Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 4 lutego 2023 Opublikowano 4 lutego 2023 Ubiłem pierwszego bossa. Czas spędzony z Hi-Fi Rush uważam za Podoba mi się oprawa A/V, stylistyka, humor, no i najważniejsze - sama rozgrywka (rekomenduje wyższe poziomy trudności). Z nieukrywaną przyjemnością ukończę tę przygodę. Powiem wam, że grając w tę grę, poczułem wewnętrzny żal, że Sunset Overdrive nie otrzymał wsparcia XS. Liczę na wydanie pudełkowe w przyszłości. Cytuj
tedi007 644 Opublikowano 4 lutego 2023 Opublikowano 4 lutego 2023 Ostatni boss padł. Po prostu czysty fun z grania. Gameplay, klimat, humor, postaci no wszystko tu zagrało. Niesamowita niespodzianka na początku roku. Wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale Microsoft z kopyta zaczyna 2023 rok. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 5 lutego 2023 Opublikowano 5 lutego 2023 Jak narzekałem na etapy platformowe tak ostatnie 4(?) rozdziały mają tak idealny pacing, że to była czysta przyjemność kończyć tę grę. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Skończyłem wczoraj i mi się podobało, bardzo miła niespodzianka. Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 W dniu 1.02.2023 o 20:45, Banan91PL napisał: No właśnie trafiam w kółeczko atakiem i postać nie atakuje Bo musisz sparować kilka ataków. Tyle ile masz piorunów nad wrogiem. Nachodzące się kręgi pokazują tylko kiedy masz pierwszy raz sparować. Resztę razy musisz zrobić w takim rytmie jak pojawiały się pioruny nad wrogiem. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 "Kupiłem" gamepassa za 6,88 zł na PC, zobaczymy, czy taki goty contender :D. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 A przepraszam pomylilem tematy 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Kurde, dobra ta gierka jest :D. I znowu abonament za 6,88 zł nabrał sensu. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Jest pod wrażeniem gierki i jej supportu dla ultrawide'a na PC, do tego stabilne 144 fps, to się rzadko zdarza, szczególnie, że to gra na UE4. A jest całkiem ładna przy tym, jak na indyka. Już jestem w 3ciej krainie, system walki wymiata, spora ilość dopaminy, czysty fun. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 5 minutes ago, KrYcHu_89 said: Jest pod wrażeniem gierki i jej supportu dla ultrawide'a na PC, do tego stabilne 144 fps, to się rzadko zdarza, szczególnie, że to gra na UE4. A jest całkiem ładna przy tym, jak na indyka. Już jestem w 3ciej krainie, system walki wymiata, spora ilość dopaminy, czysty fun. O własnie chciałem pytać czy gra wspiera ultrawide. Szkoda, że nie ma Play Anywhere (chyba) bo nie chce mi się od nowa zaczynać na PC. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 10 minut temu, Czoperrr napisał: O własnie chciałem pytać czy gra wspiera ultrawide. Szkoda, że nie ma Play Anywhere (chyba) bo nie chce mi się od nowa zaczynać na PC. W sensie PC pass vs Xbox pass? Wspiera Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 1 minute ago, Bzduras said: Otóż ma. Nie ma Play Anywhere na liście Możliwości. To, że jest PC i Xbox Series X nie znaczy, że gra wspiera cross-save. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Jeśli gra ma wypisane "można grać na PC i konsoli" oraz zapis w chmurze na tej liście to to jest tożsame z Play Anywhere. I HFR dokładnie taki ma opis, jak widać wyżej. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Działa, działa, na reddicie też pisali o tym Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 A to okej, dzięki. Myślałem, że Play Anywhere jest konieczne do działania cross save, mogliby to jakoś lepiej opisać. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Do cross-save między PC a konsolą wystarczy oznaczenie "zapis stanu gry w chmurze w usłudze Xbox". Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Ale ta gierka jest boska, ten system walki to sam miód. Nie wiem jak wy to pokonywaliście w niecałe 10h. Ja już mam ponad 13h. Jeszcze właśnie miałem scenę żywcem wyjętą z Leona zawodowca. Genialne Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 5 minut temu, KamilM napisał: Ale ta gierka jest boska, ten system walki to sam miód. Nie wiem jak wy to pokonywaliście w niecałe 10h. Ja już mam ponad 13h. Jeszcze właśnie miałem scenę żywcem wyjętą z Leona zawodowca. Genialne Ja dopiero na wulkanie, właśnie zginąłem na tutorialu do parowania, spróbuję później, coś nie skumałem o co biega :/. Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 (edytowane) Pamiętaj, że parujesz tyle razy ile masz piorunów nad wrogiem. I w takim tempie jak one się pojawiają. Nakładające się na siebie kręgi pokazują tylko kiedy ma wejść pierwsze parry, reszta już w rytm piorunów. Już był jeden użytkownik, który kilka stron temu właśnie przez to odpuścił grę, bo mu nie szło parowanie Edytowane 8 lutego 2023 przez KamilM 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 1 minutę temu, KamilM napisał: Pamiętaj, że parrujesz tyle razy ile masz piorunów nad wrogiem. I w takim tempie jak one się pojawiają. Nakładające się na siebie kręgi pokazują tylko kiedy ma wejść pierwsze parry, reszta już w rytm piorunów. No właśnie, już skumałem :D. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 23 minutes ago, KamilM said: Pamiętaj, że parujesz tyle razy ile masz piorunów nad wrogiem. I w takim tempie jak one się pojawiają. Nakładające się na siebie kręgi pokazują tylko kiedy ma wejść pierwsze parry, reszta już w rytm piorunów. Już był jeden użytkownik, który kilka stron temu właśnie przez to odpuścił grę, bo mu nie szło parowanie Nie odpuścił zacząłem grać na słuchawkach i parowanie wchodzi elegancko. Spoiler Walką z Korsyką na parowanie Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Kamilowi chodziło chyba o Banana. Robił ktoś z was ta arenę, skończył może? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi