zdrowywariat 373 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 2 godziny temu, Daffy napisał: Pograłem trochę, nie myślałem że w 2023 cokolwiek na switchu mnie jeszcze zachwyci pod względem technicznym. Przez samą grę się wręcz płynie, a sterowanie dwoma gałkami jak w każdym współczesnym fps. Retro udowadniają że po tylu latach ciszy pod względem AV są ogarnięci, teraz niech pokażą że dalej mają głowę pełną pomysłów gdy tworzą coś nowego...MP4 patrzę na Ciebie Jeszcze nic nie widziałeś Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 2 godziny temu, Daffy napisał: Pograłem trochę, nie myślałem że w 2023 cokolwiek na switchu mnie jeszcze zachwyci pod względem technicznym. Przez samą grę się wręcz płynie, a sterowanie dwoma gałkami jak w każdym współczesnym fps. Retro udowadniają że po tylu latach ciszy pod względem AV są ogarnięci, teraz niech pokażą że dalej mają głowę pełną pomysłów gdy tworzą coś nowego...MP4 patrzę na Ciebie Dokładnie sterownie na dwie gały idealne , dodatkowo podbicie szybkości prawej gałki i można płynąć przez korytarze Talona IV. Uwielbiam ten tytuł za zero pierdolollo tylko czysty gameplay. Cytuj
Bzduras 12 460 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Średnio, te żyro w joyconach są takie sobie. Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Dokładnie, ja się z żyro poddałem po 15 min. A myślałem że mam joycony już leciwe i nie domagają. Cytuj
KJL 102 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Nigdy nie grałem dłużej w Metroid Prime, więc jak wychodzi remaster tej gry na Switcha więc chętnie bym go kupił. Tylko mam takie pytanie - jak ktoś w to grał, to jestem ciekawy jak wygląda sterowanie postacią za pomocą tych małych gałek. Switch Lite (bo taki mam) ma je dosyć małe i zastanawiam się czy w FPSy się wygodnie gra na tej konsoli. Dotychczas jak miałem do wyboru FPSa też na Xboxa to zawsze brałem wersję na konsolę stacjonarną. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Bez problemu da się przyzwyczaić choc wiadomo że to nie to samo co na padzie i stacjonarce Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Prime to nie fps w normalnym sensie, a przynajmniej nie wrzucałbym go do worka z np Doomem czy Call Of Duty. W ten remaster jeszcze nie grałem ale OG na GCN nie wymagał takiej precyzji z uwagi na autoaim. 1 Cytuj
Nyu 767 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 (edytowane) Prime to action-adventure w FPP, czyli platformówka z puzzlami i dodatkiem szczelania z auto aimem, w to nie może się grac źle na padzie. PS. Emejzing, ale mega zgadzam się że zdrowym wariatem. Chętnie zobaczyłbym nowego Metroida w TPP. Edytowane 11 lutego 2023 przez Nyu 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Metroid Prime wyszedł w dzień zapowiedzi, bo nie potrzebował reklamy. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 To nie hi fi rush żeby się jarac, że shadow drop zaskoczył. Po co reklama grze która wyszła 20 lat temu? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Zaskoczyli mnie, piękny prezent 1 Cytuj
drozdu7 2 752 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 No ale też trochę przypudrowali to że nie mają nic do pokazania jeśli chodzi o MP4. Może być tak że będzie tytułem startowym następnej konsoli już Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Nie dałem rady, jaki ta gra ma KLIMAT od samego początku jest bomba prosto w twarz z otwartej, od main menu do lądowania wiadomo gdzie, a gra się jeszcze nie zaczęła xD. Design, Ilość szczegółów, ilość efektów powala, no i ta muzyka robi taką robotę, że jprd, co za majstersztyk z tej gry. Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Dodaj, że w porównaniu do oryginału. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Ja właśnie kliknąłem zakup pudełka, trzeba taką grę mieć w kolekcji 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Godzinę temu, Daffy napisał: Ja właśnie kliknąłem zakup pudełka, trzeba taką grę mieć w kolekcji Nintendo wie jak golić 2 razy i więcej za jedną grę, xD Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 4 minuty temu, zdrowywariat napisał: Nintendo wie jak golić 2 razy i więcej za jedną grę, xD Ogolony raz dla pudła, powiedzmy że to co dotychczas ogralem to była pecetowa wersja developerska potraktowana u mnie jak demo Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Ja już dwa razy dałem się ogolić za MP i teraz znowu 2, bo 3 marca wleci jeszcze pudełko xD Cytuj
KJL 102 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 (edytowane) 56 minut temu, zdrowywariat napisał: Ja już dwa razy dałem się ogolić za MP i teraz znowu 2, bo 3 marca wleci jeszcze pudełko xD Kupowania tej samej gry 2 razy akurat nie rozumiem. Natomiast to, że gra jest w sprzedaży jest to nie jest moim zdaniem żadne golenie graczy. Jak nie chcą to niech nie kupują. Większość starych gier jest dostępna - nie licząc gier od Nintendo - i taki stan jest normalny, że możesz grę kupić. To właśnie stan, że nie kupiłeś gry 25 lat temu, to już jej nie dostaniesz jest dziwny. Wejdź na gog.com np. to dostaniesz szoku, zobaczysz jak większość wydawców "goli" graczy i możesz kupić stare gry i to za kilka złotych - szok trochę nie ? Nawet jest Dead Space za 30 zł a nie za 399. Zresztą Xbox też goli graczy jak przejrzysz ten ich sklep to bezwstydnie sprzedają masę starych gier a powinni je wycofać, bo jak nie kupiłeś jak była przez miesiąc dostępna w 2003 to już za późno. A tak poważnie, to według mnie tak powinno być, stare gry powinny być dostępne. Edytowane 12 lutego 2023 przez KJL 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 (edytowane) 11 minut temu, KJL napisał: Kupowania tej samej gry 2 razy akurat nie rozumiem. Natomiast to, że gra jest w sprzedaży jest to nie jest moim zdaniem żadne golenie graczy. Jak nie chcą to niech nie kupują. Większość starych gier jest dostępna - nie licząc gier od Nintendo - i taki stan jest normalny, że możesz grę kupić. To właśnie stan, że nie kupiłeś gry 25 lat temu, to już jej nie dostaniesz jest dziwny. Wejdź na gog.com np. to dostaniesz szoku, zobaczysz jak większość wydawców "goli" graczy i możesz kupić stare gry i to za kilka złotych - szok trochę nie ? Nawet jest Dead Space za 30 zł a nie za 399. Tak według mnie powinno być, stare gry powinny być dostępne. Ja się dałem ogolić na cyfrę, przez brak cierpliwości, bo zbieram pudełka i pudełko też wleci, tylko że u mnie to rzadko się zdarza, pierwszy raz na Switchu, nie mam na przykład indyków x2 sztuki (cyfra + pudełko), nie posiadam też danej gry na 2-3 różne platformy, więc raz mogłem sobie pozwolić i myślę, że nie jestem jedyną osobą, więc opóźnienie premiery pudełkowej względem cyfrowej było jakimś tam chwytem marketingowym na takich jak ja Nic się ta gra nie zestarzała, nie stała się archaiczna czy coś, w tej grze się dosłownie płynie przez lokacje, a efekty na szybie dalej robią, że nie wspomnę o muzyce, MUZYCE! Edytowane 12 lutego 2023 przez zdrowywariat Cytuj
Bzduras 12 460 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 21 minut temu, KJL napisał: Zresztą Xbox też goli graczy jak przejrzysz ten ich sklep to bezwstydnie sprzedają masę starych gier a powinni je wycofać, bo jak nie kupiłeś jak była przez miesiąc dostępna w 2003 to już za późno. co Cytuj
KJL 102 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 2 minuty temu, Bzduras napisał: co Ale co co ? Czego nie rozumiesz ? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Popracuj nad interpunkcją, bo też to przeczytałem i nie zrozumiałem A to o czym mówisz to skutek monopolu. Gog oferuje tanio stare gry ale monopol na rynku pc nie mają, więc muszą czymś przyciągać. W ogóle nie ma sensu porównywać rynku pc i konsolowego. Gabe dobrze to kiedyś podsumował, że na platformie pełnej piratów trzeba po prostu zaoferować coś lepszego, żeby przyciągnąć do siebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi