of Heroes, Heroesy 3, Valiant Hearts. I pewnie wiele innych Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 3 lutego 2023 Opublikowano 3 lutego 2023 Sprawdzał już ktoś tego Valiant Hearts nowego Jakies pierwsze wrażenia forumkowych ekspertów by sie przydały, bo nie wiem czy warto odpalać czy strata czasu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi