Skocz do zawartości

PSX Extreme 306

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Damian14 napisał:

tramwaj jechał extrimem :D

Tramwaj jechał Extrimem, Extrim jechał tramwajem, równowaga w naturze zachowana. 

Fajnie, że wróciła czwartkowa premiera, bo jest ten margines w razie kioskowych opóźnień.

Teraz nie wiem czy czytać Pegasusa, czy #306.

• Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 21,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ogólnie z powodu moich akademickich naleciałości wszędzie bym wstawiał referencje do każdej informacji, ale wiadomo że newsy w drukowanym magazynie to nie artykuł naukowy i byłoby z tym ciężko haha. S

• Mogę wejść? Mam kartę członkowską.     Umówmy się. Jeśli Twoją pasją są gry i lubisz o nich czytać, to wysupłanie tych 20 złotych miesięcznie nie powinno być problemem. Na większe

• Styczniowy numer dostępny - 16 lutego (czwartek) Prenumerata - wysyłka - 13 lutego (poniedziałek) Cena magazynu -  19,99 zł. (116 stron) Prenumeratorzy otrzymają magaz

Opublikowano
Godzinę temu, Kmiot napisał:

Tramwaj jechał Extrimem, Extrim jechał tramwajem, równowaga w naturze zachowana. 

Fajnie, że wróciła czwartkowa premiera, bo jest ten margines w razie kioskowych opóźnień.

Teraz nie wiem czy czytać Pegasusa, czy #306.

Zależy które wydanie chcesz zrecenzować wcześniej ;)

Opublikowano

Patrzę teraz do skrzynki i przyszło :whatuh: data nadania 14.02

Opublikowano
6 minut temu, bartiz napisał:

Patrzę teraz do skrzynki i przyszło :whatuh: data nadania 14.02

Czyżby zmiana drukarni załatwiła sprawę?

Opublikowano

Prawie że, tylko jeden dzień opóźnienia. Jak to ogarną to prenumerata ma szansę przyjść w dniu premiery kioskowej.

Opublikowano

E, no to jeden dzień po kiosku to jednak jest ogromny step up z tygodnia po kiosku :notbad:

Opublikowano

To tak ale nadal jeśli drukarnia deklaruje datę wysyłki na 13 lutego to wysyłka powinna być 13 lutego. A tak znowu część osób nie dostanie przesyłki przed weekendem a ten jeden dzień mógł by to zmienić.

Opublikowano

Tylko że to wina poczty też. Jak to możliwe że raz dochodzi w 2 dni tak jak poprzedni numer, a raz w 5 nie potrafi.

Opublikowano

Wina poczty jest tylko jak idzie dłużej niż 4 dni. Co się stało, że ostatnio było po dniu, dwóch? Pewnie nigdy się nie dowiemy.

Niestety jak zostało nadane 14 zamiast 13 to nie spodziewam się zobaczyć nowego numeru w skrzynce.

Opublikowano

Jestem a szoku, otwieram skrzynkę, a tam same ulotki.

Opublikowano

No u mnie też w skrzynce nie ma. Ale fajnie, że przynajmniej wysyłkę drukarnia szybciej ogarnia. Może zatem gorsza od poprzedniej nie będzie, jak tu niektórzy mieli obawy ;)

Opublikowano

Niestety, ale jeden dzień opóźnienia to taki sam lipton, bo i tak będzie po weekendzie dopiero.

Opublikowano

Skalmar w konsolometrze Switcha sprawił że głośno wypuściłem powietrze nosem. Nie jest to jeszcze topka dawnych rysowników ale Nowy się chyba powoli wyrabia. :)

Opublikowano

Faktycznie konsolometry w tym numerze lepsze niż ostatnio.

Ale widziałem tylko na ekranie, bo prenumeraty jeszcze nie ma. :frog:

I wcale nie poszedłem do salonu prasowego, żeby powachac ten nowy zapach, o którym pisaliście. :fsg:

Spoiler

Jest znakomity.

Opublikowano

U mnie też pusta skrzynka, ale jak jedni dostali prenumeratę, a inni nie, to raczej poczta daje ciała.

Opublikowano

W sumie ta, chyba ze by ten jeden dzień wcześniej wysłali - tak jak w pierwszym poście napisane. 

Opublikowano

Chyba u mnie listonosz(e) teraz na 2 zmiany robią, bo dziś wyjąłem numer ze skrzynki. Spędził tam noc, bo przemoczony od spodu, co nie dziwne przy pogodzie jaka była. No, ale dotarł w deklarowanym terminie. 

Opublikowano

Miało być szybciej a gazetki brak. Dobrze, ze mam pegazusa jeszcze do przeczytania.

Opublikowano

Data nadania: 14.02.2023 - jest progress :thanks:, ale..

@Roger pakowanie "premium" przestało być lepszym pakowaniem. Cienki kawałek papieru nie zabezpieczy magazynu i niestety brzegi uszkodzone. Warto aby to był jednak jakiś kawałek twardej tektury jak poprzednio . Poprzednie zawsze były zabezpieczone na tiptop...

Spoiler

ale przychodziło po dwóch tygodniach "jak dobrze poszło" :rofl:.
Więc progres jest także mega szanuje :)

Opublikowano

Znowu będzie o artach- Carmageddon i Dragon Age- zajęte po stronie na najbardziej znaną grafikę z obu gier. Po co? Nie lepiej wrzucić screeny?  Zwłaszcza przy tym pierwszym gdzie mamy tylko jeden zrzut.  

Opublikowano

Przyszło dzisiaj, czyli progres jest, ale jakby faktycznie wysłali 13 to byłoby jeszcze lepiej, bo wtedy pewnie by doszło przed weekendem.