Paolo1986 944 Opublikowano 17 października 2024 Opublikowano 17 października 2024 (edytowane) @PiotrekPJak dotrzesz Spoiler Do fortu Wranik, to masz punkt bez powrotu Tak więc musisz skończyć Edytowane 17 października 2024 przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 2 178 Opublikowano 28 października 2024 Opublikowano 28 października 2024 Wróciłem do F1 2023 Na PS5 kiedyś było w psplusie i ograłem 1 sezon kariery w Astonie. Drugi już w Mercu, bo Ferrari i Red Bull mnie nie chciały. Póki co trzy GP za mną. Cytuj
SebaSan1981 3 781 Opublikowano 15 listopada 2024 Opublikowano 15 listopada 2024 Powrót do ESO. Tak, tak wiem.. pisałem że pyerdolę tą grę i już nie wrócę ale po zostawieniu baby zyskałem masę wolnego czasu w życiu na wszystkie aktywności. No i przypomniałem sobie że wspaniale grało mi się moją Arcanistką, większość contentu (poza trialami i dungeonami w wesji 2, multigraczowymi dolmenami i gejzerami w Vardenfell) przechodziłem na spokojnie sam. Jak zobaczyłem ile nowej zawartości dodali to zachciało mi się wrócić, poza tym uwielbiam uniwersum Elder Scrolls (mam nawet trzy książki w biblioteczce). Ta gra to znakomite panaceum na nie do końca udany, zakończony związek. A jest tym lepiej że ponaprawiali glitche, błędy. Nowa zawartość to co najmniej setki godzin, friendy dodali mnie do świetnej gildii PvP. A że mam teraz czas to chętnie wsiąknę. I może w końcu z pomocą ekipy wbiję tego jebanego pvp emperora na którymś urlopie, ostatniego aczika do platyny 1 Cytuj
PiotrekP 2 178 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 Wiedźmin Dziki Gon Miałem save na NG+ z szukaniem Księżniczki, zrobiony w lipcu zeszłego roku. Pora więc na czwarte przejście- drugie na PC, pierwsze na NG+. Cytuj
Paolo1986 944 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Rise of The Tomb Raider (PS5) Powrót po ponad miesiącu, więc nie tak dawno temu. Ale prawie zapomniałem, jak ta gra pięknie się prezentuje na PS5 Cytuj
PiotrekP 2 178 Opublikowano środa o 20:13 Opublikowano środa o 20:13 @Paolo1986 ano ładne te widoki 1 Cytuj
Wredny 10 122 Opublikowano środa o 22:32 Opublikowano środa o 22:32 U mnie też widoczki niczego sobie - kolejny powrót do AC Odyssey: 2 1 Cytuj
SebaSan1981 3 781 Opublikowano środa o 22:37 Opublikowano środa o 22:37 Jutro dam lajkę bo mi się reakcje na dziś skończyły. Odysejka pomimo kilku niedoróbek jak np fetch questy - nadal jest moim ulubionym assasynem. Bo klimaty greckie niesamowicie mi podchodzą. Nawet ten tour historyczny jest ciekawie zrobiony. I też kiedyś wrócę dokończyć wątek Atlantydy bo chyba tylko to mi pozostało. Póki co mam zajawkę na inną grę więc cała reszta musi poczekać. Pozdrawiam! 2 1 Cytuj
Wredny 10 122 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @SebaSan1981, jak masz jeszcze jakieś lajki to za chwilę wpadnie wrzutka we "właśnie porzuciłem" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi