krzysiek923 1 711 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 FM24 w Game Pass w dniu premiery. Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Ktoś gra w fm 2024 na ps5? Warto się pchać? Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia No i wróciłem do tej gry, a raczej narkotyku… A rozbrat miałem długi, bo ponad 8 miesięcy. Wróciłem ponieważ chcę wbić platynkę. Nie nastawiam się na super-ultra wnikliwe granie, tylko na szybką symulację sezonów. Nie przechodzę z taktyki do widoku meczu, tylko klikam w natychmiastowe otrzymaniu wyniku dzięki czemu jeden sezon rozgrywam w 2 godzinki. Wszystko po to by zdobyć trofeum "World Renowned", w którym musisz trafić do galerii sław (miejsce w pierwszej 20. najlepszych trenerów wszech czasów). Wybrałem do tego zadania Manchester United. Wiem, wiem, można prościej (City, PSG, Real…), ale chcę mieć chociaż minimum frajdy ponieważ kibicuję United też w realu, a w grze moim zadaniem będzie wprowadzić ich ponownie na szczyt. Rozegrałem już pierwszy sezon, w którym wygrałem Premier League i Ligę Europy (oczywiście że cofałem save kilkukrotnie). Pożegnałem się po nim z De Gea (który kosił prawie 400 kafli £ tygodniowo) i Jonesem. Ściągnąłem bramkarza z Ukrainy - Turbina oraz Moukoko - kota z Dortmundu o kosmicznym PA. Trzecim i ostatnim nabytkiem jest prawy obrońca Tino Livramento z Southamphon (w realnym życiu jest już dobrze znanym piłkarzem Newcastle). Zobaczymy co to będzie, ale liczę że w 3-4, max 5 sezonów uda mi się wbić platynę . Tak to robili inni, którym recki czytałem. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Dzieci, nie grajcie w to bo was zmiecie z planszy! Dla kogoś kto interesuje się futbolem (jak ja) to najbardziej uzależniający single. Nic nie ma podjazdu. Do rzeczy. W zasadzie tylko jedno trofeum sprawiło mi duże trudności, mianowicie "A Game of Two Halves". Polega ono na tym, że w pierwszej połowie należy przegrywać dwiema bramkami by ostatecznie wygrać, ale uwaga - mecz musi być pucharowy lub ligowy (nie żaden sparing z ogórami). Drugim wymaganiem jest to, że należy wygrać już w drugiej połowie, a nie dogrywce czy karnych. Zrobiłem kilka prób Man City w pucharowym meczu z Derby. W pierwszej połowie w bramce Gundogan (xD), a na napadzie Ederson, a gwiazdy (Haaland, Foden, Grealish, Silva) ława, szykowani dopiero na drugą połowę. Ciekawe jest to że City jest takim pytonem w tej grze, że nawet z pomocnikiem w bramce potrafią wygrać więc no - trzeba zamieszać solidnie. Na drugą połowę oczywiście Gegenpressing, gwiazdy od razu na boisko i nastawienie all-in-attack. Za bodajże piątym podejściem się udało. Ale dobra, I made it. Platynka wbita kilka minut temu. Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Premiera FM25 przesunięta na marzec Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Przesunąć o pół roku premierę gry, która wychodzi co roku - zawsze tak samo, w listopadzie… Pojebane xD Poczytałem trochę i dowiedziałem się że FM25 ma być najbardziej przełomowym efemem od początku serii. Nie będzie można już prowadzić reprezentacji, ale za to będzie piłka kobieca. Tutaj ofi oświadczenie Anglików: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi