Opublikowano 17 lutego 20232 l Godzinę temu, Damian14 napisał: tramwaj jechał extrimem Tramwaj jechał Extrimem, Extrim jechał tramwajem, równowaga w naturze zachowana. Fajnie, że wróciła czwartkowa premiera, bo jest ten margines w razie kioskowych opóźnień. Teraz nie wiem czy czytać Pegasusa, czy #306.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Godzinę temu, Kmiot napisał: Tramwaj jechał Extrimem, Extrim jechał tramwajem, równowaga w naturze zachowana. Fajnie, że wróciła czwartkowa premiera, bo jest ten margines w razie kioskowych opóźnień. Teraz nie wiem czy czytać Pegasusa, czy #306. Zależy które wydanie chcesz zrecenzować wcześniej
Opublikowano 17 lutego 20232 l 6 minut temu, bartiz napisał: Patrzę teraz do skrzynki i przyszło data nadania 14.02 Czyżby zmiana drukarni załatwiła sprawę?
Opublikowano 17 lutego 20232 l Prawie że, tylko jeden dzień opóźnienia. Jak to ogarną to prenumerata ma szansę przyjść w dniu premiery kioskowej.
Opublikowano 17 lutego 20232 l E, no to jeden dzień po kiosku to jednak jest ogromny step up z tygodnia po kiosku
Opublikowano 17 lutego 20232 l To tak ale nadal jeśli drukarnia deklaruje datę wysyłki na 13 lutego to wysyłka powinna być 13 lutego. A tak znowu część osób nie dostanie przesyłki przed weekendem a ten jeden dzień mógł by to zmienić.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Tylko że to wina poczty też. Jak to możliwe że raz dochodzi w 2 dni tak jak poprzedni numer, a raz w 5 nie potrafi.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Wina poczty jest tylko jak idzie dłużej niż 4 dni. Co się stało, że ostatnio było po dniu, dwóch? Pewnie nigdy się nie dowiemy. Niestety jak zostało nadane 14 zamiast 13 to nie spodziewam się zobaczyć nowego numeru w skrzynce.
Opublikowano 17 lutego 20232 l No u mnie też w skrzynce nie ma. Ale fajnie, że przynajmniej wysyłkę drukarnia szybciej ogarnia. Może zatem gorsza od poprzedniej nie będzie, jak tu niektórzy mieli obawy
Opublikowano 17 lutego 20232 l Niestety, ale jeden dzień opóźnienia to taki sam lipton, bo i tak będzie po weekendzie dopiero.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Skalmar w konsolometrze Switcha sprawił że głośno wypuściłem powietrze nosem. Nie jest to jeszcze topka dawnych rysowników ale Nowy się chyba powoli wyrabia.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Faktycznie konsolometry w tym numerze lepsze niż ostatnio. Ale widziałem tylko na ekranie, bo prenumeraty jeszcze nie ma. I wcale nie poszedłem do salonu prasowego, żeby powachac ten nowy zapach, o którym pisaliście. Spoiler Jest znakomity.
Opublikowano 17 lutego 20232 l U mnie też pusta skrzynka, ale jak jedni dostali prenumeratę, a inni nie, to raczej poczta daje ciała.
Opublikowano 17 lutego 20232 l W sumie ta, chyba ze by ten jeden dzień wcześniej wysłali - tak jak w pierwszym poście napisane.
Opublikowano 18 lutego 20232 l Chyba u mnie listonosz(e) teraz na 2 zmiany robią, bo dziś wyjąłem numer ze skrzynki. Spędził tam noc, bo przemoczony od spodu, co nie dziwne przy pogodzie jaka była. No, ale dotarł w deklarowanym terminie.
Opublikowano 18 lutego 20232 l Miało być szybciej a gazetki brak. Dobrze, ze mam pegazusa jeszcze do przeczytania.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Data nadania: 14.02.2023 - jest progress , ale.. @Roger pakowanie "premium" przestało być lepszym pakowaniem. Cienki kawałek papieru nie zabezpieczy magazynu i niestety brzegi uszkodzone. Warto aby to był jednak jakiś kawałek twardej tektury jak poprzednio . Poprzednie zawsze były zabezpieczone na tiptop... Spoiler ale przychodziło po dwóch tygodniach "jak dobrze poszło" . Więc progres jest także mega szanuje
Opublikowano 20 lutego 20232 l Znowu będzie o artach- Carmageddon i Dragon Age- zajęte po stronie na najbardziej znaną grafikę z obu gier. Po co? Nie lepiej wrzucić screeny? Zwłaszcza przy tym pierwszym gdzie mamy tylko jeden zrzut.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Przyszło dzisiaj, czyli progres jest, ale jakby faktycznie wysłali 13 to byłoby jeszcze lepiej, bo wtedy pewnie by doszło przed weekendem.