Shen 9 689 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia W dniu 16.08.2024 o 07:15, Słupek napisał(a): Zrobiłem dwa odcinki pierwszego sezonu, kurde dobre to 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Jutro podobno Tulsa King wjezdza u nas, w stanach premiera była w niedziele. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września I odcinki co tydzień, jak w tv Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września A mnie to niestety nie wciągnęło, a liczyłem, że to będzie coś, skoro współtwórcą jest Terence Winter od The Sopranos i Boardwalk Empire. Chyba ten Stallone grający Stallone'a jest tutaj głównym minusem. No nic, na dobrą gangsterkę trzeba poczekać, aż Włosi zaczną działać. Prequel Romanzo Criminale i prequel Gomorry, którego zdjęcia ruszają w styczniu powinny wynagrodzić obecną posuchę w temacie. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Pierwszy odcinek spokojny, ale lubie tego aktora co chyba będzie w tym sezonie glownym przeciwinikiem, naczelny zly w serialach. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października „The Darkness” – nowy thriller kryminalny od 1 listopada tylko w SkyShowtime, 6 odcinków, akcja dzieje się na Islandii, trailer konkret! 3 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Drugi sezon Tulsy od trzeciego odcinka coś się zaczyna rozkręcać, bo początek niemrawy. Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Mi tam fajnie siadło od początku, przyjemnie się ogląda. Spoko ta jego postać wykreowana. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Nie ma jeszcze daty na sky, ale produkcje peacock oni maja u siebie w Polsce. Producentem James Wan, moze byc niezle Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października https://antyweb.pl/skyshowtime-4k-nowy-pakiet-premium Tulsa King w 4k Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Fajnie jakby to weszło jak z HBO gdzie jak się płaci od dawna te 19zł to cena zostaje taka jaka jest mimo lepszych opcji. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 13 godzin temu, Słupek napisał(a): https://antyweb.pl/skyshowtime-4k-nowy-pakiet-premium Tulsa King w 4k A to nie była? Bo wersja darmowa jest w 4k 1 Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 3 pierwsze odcinki 2 sezonu Tulsy właśnie zaliczone. Tempo jakby wolniejsze niż w 1 sezonie. I tak wiadomo jak to wszystko się skończy, ale Sly spoko gra. Cytuj
Rash 243 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Wjechała promka właśnie 25zl na zawsze na pakiet 4k.Przyznam szczerze że ch że człowiek mało co ogląda ale akuratnie skajka jeszcze nie ma. Warto? Są tam jakieś perełki? Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Za taką cenę raczej warto. 4K za 25 zł, nawet jeśli obejrzysz wszystko co cię interesuje to nie w najgorszym wypadku będziesz 100 zł w plecy. Anulować można w każdym momencie. 1 Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 1 godzinę temu, Rash napisał(a): Wjechała promka właśnie 25zl na zawsze na pakiet 4k U mnie na koncie tylko standard plus jest i mogę obniżyć na to samo + reklamy xD, 4K już jest dostępne? Jakby dało się zmienić z tego co mam to spoko, 12,50 więcej miesięcznie. Cytuj
Rash 243 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Byłby ktoś tak miły z osób które przeszły na pakiet 4k i sprawdził co rzeczywiście w tym pakiecie jest w tej jakości? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada W dniu 1.10.2024 o 12:34, Fanek napisał(a): „The Darkness” – nowy thriller kryminalny od 1 listopada tylko w SkyShowtime, 6 odcinków, akcja dzieje się na Islandii, trailer konkret! Wyszło już, ocen nie ma wiele, ale i nie są za wysokie, na filmweb jest kilka pozytywnych wpisów tych co obejrzeli, sprawdze mimo wszystko bo uwielbiam skandynawskie zimy https://www.imdb.com/title/tt10011518/ Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Drugi sezon Tulsy spoko, choć wiadomo, że Sly kradnie cały serial. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Ta promocja -50% za 25 zł premium na zawsze to jest na serio? To coś podobnego z maxem, co też dali na stałe starą cenę dla starych klientów? Myślę czy nie wziąć sobie, bo jest tam parę ciekawych filmów i seriali do oglądania. Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Ja ostatnio niemal wyłącznie skyshowmax oglądam z przerwą na CobraKai i Twisters u konkurencji. Ta cena 13zl/miesiąc która jest u mnie od początku to Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Oglądał ktoś Histeria? Fajna obsada, a sam ops serialu też zachęca do obejrzenia, końcówka lat 80, metal, morderstwo i Nathan Drake w obsadzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi