Shen 9 637 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 Akurat listonosza złapałem na klatce jak mi wrzucał szmatławca,mówił, że miał w piątek wolne a ten co go zastępował nie wziął, więc może i w piątek by była prenumerata. Jest poprawa, ale wysyłka faktycznie 14 luty. Cytuj
sadiker 61 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 Ja dzisiaj dostałem nr 305 i 306 1 Cytuj
Ukukuki 7 036 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 Ja też dzisiaj dostałem, wysłano 14 lutego także 4 dni robocze zachowane. Cytuj
Square 8 618 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 Jakiś porządek musi być zachowany chyba, bo u mnie po staremu czyli nie przyszło. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 Elegancko doszło, już przekartkowany i przeczytany do playtestu Wo Long. Jedno jest pewne, trzeba się przyzwyczaić do PC w oceniaczce i w Co nowego. Myślałem, że będzie bezbolesne a jednak trochę kłuje w oczy No i nie ma na okładce, że to jedyny magazynu o konsolach więc smuteczek. 1 Cytuj
Ukukuki 7 036 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 A mi milej na serduszku jak widzę jakiegoś indyka i nie musze szukać w google czy jest na PC. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 17 minut temu, mitra napisał: No i nie ma na okładce, że to jedyny magazynu o konsolach więc smuteczek. No właśnie samo oznaczenie PC w reckach, nie czyni pisma pecetowym, wiec ten napis jak najbardziej powinien być nadal. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 U mnie z prenumeratą po staremu czyli brak. Chyba że wiatr wywiał ze skrzynki w bloku Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 @maciucha może tak być- papier cieńszy więc i magazyn lżejszy- mogło go porwać. Cytuj
Atherius 35 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 U mnie też nie ma, pewnie już nie dojdzie, na poczcie czytają. Czekam do końca tygodnia i piszę reklamację. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 U mnie też wciąż brak, ale jestem pewien, że to wina (nie)działającej poczty. Dośc powiedzieć, że rachunek z UPC dotarł do mnie dzien po terminie płatności Cholerny komunistyczny moloch Cytuj
Atherius 35 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 Zawsze można dopłacić do czegoś co działa np. inpost, ale cebula silna. Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 Poza błędem na okładce- "116 strony", to drugi numer z rzędu gdzie nie ma tytułów gierek na grzbiecie, pomimo dwóch hitów. Cytuj
Square 8 618 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 2 godziny temu, dee napisał: Dośc powiedzieć, że rachunek z UPC dotarł do mnie dzien po terminie płatności Rachunki dostawać pocztą? Przecież to z automatu drożej o miesiąc gamepassa, a i jeszcze by zostało. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 Prenumerata dotarła. Wysyłka 14 II. Reklama ze strony 11 była już nieaktualna w dniu wysyłki Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 (edytowane) Numer dotarł. Pierwsze wrażenie? Jaki cieniutki! Zwłaszcza po tej poprzedniej kobyle. Jadę od początku i co też mnie uderzyło, to że czasami ciężko zrozumieć albo domyślić się, co autorzy mają na myśli. Na przykład Mazzi pisze, że na liście 50 miejsc, które warto odwiedzić w tym roku znalazło się jakieś tam miasto. Super, ale nie wiadomo, czy dotyczy to tylko Japonii, czy świata ogólnie i co to w ogóle za lista. Kroolik z kolei rozwodzi się nad grą Against the Storm, ale już coś więcej co to za gra i o co w niej chodzi, niestety nie wspomina. Czepiam się trochę, no ale zwracam uwagę na takie szczegóły i lubię wiedzieć. Ale to tyle uwag, zapowiada się dobra lektura. A, dobry wstępniak Rogera z jasnym przedstawieniem podejścia magazynu do kwestii PC i właściwa decyzja, co by zachować ducha pisma takim, jakim jest. Edytowane 21 lutego 2023 przez Brolin Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mazzi 107 Opublikowano 22 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 lutego 2023 (edytowane) 16 hours ago, Brolin said: Numer dotarł. Pierwsze wrażenie? Jaki cieniutki! Zwłaszcza po tej poprzedniej kobyle. Jadę od początku i co też mnie uderzyło, to że czasami ciężko zrozumieć albo domyślić się, co autorzy mają na myśli. Na przykład Mazzi pisze, że na liście 50 miejsc, które warto odwiedzić w tym roku znalazło się jakieś tam miasto. Super, ale nie wiadomo, czy dotyczy to tylko Japonii, czy świata ogólnie i co to w ogóle za lista. Ogólnie z powodu moich akademickich naleciałości wszędzie bym wstawiał referencje do każdej informacji, ale wiadomo że newsy w drukowanym magazynie to nie artykuł naukowy i byłoby z tym ciężko haha. Sam jestem miłośnikiem podróżowania, więc od lat śledzę co roku propozycje New York Times'a, który przeważnie na początku roku wrzuca ciekawe propozycje miejsc do odwiedzenia. Lista oczywiście dotyczyła miejsc na całej kuli ziemskiej i tym bardziej zaskakujące, że w tym roku znalazła się na niej ta urokliwa mieścinka, nawet przez rodowitych Japończyków uznawana za jedno z miejsc, gdzie diabeł mówi dobranoc. Fajnie to pokazuje trendy, jak ludzie stopniowo szukają czegoś innego i nie każdego ucieszy widok skrzyzowania w Shibuya (które ostatnio wraz z resztą Tokio jest epicko zawalone turystami) a marzy im się chwila wytchnienia na spokojniejsze wsi na północy kraju. Jak w 2030 do Sapporo dobudują w końcu shinkansen, to moje Sapporo pewnie też się na tej liście znajdzie. A co do Ohayo Nippon,wywaliłem informacje o NYT bo skracalem artykuł do ustalonej ilości znaków i myślałem że taki detal jest dla #nikogo, a tu taka niespodzianka. Następnym razem upewnie się, że podobne informacje zostały w tekście. Masz to jak w banku! Edytowane 22 lutego 2023 przez Mazzi 6 4 3 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 @Mazzibardzo miło z Twojej strony, że odpowiedziałeś, dzięki! Takie detale moim zdaniem robią robotę, więc tak, jak najbardziej warto je zamieszczać, jeśli tylko znaków starcza 1 Cytuj
baniek 246 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 Wild Hearts miało premierę 17 lutego a w Co nowego jest 18 kwietnia, wtf? Cytuj
sph! 841 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 11 minut temu, baniek napisał: Wild Hearts miało premierę 17 lutego a w Co nowego jest 18 kwietnia, wtf? 1 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 No, ale te trzy wypasione, ciekawe i wypełnione dobrą rozkminą dwustronicowe zapowiedzi/playtesty gierek? Poczułem się jak za dzieciaka, dawać tego więcej 1 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 Brawo Poczta Polska -Data nadania numeru 14.02 -W skrzynce 24.02 Najbardziej spektakularna akcja tej instytucji od czasów wyborów kopertowych. 1 Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 (edytowane) @dee kiedyś Pixel mi szedł bodaj 17 dni Co ciekawe, numer z reklamacji doszedł w 2 dni, dzień przed tym regularnym. Rekord pozytywny to z czasów jak PSX był nadawany w niedzielę i przyszedł dwa razy w poniedziałek. Edit: Sprawdziłem i były to 2 numery w 2018 roku. Edytowane 27 lutego 2023 przez PiotrekP 1 Cytuj
Konsolite 556 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 22 minuty temu, dee napisał: Brawo Poczta Polska -Data nadania numeru 14.02 -W skrzynce 24.02 Najbardziej spektakularna akcja tej instytucji od czasów wyborów kopertowych. Prawie jak z "jak powiedział że zrobi, to zrobi, nie trzeba mu przypominać co pół roku..." Cytuj
Tylkopytam 1 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 Chyba poczta brytyjska znowu działa, albo ja zgubiłem rachubę. Fajne uczucie odebrać pismo, którego pdfa wcześniej się nie czytało. Takie 90's. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi