PiotrekP 1 978 Opublikowano sobota o 19:57 Opublikowano sobota o 19:57 Bardziej mi chodziło o wątek Spoiler tego lachona co go w piwnicy trzymała. Takie nagłe zmienianie decyzji, zamiast kosa w szyję i do zamrażarki jak planowała. Cytuj
Shen 9 914 Opublikowano sobota o 20:22 Opublikowano sobota o 20:22 Sciągnałem ostatni odcinek z torrentów bo juz mi sie nie chciało czekać. Końcówka w sumie przewidywalna juz jakos od 4 odcinka, ale jestem ciekaw jak wybrną z ostatniej sceny w drugim sezonie. Cytuj
messer88 6 745 Opublikowano sobota o 20:35 Opublikowano sobota o 20:35 4 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Co polecacie na tej platformie? to co wcześniej czyli seriale od Sheridana + The Long Shadow Cytuj
LeifErikson 1 135 Opublikowano sobota o 21:33 Opublikowano sobota o 21:33 1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a): Bardziej mi chodziło o wątek Pokaż ukrytą zawartość tego lachona co go w piwnicy trzymała. Takie nagłe zmienianie decyzji, zamiast kosa w szyję i do zamrażarki jak planowała. Spoiler A, okej. No to tam główna bohaterka orientuje się że jej oprawczyni jest też ofiarą znęcania się ze strony partnera, więc jej się koncepcja psuje i mięknie serce. Dość nagła zmiana, ale z grubsza trzyma się to kupy na moje oko. Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano niedziela o 19:06 Opublikowano niedziela o 19:06 Wziąłem się za drugi sezon Lioness i po 1 sezonie już wiedziałem, żeby przewijać sceny rodzinki, bo sztuczne to do porzygu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi