Paolo1986 731 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października (edytowane) @PiotrekPJak dotrzesz Spoiler Do fortu Wranik, to masz punkt bez powrotu Tak więc musisz skończyć Edytowane 17 października przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Wróciłem do F1 2023 Na PS5 kiedyś było w psplusie i ograłem 1 sezon kariery w Astonie. Drugi już w Mercu, bo Ferrari i Red Bull mnie nie chciały. Póki co trzy GP za mną. Cytuj
SebaSan1981 3 581 Opublikowano piątek o 06:29 Opublikowano piątek o 06:29 Powrót do ESO. Tak, tak wiem.. pisałem że pyerdolę tą grę i już nie wrócę ale po zostawieniu baby zyskałem masę wolnego czasu w życiu na wszystkie aktywności. No i przypomniałem sobie że wspaniale grało mi się moją Arcanistką, większość contentu (poza trialami i dungeonami w wesji 2, multigraczowymi dolmenami i gejzerami w Vardenfell) przechodziłem na spokojnie sam. Jak zobaczyłem ile nowej zawartości dodali to zachciało mi się wrócić, poza tym uwielbiam uniwersum Elder Scrolls (mam nawet trzy książki w biblioteczce). Ta gra to znakomite panaceum na nie do końca udany, zakończony związek. A jest tym lepiej że ponaprawiali glitche, błędy. Nowa zawartość to co najmniej setki godzin, friendy dodali mnie do świetnej gildii PvP. A że mam teraz czas to chętnie wsiąknę. I może w końcu z pomocą ekipy wbiję tego jebanego pvp emperora na którymś urlopie, ostatniego aczika do platyny 1 Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano wczoraj o 07:35 Opublikowano wczoraj o 07:35 Wiedźmin Dziki Gon Miałem save na NG+ z szukaniem Księżniczki, zrobiony w lipcu zeszłego roku. Pora więc na czwarte przejście- drugie na PC, pierwsze na NG+. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi