Sylvan Wielki 4 534 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Ubiłem pierwszego bossa. Czas spędzony z Hi-Fi Rush uważam za Podoba mi się oprawa A/V, stylistyka, humor, no i najważniejsze - sama rozgrywka (rekomenduje wyższe poziomy trudności). Z nieukrywaną przyjemnością ukończę tę przygodę. Powiem wam, że grając w tę grę, poczułem wewnętrzny żal, że Sunset Overdrive nie otrzymał wsparcia XS. Liczę na wydanie pudełkowe w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Ostatni boss padł. Po prostu czysty fun z grania. Gameplay, klimat, humor, postaci no wszystko tu zagrało. Niesamowita niespodzianka na początku roku. Wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale Microsoft z kopyta zaczyna 2023 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Jak narzekałem na etapy platformowe tak ostatnie 4(?) rozdziały mają tak idealny pacing, że to była czysta przyjemność kończyć tę grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Skończyłem wczoraj i mi się podobało, bardzo miła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 W dniu 1.02.2023 o 20:45, Banan91PL napisał: No właśnie trafiam w kółeczko atakiem i postać nie atakuje Bo musisz sparować kilka ataków. Tyle ile masz piorunów nad wrogiem. Nachodzące się kręgi pokazują tylko kiedy masz pierwszy raz sparować. Resztę razy musisz zrobić w takim rytmie jak pojawiały się pioruny nad wrogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 "Kupiłem" gamepassa za 6,88 zł na PC, zobaczymy, czy taki goty contender :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 A przepraszam pomylilem tematy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Kurde, dobra ta gierka jest :D. I znowu abonament za 6,88 zł nabrał sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Jest pod wrażeniem gierki i jej supportu dla ultrawide'a na PC, do tego stabilne 144 fps, to się rzadko zdarza, szczególnie, że to gra na UE4. A jest całkiem ładna przy tym, jak na indyka. Już jestem w 3ciej krainie, system walki wymiata, spora ilość dopaminy, czysty fun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 5 minutes ago, KrYcHu_89 said: Jest pod wrażeniem gierki i jej supportu dla ultrawide'a na PC, do tego stabilne 144 fps, to się rzadko zdarza, szczególnie, że to gra na UE4. A jest całkiem ładna przy tym, jak na indyka. Już jestem w 3ciej krainie, system walki wymiata, spora ilość dopaminy, czysty fun. O własnie chciałem pytać czy gra wspiera ultrawide. Szkoda, że nie ma Play Anywhere (chyba) bo nie chce mi się od nowa zaczynać na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Otóż ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 10 minut temu, Czoperrr napisał: O własnie chciałem pytać czy gra wspiera ultrawide. Szkoda, że nie ma Play Anywhere (chyba) bo nie chce mi się od nowa zaczynać na PC. W sensie PC pass vs Xbox pass? Wspiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 1 minute ago, Bzduras said: Otóż ma. Nie ma Play Anywhere na liście Możliwości. To, że jest PC i Xbox Series X nie znaczy, że gra wspiera cross-save. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Jeśli gra ma wypisane "można grać na PC i konsoli" oraz zapis w chmurze na tej liście to to jest tożsame z Play Anywhere. I HFR dokładnie taki ma opis, jak widać wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Działa, działa, na reddicie też pisali o tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 A to okej, dzięki. Myślałem, że Play Anywhere jest konieczne do działania cross save, mogliby to jakoś lepiej opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Do cross-save między PC a konsolą wystarczy oznaczenie "zapis stanu gry w chmurze w usłudze Xbox". Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Ale ta gierka jest boska, ten system walki to sam miód. Nie wiem jak wy to pokonywaliście w niecałe 10h. Ja już mam ponad 13h. Jeszcze właśnie miałem scenę żywcem wyjętą z Leona zawodowca. Genialne Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 5 minut temu, KamilM napisał: Ale ta gierka jest boska, ten system walki to sam miód. Nie wiem jak wy to pokonywaliście w niecałe 10h. Ja już mam ponad 13h. Jeszcze właśnie miałem scenę żywcem wyjętą z Leona zawodowca. Genialne Ja dopiero na wulkanie, właśnie zginąłem na tutorialu do parowania, spróbuję później, coś nie skumałem o co biega :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) Pamiętaj, że parujesz tyle razy ile masz piorunów nad wrogiem. I w takim tempie jak one się pojawiają. Nakładające się na siebie kręgi pokazują tylko kiedy ma wejść pierwsze parry, reszta już w rytm piorunów. Już był jeden użytkownik, który kilka stron temu właśnie przez to odpuścił grę, bo mu nie szło parowanie Edytowane 8 Lutego 2023 przez KamilM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 1 minutę temu, KamilM napisał: Pamiętaj, że parrujesz tyle razy ile masz piorunów nad wrogiem. I w takim tempie jak one się pojawiają. Nakładające się na siebie kręgi pokazują tylko kiedy ma wejść pierwsze parry, reszta już w rytm piorunów. No właśnie, już skumałem :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 23 minutes ago, KamilM said: Pamiętaj, że parujesz tyle razy ile masz piorunów nad wrogiem. I w takim tempie jak one się pojawiają. Nakładające się na siebie kręgi pokazują tylko kiedy ma wejść pierwsze parry, reszta już w rytm piorunów. Już był jeden użytkownik, który kilka stron temu właśnie przez to odpuścił grę, bo mu nie szło parowanie Nie odpuścił zacząłem grać na słuchawkach i parowanie wchodzi elegancko. Spoiler Walką z Korsyką na parowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Kamilowi chodziło chyba o Banana. Robił ktoś z was ta arenę, skończył może? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi