Skocz do zawartości

SkyShowtime

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał(a):

Oglądał ktoś Histeria? Fajna obsada, a sam ops serialu też zachęca do obejrzenia, końcówka lat 80, metal, morderstwo i Nathan Drake w obsadzie.

Podaj link o co dokładnie chodzi

Opublikowano
Godzinę temu, Shago napisał(a):

Ja ostatnio niemal wyłącznie skyshowmax oglądam z przerwą na CobraKai i Twisters u konkurencji. Ta cena 13zl/miesiąc która jest u mnie od początku to :obama:

Kurcze może się skuszę bo disney i hbo to gówno ostatnio. Na maxie chyba tylko pingwin godny uwagi. Już więcej używam prime za którego płacę najmniej.

Opublikowano
3 godziny temu, YETI napisał(a):

Oglądał ktoś Histeria? Fajna obsada, a sam ops serialu też zachęca do obejrzenia, końcówka lat 80, metal, morderstwo i Nathan Drake w obsadzie.

Obejrzałem. Ciekawa historia. Cudów nie ma, ale z pewnością warto obejrzeć.

• Dzięki 1
Opublikowano
8 godzin temu, Chewie napisał(a):

Kurcze może się skuszę bo disney i hbo to gówno ostatnio. Na maxie chyba tylko pingwin godny uwagi. Już więcej używam prime za którego płacę najmniej.

Disney to słabizna. Ostatnio tylko "zbrodnie po sąsiedzku" były spoko. A skyshowmax to mam sporą kolejkę: teraz leci "1923", później "1883" I kilka innych.

Opublikowano
6 godzin temu, Shago napisał(a):

Disney to słabizna. Ostatnio tylko "zbrodnie po sąsiedzku" były spoko. A skyshowmax to mam sporą kolejkę: teraz leci "1923", później "1883" I kilka innych.

Po pierwszym odcinku mi nie podeszło. Szogun był bardzo dobry ale nowy sezon pewnie za rok dopiero. Obejrzę chyba filmy marvela, nowego aliena i daję unsuba