Fanek 674 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 9 minut temu, YETI napisał(a): Oglądał ktoś Histeria? Fajna obsada, a sam ops serialu też zachęca do obejrzenia, końcówka lat 80, metal, morderstwo i Nathan Drake w obsadzie. Podaj link o co dokładnie chodzi Cytuj
YETI 11 113 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 https://m.imdb.com/title/tt21493708/ Jest też Ash z Evil Dead 1 Cytuj
Chewie 190 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 Godzinę temu, Shago napisał(a): Ja ostatnio niemal wyłącznie skyshowmax oglądam z przerwą na CobraKai i Twisters u konkurencji. Ta cena 13zl/miesiąc która jest u mnie od początku to Kurcze może się skuszę bo disney i hbo to gówno ostatnio. Na maxie chyba tylko pingwin godny uwagi. Już więcej używam prime za którego płacę najmniej. Cytuj
Shago 3 674 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 3 godziny temu, YETI napisał(a): Oglądał ktoś Histeria? Fajna obsada, a sam ops serialu też zachęca do obejrzenia, końcówka lat 80, metal, morderstwo i Nathan Drake w obsadzie. Obejrzałem. Ciekawa historia. Cudów nie ma, ale z pewnością warto obejrzeć. 1 Cytuj
Shago 3 674 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 8 godzin temu, Chewie napisał(a): Kurcze może się skuszę bo disney i hbo to gówno ostatnio. Na maxie chyba tylko pingwin godny uwagi. Już więcej używam prime za którego płacę najmniej. Disney to słabizna. Ostatnio tylko "zbrodnie po sąsiedzku" były spoko. A skyshowmax to mam sporą kolejkę: teraz leci "1923", później "1883" I kilka innych. Cytuj
Chewie 190 Opublikowano 17 listopada 2024 Opublikowano 17 listopada 2024 6 godzin temu, Shago napisał(a): Disney to słabizna. Ostatnio tylko "zbrodnie po sąsiedzku" były spoko. A skyshowmax to mam sporą kolejkę: teraz leci "1923", później "1883" I kilka innych. Po pierwszym odcinku mi nie podeszło. Szogun był bardzo dobry ale nowy sezon pewnie za rok dopiero. Obejrzę chyba filmy marvela, nowego aliena i daję unsuba Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 123 Opublikowano 23 listopada 2024 Opublikowano 23 listopada 2024 South Park: Pokoronowirusowolandia - zapamiętajmy ten krótki tytuł, jeden z dwóch filmów z serii o ,,Covidzie" w interpretacji South Park. Ten, jak i jego sequel pochodzą z 2021 roku, na ,,Sky'u" w Polsce wpadły dopiero na listę w 2024. Sequela jeszcze nie widziałem, ale właśnie ta część... totalna - jak dla mnie - jazda bez trzymanki. Kij z fabułą, kij z tą ,,flashową" kreską niczym z gier internetowych ,,na wtyczce" sprzed 20 lat, kij z stylistyką wyglądu ludzi i w ogóle całej rzeczywistości, które graficznie średnio mi pasują; tak, nie jestem wielbicielem South Park! Najważniejsze jest tu jedno, i tego się nie spodziewałem: w miarę solidna beeeeeka ze stosunku całych populacji do Pandemii Covid-19, a szczególnie do szajby, która światu na tym punkcie odbiła - ot w wykonaniu tego filmu to taki pstryczek w nos Covidowi i światowym elitom. Śmieszkowość... no nie zna tu granic; jest naprawdę bardzo, bardzo dobrze! Dobry nastrój przed sequelem! Ocena tytułu, ode mnie: 8/10! Cytuj
LeifErikson 1 134 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 I jak wrażenie po powrocie do Montany? Bez Kevina to już nie to samo, ale widoki i ogólna atmosfera nadal robią robotę, pomimo tradycyjnych patetyczno-krindżowych momentów z udziałem Beth. Myślę, że fajnie będzie dooglądać do końca, ale u mnie chyba już zmęczenie materiałem wchodzi i ten zapowiadany spin-off to już będzie przesyt. Cytuj
messer88 6 720 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 Spokojnie poczekam na całość. Cytuj
Faka 4 062 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 Weźcie mi powiedzcie, że ten abonament za 49 zł to jest jaki błąd? W apce, w tv pokazuje mi 49 zł, a na lapku 25 zł? Cytuj
Assassins_78 1 182 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 Dziś wciągłem pierwsze dwa odcinki, zapowiada się dobry serial "Dzień Szakala" Cytuj
Colin 1 980 Opublikowano 17 grudnia 2024 Opublikowano 17 grudnia 2024 https://www.filmweb.pl/film/Ciche+miejsce%3A+Dzień+pierwszy-2024-875543 25 grudnia w serwisie Cytuj
messer88 6 720 Opublikowano 17 grudnia 2024 Opublikowano 17 grudnia 2024 W dniu 24.11.2024 o 19:52, Faka napisał(a): Weźcie mi powiedzcie, że ten abonament za 49 zł to jest jaki błąd? W apce, w tv pokazuje mi 49 zł, a na lapku 25 zł? mam tak samo, ale nalicza jak trzeba Cytuj
LeifErikson 1 134 Opublikowano 20 grudnia 2024 Opublikowano 20 grudnia 2024 No i jak wrażenia po finale Yellowstone? Moja relacja z tym serialem to była sinusoida, bo miał naprawdę fajne momenty, ale tez takie które oglądałem z facepalmem i zakończenie chyba bardziej w tą drugą stronę skręca. No nie da się ukryć moim zdaniem że to wszystko na szybko pozamykane i grubymi nićmi szyte, choć w ogólnym rozrachunku fajnie że taki serial powstal, powiew świeżości jakiś to był. Cytuj
Shen 9 905 Opublikowano 21 grudnia 2024 Opublikowano 21 grudnia 2024 Całkiem solidny serial, na ten moment 6 odcinków z 10 dostepnych 22 godziny temu, LeifErikson napisał(a): No i jak wrażenia po finale Yellowstone? Mam na liscie od dawna, skoro sie skonczyl to dobry moment, zeby zaczac ogladac. Te spinoffy cos warte? Cytuj
sprite 1 804 Opublikowano 21 grudnia 2024 Opublikowano 21 grudnia 2024 Finał słaby, ale ma być kontynuacja/spin-off z Beth i Ripem. Cytuj
messer88 6 720 Opublikowano 22 grudnia 2024 Opublikowano 22 grudnia 2024 12 godzin temu, Shen napisał(a): Te spinoffy cos warte? 1883 trochę momentami usypiacz dla mnie był ale obejrzeć warto coś tam nakreśla fajnie. 1923 bdb. A Landman też oglądam, kolejny dobry serial tego typa. Lioness 2 też solidnie. 1 Cytuj
Dalhi 234 Opublikowano 22 grudnia 2024 Opublikowano 22 grudnia 2024 Ostatnio Sheridan wyskoczył z trzema produkcjami na raz, trochę rozpieszcza bo lubię styl w jakim kręci swoje produkcje. Pisze mocne dialogi, nie przejmując się czy kogoś to obrazi czy nie, trochę wbrew całej branży która w tym temacie gra bezpiecznie. Choć historie nie są specjalnie skomplikowane to nadrabia wyrazistymi postaciami i mocną, chwilami brutalną akcją. Trochę mnie Lioness rozczarowała, bo tak od trzeciego odcinka to się kupy przestało trzymać. Nadal się to świetnie oglądało, ale ta nowa lwica była mało przekonująca. Jej wątek rozsypywał się jak domek z kart w każdym kolejnym odcinku. Choć to wyjątkowo piękna kobieta i chwilami trudno było od niej oczy oderwać. Z drugiej strony nie zawsze wszystko musi iść zgodnie z planem i to chciał pokazać? Jak chaos i serię porażek potrafią wykorzystać ostatecznie na swoją korzyść, nawet kosztem swoich ludzi. Nadal warto obejrzeć, ale już nie robi takiego wrażenia poprzedni sezon. Landman stoi osobą głównego bohatera, Billy Bob kradnie show. Jego relacja z byłą żoną to z jednej strony kupa śmiechu. Wątek jego syna to troche ciepłe kluchy, ale może coś rozkręci. Póki co naprawdę dobry serial. Yellowstone już dokończyłem oglądać, trochę bez zaskoczeń, ale chyba wszystko od dawna zmierzało w tę stronę i już tak dobrze się tego nie oglądało. Chcieli to szybko zamknąć i tyle. Ciekawe czy dostanie zielone światło na kolejne spin-offy. Podobno na wiosnę wchodzi drugi sezon 1923, powinno być konkretne mięso w walce o ranczo. Cytuj
Shen 9 905 Opublikowano 24 grudnia 2024 Opublikowano 24 grudnia 2024 Obejrzałem pilota Yellowstone na trzy raty, no nie porwało i nie ciągnie, żeby odpalić kolejny. 1 Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 25 grudnia 2024 Opublikowano 25 grudnia 2024 End Of Summer 2023 a do PL trafił świeżo teraz, skandynawski kryminał https://www.imdb.com/title/tt21191810/ Cytuj
messer88 6 720 Opublikowano 25 grudnia 2024 Opublikowano 25 grudnia 2024 To dopiero ma być dostępne na Sky? Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 25 grudnia 2024 Opublikowano 25 grudnia 2024 35 minut temu, messer88 napisał(a): To dopiero ma być dostępne na Sky? Jutro mają wrzucić, dobrze o nim piszą https://www.elle.pl/artykul/ten-mroczny-skandynawski-serial-z-gatunku-nordic-mystery-przyprawia-o-ciarki-juz-na-zwiastunie-szwedzki-hit-w-koncu-trafi-do-streamingu-w-polsce-241221013813 2 Cytuj
Masorz 13 242 Opublikowano 26 grudnia 2024 Opublikowano 26 grudnia 2024 "Już ciarki na zwiastunie" czyli pewnie skończy się na 6/10. Cytuj
LeifErikson 1 134 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 Śleboda - polski kryminał z Tatrami w tle. Niby sztampowa historia z tajemniczym trupem na dzień dobry, ale goralska otoczka robi całkiem ciekawy klimat. Niestety serial jest porcjowany, więc trudno o jakąś ostateczną ocenę, ale po kilku odcinkach myślę że warto rzucić okiem, choćby dlatego że widoki ładne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi