BRY@N 1 590 Opublikowano 10 kwietnia 2023 Opublikowano 10 kwietnia 2023 Grę przejdziesz ale z wyzwaniami po skończeniu gry może być gorzej Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 10 kwietnia 2023 Opublikowano 10 kwietnia 2023 To przede wszystkim bardziej beat'em up niż gra muzyczna. Jedna z lepszych pozycji ostatnich miesięcy, trzeba zagrać. Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 10 kwietnia 2023 Opublikowano 10 kwietnia 2023 (edytowane) 15 godzin temu, balon napisał: U mnie HiFi niedługo wpadnie na tapetę. Tapet nie tapetę Granie w rytmie pomaga, bo zadaje się więcej damedżu, wchodzą komba i ogólnie jest efektownie. Nie zaszedłem daleko, ale nie jest to jakoś specjalnie trudne. Po prostu słuchasz muzy i lecisz z pulsem bitu. Poza tym wszystko wokół pulsuje w danym rytmie, więc nawet wzrokowo jest wspomaganie. Edytowane 10 kwietnia 2023 przez Luqat Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 A jak już naprawdę nie potrafi się wbić w rytm to wystarczy atakować wtedy, gdy atak dosięga przeciwnika - w końcu one też wyptowadzane są do rytmu Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Przez to że tyle grałem w re4 to mega mnie wybijała z rytmu ta kontra na b xD nie mogli jak ludzie zrobić na l1? Wtedy byłbym niepowstrzymany Dużo straciłem olewając te tajemnicze drzwi na lvlach? Narazie nie mam zbytnio ochoty praktycznie przechodzić gry drugi raz żeby je szukać ( chociaż większość jak nie wszystkie już znalazłem na pierwszym przejściu) Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Przy pierwszym przejściu i tak nie możesz do nich wejść. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Wiem dlatego pytam czy dużo straciłem Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Tam są w sumie tylko takie zadania do wykonania jak np. zabij wszystkich z kontry itp. 1 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 16 kwietnia 2023 Opublikowano 16 kwietnia 2023 Pograłem, kilka godzin za mną, no i panie kapitanie, jakie to jest FANTASTYCZNE. Czytając to co piszecie (+ screeny), to wiedziałem że gierka mi podjedzie, jedynie co bałem się trochę o moje poczucie rytmu. No ale na normal nic mi to nie przeszkadza, baa nawet coś mi się udaje wymłodzić. Co mnie zaskoczyło na duży plus względem tego co się spodziewałem, że walki w cale nie ma tak dużo. Fajnie, że jest dużo przerywników (umilaczy gameplayu) między kolejnymi walkami. Jest skakanie, jest prosta i przyjemna eksploracja w celu szukania śrubek i innych dopałek, są slidy itd. O takich oczywistościach jak mega oprawa i świetny VA nie będę nawet wspominał… Jak narazie moje GOTY i ciekawe czy 3 rok z rzędu „kolorowe” AA będzie w moim TOP3 roku (poprzednio Tinykin oraz Kena), chociaż premiery od końca kwietnia zapowiadają się mocarnie. 4 2 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 16 kwietnia 2023 Opublikowano 16 kwietnia 2023 Fajnie że coraz więcej osób poznaje się na tej perełce. Przy okazji warto też przypomnieć że HiFi Rush to obecnie najwyżej oceniany tytuł w tym roku który nie jest remake'm lub remasterem, co jednoczenie dużo mówi o kondycji w jakiej znajduje się branża Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 16 kwietnia 2023 Opublikowano 16 kwietnia 2023 25 minut temu, ASX napisał: Fajnie że coraz więcej osób poznaje się na tej perełce. Przy okazji warto też przypomnieć że HiFi Rush to obecnie najwyżej oceniany tytuł w tym roku który nie jest remake'm lub remasterem, co jednoczenie dużo mówi o kondycji w jakiej znajduje się branża Spokojnie od 28 kwietnia będzie lepiej. Kilka mocarnych premier pojawi się w tym roku. Kurde jeszcze Psycho2 miałem w topce goty. Czyli kolejny „kolorowy” AA (choć to takie AA+). Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Zajebista gierka. Akcja prawie non stop, system walki jest dla mnie fajnie przemyślany, bo wybacza nietrafianie w rytm, ale za to daje mega satysfakcję jak już wszystko dobrze wyjdzie. Przy wielu przeciwnikach zaczyna się robić chaos i ciężko nie zacząć mashować Postacie, humor, oprawa na duży plus, lokacje wewnątrz momentami biedne, te bardziej otwarte wyglądają dużo lepiej. Ogólnie szalone gówno, polecam Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Opublikowano 17 kwietnia 2023 no jeśli miałbym wymienić jakąś wadę HiFi Rush to IMO jest to design lokacji, bo odniosłem wrażenie 80% rozgrywa w nudnych, szarych i bliźniaczych do siebie korytarzach. Jeśli kiedykolwiek powstanie sequel to chciałbym żeby rozgrywał się w ciekawszych miejscówkach. No i przydałoby się poprawić pacing, by sekcję walki i platformowe były wobec siebie bardziej zbalansowane i nie tak sztywno od siebie rozdzielone. 1 Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Opublikowano 17 kwietnia 2023 No niestety większość to jakieś fabryki i inne chuye muje Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Opublikowano 17 kwietnia 2023 52 minuty temu, ASX napisał: odniosłem wrażenie 80% rozgrywa w nudnych, szarych i bliźniaczych do siebie korytarzach No z szarymi to jednak bym polemizował 1 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Opublikowano 17 kwietnia 2023 być może pamięc mnie już zawodzi i kolor się nie zgadza, ale mniej więcej tak zapamiętałem większość tych korytarzy Spoiler największą zmianą otoczenia stanowiła ta sekcja z lawą i aż szkoda że nie było więcej takich poziomów. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Opublikowano 17 kwietnia 2023 To muzeum pod koniec chyba najbardziej mi siadło Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Opublikowano 17 kwietnia 2023 no muzem spoko, ale HiFi Rush ma tak sterylne otoczenie że nawet sekcje rozgrywające się w innym niż fabryka czy hala miejscu wyglądały bardzo podobnie. Przydałoby się więcej życia w tych lokacjach Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Opublikowano 17 kwietnia 2023 No dokładnie, te korytarze i inne wnętrza często przypominają dungeony z jrpgów. Jak sobie przypomnę ten z P5, to aż mnie ciarki przechodzą XD kurwa jakie to brzydkie było Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, bo przez Was zacząłem drugi raz przechodzić. No miodek nadal, na bank topka w tegorocznym goty u mnie. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Gierka skończona. Ogólnie zjadłem ją w ciągu czterech sesji Końcówka mega przeładowana akcją i emejzingiem, te walki z bossami robią robotę i cutscenki przed/w trakcie nich urywają momentami łeb. Fajnie, że twórcy dodali masę wyzwań i znajdziek dla chętnych, można spędzić z grą sporo czasu jeśli ktoś chce masterować albo czuje niedosyt. Szkoda w sumie, że historia nie była trochę dłuższa, bo dopiero pod koniec poczułem jakąś tam sympatię do postaci i relacji między nimi. Tak czy siak ode mnie solidne 8/10, idealna gierka na oderwanie się po czymś bardziej angażującym albo żeby poczuć prawdziwy konsolowy klimacik jak za starych dobrych czasów 2 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2023 Cytat Jeff Grubb on Hi-Fi Rush: "Based on what I've heard, it just didn't make the money it needed to make" Pierdolę tę branżę. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2023 Dzięki. Grubb to chyba najbardziej irytujący insajder ever. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi