Masorz 13 238 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Jak chyba tylko sprawdzę, żeby się pośmiać jak znowu kaleczą gwarę góralską. Jedyna rzecz, która zrobiła to prawie idealnie, to była "Biała odwaga". Cytuj
LeifErikson 1 124 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 No tak, dla lokalsow będzie to zapewne kłujące w uszy, ale dla reszty chyba spoko. Stereotypów i uproszczeń tam nie brakuje, raczej sztampa momentami, ale setting dość nietypowy jak na polski kryminal więc IMO można dać szansę. Choć może jeszcze będę zmieniał zdanie jak wrzuca kolejne odcinki. Cytuj
Shen 9 736 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Prawie rok temu dodałem Grimma do listy, nie oglądałem bo były tylko 3 sezony, nadal nie dodali reszty. Wkurwia mnie to w tym showtime, że wrzucają stare seriale poszatkowane, czasem od dupy strony. Prawo i porządek chciałem odpalić, to od 22 sezonu i wez tu nie korzystaj z torrentow. Cytuj
Square 8 764 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Na polskim Prime też tak niekiedy jest. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 122 Opublikowano środa o 16:41 Opublikowano środa o 16:41 Mój głos w sprawie serialu "Opowieści Wojowniczych Żółwi Ninja", 2024, który można oglądać ostatnio na SkyShowtime z polskim dubbingiem, jest taki: dawno nie widziałem takiej oryginalności w kreacji animacji dla młodzieży/dzieci, takiej zabawy kolorem, konturami, wypełnieniami, sposobem kreślenia detali i w ogóle grafiką całego świata przedstawionego. Jedno słowo może określić styl i technikę animacji w tej serii dla Uniwersum TMNT: chill. A fabuła? Prosta, ,,wygładzona", mało skomplikowana, z dobrym vibem rozrywki i takiej potężnej dozy młodzieżowej energii w stylu Milesa Moralesa z cyklu duologii animacji od SONY. Taka wersja żółwi, ot dość oryginalna improwizacja, jest tak coolowa, tak specyficzna, że mam ochotę ,,przybić żółwika" z ekipą czterech tytułowych bohaterów tej produkcji. I nie da się nie lubić tej serii, nie da się wokół niej przejść obojętnie. Dopiero 2 obejrzane odcinki, ale i tak wszystko na dużym propsie! Meeeega! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi