Fanek 668 Opublikowano sobota o 14:56 Opublikowano sobota o 14:56 9 minut temu, YETI napisał(a): Oglądał ktoś Histeria? Fajna obsada, a sam ops serialu też zachęca do obejrzenia, końcówka lat 80, metal, morderstwo i Nathan Drake w obsadzie. Podaj link o co dokładnie chodzi Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano sobota o 15:00 Opublikowano sobota o 15:00 https://m.imdb.com/title/tt21493708/ Jest też Ash z Evil Dead 1 Cytuj
Chewie 146 Opublikowano sobota o 15:36 Opublikowano sobota o 15:36 Godzinę temu, Shago napisał(a): Ja ostatnio niemal wyłącznie skyshowmax oglądam z przerwą na CobraKai i Twisters u konkurencji. Ta cena 13zl/miesiąc która jest u mnie od początku to Kurcze może się skuszę bo disney i hbo to gówno ostatnio. Na maxie chyba tylko pingwin godny uwagi. Już więcej używam prime za którego płacę najmniej. Cytuj
Shago 3 562 Opublikowano sobota o 18:22 Opublikowano sobota o 18:22 3 godziny temu, YETI napisał(a): Oglądał ktoś Histeria? Fajna obsada, a sam ops serialu też zachęca do obejrzenia, końcówka lat 80, metal, morderstwo i Nathan Drake w obsadzie. Obejrzałem. Ciekawa historia. Cudów nie ma, ale z pewnością warto obejrzeć. 1 Cytuj
Shago 3 562 Opublikowano sobota o 23:51 Opublikowano sobota o 23:51 8 godzin temu, Chewie napisał(a): Kurcze może się skuszę bo disney i hbo to gówno ostatnio. Na maxie chyba tylko pingwin godny uwagi. Już więcej używam prime za którego płacę najmniej. Disney to słabizna. Ostatnio tylko "zbrodnie po sąsiedzku" były spoko. A skyshowmax to mam sporą kolejkę: teraz leci "1923", później "1883" I kilka innych. Cytuj
Chewie 146 Opublikowano niedziela o 06:30 Opublikowano niedziela o 06:30 6 godzin temu, Shago napisał(a): Disney to słabizna. Ostatnio tylko "zbrodnie po sąsiedzku" były spoko. A skyshowmax to mam sporą kolejkę: teraz leci "1923", później "1883" I kilka innych. Po pierwszym odcinku mi nie podeszło. Szogun był bardzo dobry ale nowy sezon pewnie za rok dopiero. Obejrzę chyba filmy marvela, nowego aliena i daję unsuba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi