Skocz do zawartości

SkyShowtime

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A mnie to niestety nie wciągnęło, a liczyłem, że to będzie coś, skoro współtwórcą jest Terence Winter od The Sopranos i Boardwalk Empire. Chyba ten Stallone grający Stallone'a jest tutaj głównym minusem.

No nic, na dobrą gangsterkę trzeba poczekać, aż Włosi zaczną działać. Prequel Romanzo Criminale i prequel Gomorry, którego zdjęcia ruszają w styczniu powinny wynagrodzić obecną posuchę w temacie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
„The Darkness” – nowy thriller kryminalny od 1 listopada tylko w SkyShowtime, 6 odcinków, akcja dzieje się na Islandii, trailer konkret!

• Plusik 3
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wjechała promka właśnie 25zl na zawsze na pakiet 4k.Przyznam szczerze że ch że człowiek mało co ogląda ale akuratnie skajka jeszcze nie ma. Warto? Są tam jakieś perełki? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rash napisał(a):

Wjechała promka właśnie 25zl na zawsze na pakiet 4k

U mnie na koncie tylko standard plus jest i mogę obniżyć na to samo + reklamy xD, 4K już jest dostępne? Jakby dało się zmienić z tego co mam to spoko, 12,50 więcej miesięcznie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 1.10.2024 o 12:34, Fanek napisał(a):
„The Darkness” – nowy thriller kryminalny od 1 listopada tylko w SkyShowtime, 6 odcinków, akcja dzieje się na Islandii, trailer konkret!

Wyszło już, ocen nie ma wiele, ale i nie są za wysokie, na filmweb jest kilka pozytywnych wpisów tych co obejrzeli, sprawdze mimo wszystko bo uwielbiam skandynawskie zimy :)

https://www.imdb.com/title/tt10011518/

Opublikowano

Ta promocja -50% za 25 zł premium na zawsze to jest na serio? To coś podobnego z maxem, co też dali na stałe starą cenę dla starych klientów?

Myślę czy nie wziąć sobie, bo jest tam parę ciekawych filmów i seriali do oglądania.