bulaxyz82 168 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Ja oglądałem w kolejności, w sumie to oglądam jeszcze, bo dopiero kończę 1 sezon Yellowstone, ale za mną już 83 i 23, ale bez różnicy jak zaczniesz, bo nawiązań jest prawie tyle co nic. 1883 kozacki, 1923 również, ale to jeszcze nie dokończona historia bo trza czekać na kolejny sezon. Yellowstone póki co fajny, ale jeszcze mnie nie porwał jak te wcześniejsze. 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Powiedzcie mi, seriale i filmy z lektorem pl są? Mi tam lata, ale żona nie lubi napisów. Cytuj
Boomcio 4 045 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 45 minut temu, Andreal napisał: Powiedzcie mi, seriale i filmy z lektorem pl są? Mi tam lata, ale żona nie lubi napisów. Wydaje mi się, że większość. (To nie apple ) 1 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 49 minut temu, Andreal napisał: Powiedzcie mi, seriale i filmy z lektorem pl są? Mi tam lata, ale żona nie lubi napisów. Te co ogladalem to tak. 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Miałem trochę kasy od google za premie, więc wziąłem próbnie na miesiąc, jak dygnie, wskoczy poł roku. Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Nie wiem co mnie podkusiło, żeby odpalać to Lioness, bo słabe to jak cholera. I ta saldana, która tutaj "gra" tragicznie. Zresztą nie tylko ona. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Mnie się nawet podobało, taki gorszy Teheran, ale spoko. Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca To teraz pora na Tulsa King. No i to (nie)szczęsne Dead Reckoning. Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Tulsa King- świetny Stallone, tako samo cały serial. Jak ktoś jeszcze nie oglądał, to polecam Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Trochę już było pisane w temacie Netflixa, ale Yellowstone wywodzi się stąd, więc zapytam tutaj - po obejrzeniu dwóch sezonów na N jest sens brać kolejny abonemant żeby to kontynuować? Dzieje się tam jeszcze coś ciekawego poza tymi komicznymi strzelaninami i rozwalaniem wszystkich rywali w drobny mak w stylu Rambo przez kowbojskie komando? Zakończenie drugiego sezonu to był jakiś zart, ale ten serial miewa momenty, a widoki powodują regularny szczękopad, więc jestem rozdarty. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Sam sobie odpowiem, bo się jednak skusiłem. Trzeci sezon zaskakująco spokojny i sielankowy, jakby scenarzystow zmienili, ale końcówka i początek czwartego... No odpięli wrotki chłopaki. Przedziwny jest ten serial, bo momentami zachwyca settingiem, klimatem, a intryga jest bardzo ciekawa, ale jak przychodzi co do czego i serwowana jest akcja w stylu GTA to tak czlowiek siedzi i sie usmiecha pod nosem tylko. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Zacząłem Poker Face, fajny klimat, ciężko to do czegoś porównać. Główna bohaterka ma dar wykrywania kiedy ktoś kłamie, jedzie sobie przez Ameryke i rozwiązuje różne kryminalne sprawy. Lubie te główna aktorke od czasu Orange is new black i w Russian doll tez dawala rade. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Zanim zacząłem oglądać oczekiwałem czegoś innego, ale bardzo fajnie wchodzi. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Ja nie miałem w sumie zadnych oczekiwan. Dopiero po 3 odcinkach, ale fajny patent z tymi wprowadzeniami do historii w kazdym odcinku do tej pory Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia W dniu 17.04.2024 o 00:10, Square napisał: Zanim zacząłem oglądać oczekiwałem czegoś innego, ale bardzo fajnie wchodzi. Super to jest napisane, im dalej tym lepiej, dziś pocisnąłem odcinek w domu starców i teatrze Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia A dla mnie odwrotnie, 1szy ep z pianistą ok a każdy kolejny zjazd i cringe miejscami. 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Jedynie do czego bym się mógł przyczepić, to że każdy ep ma taką samą formułę. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Mi tam siadło elegancko i drugi sezon się robi. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Dobrze, że wziąłem jak była promka i mam 14,99 bez reklam https://www.instalki.pl/news/rozrywka/skyshowtime-reklamy-w-polsce-cena-dostepnosc-oferta/ Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia A jakość dalej sprzed 15 lat. Jakikolwiek inny serwis ma FHD i zwykle stereo? Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Ja zacząłem Burmistrza Kingstown. "Trochę" te akcje naciągane, ale jakoś wciąga. Póki co 3 odcinki tylko. Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja 3 sezon Yellowstone najsłabszy, taki bardzo sielankowy i spokojny, aż nadchodzi ostatni odcinek i mamy jazdę bez trzymanki. Miałem sobie wziąć wolne od tego serialu i obejrzeć coś innego, ale od razu wleciał s4ep1 i nadal jest bardzo dobrze. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Dla mnie z tego powodu właśnie trzeci chyba najlepszy. Te akcje w stylu Rambo i GTA odzierają moim zdaniem ten serial z jakiegoś realizmu i powagi, no kuriozalne są, przez co sprawiają że nie potrafię na serio brać tej historii i się nią przejąć. Tak jakby trochę chcieli z tego zrobić Sukcesję, a trochę sensacyjniaka, więc w efekcie mamy odcinki w pełni jak w dramacie obyczajowym, a zaraz po nich rozpierduchę na maksa. Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Poza tym muzyka w tym serialu, no panie, kowboje dają radę nie tylko na rodeo. Sami aktorzy nie tylko dobrze grają przed kamerą, ale też z gitarą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi