Skocz do zawartości

SkyShowtime

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tulsa King ależ to jest złoto :wub: tzn. inaczej nie jest to jakiś wybitny serial pokroju Soprano, ba nawet jako serial gangsterski (którym niby jest) powiedziałbym, że jest średnio słaby.

Ale po pierwsze Sly który jest kapitalny, po drugie humor i tu znowu Sly. Jego zderzenie i reakcje ze współczesnym światem, młodszym pokoleniem (siedział 25 lat) to złoto. Trochę mi to przypomina Człowieka Demolkę.

Po trzecie serial trochę konstrukcją odcinków, prosta historią i niektórymi (niedorzecznymi) akcjami, przypomina mi seriale z lat 90. Ale w tym pozytywnym sensie, czekam na drugi sezon :banderas:

• Plusik 3
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Skusiłem się na promkę 15 zł miesięcznie na 12 miesięcy i już lecę z Californication. Kiedyś oglądałem, ale chyba skończyłem przed finałem. Ten serial to złoto, a Duchovny dokonał czegoś niemożliwego - swoją kreacją Hanka Muddy'ego sprawił, że przestałem w nim widzieć Foxa Muldera.

Opublikowano
W dniu 6.06.2023 o 20:45, sprite napisał:

Ale polski sztos nadchodzi. Reżyser od Ślepnąc od Świateł.

Może być życiowa rola Szyca :banderas: 

Oglądałem na bieżąco i nie ukrywam podobało mi się. Lubie takie tanie monologi o ekzystencji, o warszawie i o tym jak życie jest chujowe. 

Opublikowano

obejrzałem, bardzo spokooo. jak jesteś fanem Ojca Chrzestnego to mózg zniszczony co się odpierdzialalo przy produkcji filmu. ale nawet jak nie przepadasz to myślę, że przyjemny serial o Hollywood, produkcjach z tamtego okresu, latach 60/70 i ciekawostkach filmowych.

Opublikowano

jest wątek gaży dla Brando. w ogóle sceny pozyskiwania Brando i Pacino są świetne, kiedy Brando pierwszy raz pokazuje jak zagra Corleone. czy wątek, że szef Paramountu za cholerę nie chce zgodzić się na Pacino. bo jest za niski, "nie chcę tego kurdupla" itd. mega sprawa.

• Plusik 2
Opublikowano

Oj tak, wątek Brando z czwartego odcinka jest genialny. Dzisiaj wskoczą odcinki od 5 do 7. Ten seria jest tak świetny, że aż szkoda go kończyć. Co polecacie po ? Poker Face czy Yellowstone ?

Opublikowano

Przeleciałem szybko wątek i trochę nakręciliście. Do 30 września jest promka za 15 zł miesięcznie przez rok, więc chyba się skusze, chociażby dla samego The Offer i Tulsa King.

Opublikowano

też mam za 15 ziko i prawdę mówiąc obok hbo to mój ulubiony vod. mało contentu ale treściwy, klasyki filmowe, nowości filmowe, dobre seriale. największy minus to fullhd i stereo xd no ale powiedzmy, że za taką cenę mniej boli.

Opublikowano

No przyznam, ze na tym skyshowtime to samo geste. Tulsa King zajebisty, teraz jestem po 5 odcinku The Offer i muj borze :banderas: Polecam fanom Godfathera, czyli wszystkim ludziom na swiecie, no bo w sumie na chuj zyc jak sie nie uwielbia Godfathera? Ale tak na powaznie to serial dla kazdego, najlepsze co widzialem w tym roku. Wzialem darmowe 7 dni ale zostawie na dluzej bo jeszcze Warszawianka i Yellowstone do sprawdzenia

Opublikowano (edytowane)

Potwierdzam, że The Offer, to czysty rozpierdol. Dosłownie każdy element się tam zgadza, ale mam wrażenie, że jest trochę o tym zbyt cicho.

Właśnie sprawdzam meta, a tam średnie żółtko. Z reguły - przeciwieństwie do gier - im ufam, bo tutaj jest względnie miarodajnie.

The Offer season 1 - Metacritic

No i co teraz?

Edytowane przez SlimShady
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najgorszy player w przeglądarce z jakim miałem styczność. Jak za długo mam pause, to nie da się wznowić oglądania, tylko musze odświeżać przeglądarkę, zle tez zapamietuje w ktorym momencie konczylem ogladac, czasem i z 10 minut wczesniej się odcinek włączy. Tragedia. Disney, netflix, prime zero problemów.