Figaro 8 304 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 Nowa gra Mimimi. No nie jestem porwany klimatem. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 Trochę takie Sea of Thieves w rzucie izometrycznym Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 Ja mam uczulenie na ten simsowo-fortnajtowy styl graficzny 1 Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 Wygląda przechujowo, ale gameplayowo będzie super jak ich dwie poprzednie gry. Szkoda tylko tego settingu z dupy, ale grac będzie grane. 1 Cytuj
messer88 6 591 Opublikowano 25 stycznia 2023 Opublikowano 25 stycznia 2023 Właśnie też mi się wydaje że wygląda gorzej od Desperados 3 przez ten artstyle. Troszkę dygnął że piracki setting no ale zaraz niestety zobaczyłem że z jakimiś udziwnieniami. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Mimimi zamyka studio. Trochę szkoda, miałem nadzieję na nową część Commandos. https://www.mimimi.games/our-final-game/ Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Nowych komandosów robi ktoś inny. Oni nie pozyskali praw. Cytuj
messer88 6 591 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca W dniu 25.01.2023 o 15:48, messer88 napisał(a): Właśnie też mi się wydaje że wygląda gorzej od Desperados 3 przez ten artstyle. Troszkę dygnął że piracki setting no ale zaraz niestety zobaczyłem że z jakimiś udziwnieniami. Gram teraz i odszczekuję Gra wygląda świetnie, a sam setting jest ciekawy, fajnie że są to przeklęci piraci bo gameplayowo wypada to super z ich zdolnościami. Bardzo fajnie zrobione unlocki kolejnych postaci, jedyny minus dla mnie to miedzy misjami jest hub gdzie trochę czasu się spędza, są też małe sidequesty z lore naszych piratów. Plus samouczek przy odblokowaniu każdej nowej postaci ale to akurat dobrze. Przy każdej kolejnej jestem zaskoczony jakie fajne ma skille i na ile różnych sposobów można podchodzić do misji zależnie od wybranej ekipy. Generalnie zarzut do huba mam taki że dużo tam się gada zamiast cieszyć się daniem głównym czyli gameplayem. Studia szkoda, bo tak samo ostatnio myślałem że jakby ktoś miał robić nowych Komandosów to nikt inny tego lepiej by nie zrobił. Cytuj
BRY@N 1 595 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca No właśnie mnie HUB i odejście od standardowego podziału na misje trochę odstrasza, że jest to takie bardziej rozlazłem i jak gra z telefonu, jeśli chodzi o postęp w grze. Cytuj
messer88 6 591 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Nie no jest dobrze, na początku masz dwie postacie do wyboru kogo "ożywić", później wybierasz już kandydatów z całej reszty załogi. Plus są upgrade ich skilli, a gra zachęca do używania wszystkich postaci na zmianę bo ci którzy siedzą na ławce a są brani na następna misje przyśpieszają właśnie ulepszanie ich zdolności. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi