Skocz do zawartości

SkyShowtime

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał(a):

Oglądał ktoś Histeria? Fajna obsada, a sam ops serialu też zachęca do obejrzenia, końcówka lat 80, metal, morderstwo i Nathan Drake w obsadzie.

Podaj link o co dokładnie chodzi

Opublikowano
Godzinę temu, Shago napisał(a):

Ja ostatnio niemal wyłącznie skyshowmax oglądam z przerwą na CobraKai i Twisters u konkurencji. Ta cena 13zl/miesiąc która jest u mnie od początku to :obama:

Kurcze może się skuszę bo disney i hbo to gówno ostatnio. Na maxie chyba tylko pingwin godny uwagi. Już więcej używam prime za którego płacę najmniej.

Opublikowano
3 godziny temu, YETI napisał(a):

Oglądał ktoś Histeria? Fajna obsada, a sam ops serialu też zachęca do obejrzenia, końcówka lat 80, metal, morderstwo i Nathan Drake w obsadzie.

Obejrzałem. Ciekawa historia. Cudów nie ma, ale z pewnością warto obejrzeć.

• Dzięki 1
Opublikowano
8 godzin temu, Chewie napisał(a):

Kurcze może się skuszę bo disney i hbo to gówno ostatnio. Na maxie chyba tylko pingwin godny uwagi. Już więcej używam prime za którego płacę najmniej.

Disney to słabizna. Ostatnio tylko "zbrodnie po sąsiedzku" były spoko. A skyshowmax to mam sporą kolejkę: teraz leci "1923", później "1883" I kilka innych.

Opublikowano
6 godzin temu, Shago napisał(a):

Disney to słabizna. Ostatnio tylko "zbrodnie po sąsiedzku" były spoko. A skyshowmax to mam sporą kolejkę: teraz leci "1923", później "1883" I kilka innych.

Po pierwszym odcinku mi nie podeszło. Szogun był bardzo dobry ale nowy sezon pewnie za rok dopiero. Obejrzę chyba filmy marvela, nowego aliena i daję unsuba

Opublikowano

South Park: Pokoronowirusowolandia  - zapamiętajmy ten krótki tytuł, jeden z dwóch filmów z serii o ,,Covidzie" w interpretacji South Park. Ten, jak i jego sequel pochodzą z 2021 roku, na ,,Sky'u" w Polsce wpadły dopiero na listę w 2024. Sequela jeszcze nie widziałem, ale właśnie ta część... totalna - jak dla mnie - jazda bez trzymanki. Kij z fabułą, kij z tą ,,flashową" kreską niczym z gier internetowych ,,na wtyczce" sprzed 20 lat, kij z stylistyką wyglądu ludzi i w ogóle całej rzeczywistości, które graficznie średnio mi pasują; tak, nie jestem wielbicielem South Park! Najważniejsze jest tu jedno, i tego się nie spodziewałem: w miarę solidna beeeeeka ze stosunku całych populacji do Pandemii Covid-19, a szczególnie do szajby, która światu na tym punkcie odbiła - ot w wykonaniu tego filmu to taki pstryczek w nos Covidowi i światowym elitom. Śmieszkowość... no nie zna tu granic; jest naprawdę bardzo, bardzo dobrze! Dobry nastrój przed sequelem! Ocena tytułu, ode mnie: 8/10! 

Opublikowano

I jak wrażenie po powrocie do Montany? :)  Bez Kevina to już nie to samo, ale widoki i ogólna atmosfera nadal robią robotę, pomimo tradycyjnych patetyczno-krindżowych momentów z udziałem Beth. :D Myślę, że fajnie będzie dooglądać do końca, ale u mnie chyba już zmęczenie materiałem wchodzi i ten zapowiadany spin-off to już będzie przesyt.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i jak wrażenia po finale Yellowstone?

Moja relacja z tym serialem to była sinusoida, bo miał naprawdę fajne momenty, ale tez takie które oglądałem z facepalmem i zakończenie chyba bardziej w tą drugą stronę skręca. No nie da się ukryć moim zdaniem że to wszystko na szybko pozamykane i grubymi nićmi szyte, choć w ogólnym rozrachunku fajnie że taki serial powstal, powiew świeżości jakiś to był.

Opublikowano

Całkiem solidny serial, na ten moment 6 odcinków z 10 dostepnych

22 godziny temu, LeifErikson napisał(a):

No i jak wrażenia po finale Yellowstone?

Mam na liscie od dawna, skoro sie skonczyl to dobry moment, zeby zaczac ogladac. Te spinoffy cos warte?

Opublikowano
12 godzin temu, Shen napisał(a):

Te spinoffy cos warte?

1883 trochę momentami usypiacz dla mnie był ale obejrzeć warto coś tam nakreśla fajnie. 

1923 bdb. 

A Landman też oglądam, kolejny dobry serial tego typa. Lioness 2 też solidnie. 

• Plusik 1