Skocz do zawartości

SkyShowtime

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, dla lokalsow będzie to zapewne kłujące w uszy, ale dla reszty chyba spoko. :D Stereotypów i uproszczeń tam nie brakuje, raczej sztampa momentami, ale setting dość nietypowy jak na polski kryminal więc IMO można dać szansę. Choć może jeszcze będę zmieniał zdanie jak wrzuca kolejne odcinki. :D

Opublikowano

Prawie rok temu dodałem Grimma do listy, nie oglądałem bo były tylko 3 sezony, nadal nie dodali reszty. Wkurwia mnie to w tym showtime, że wrzucają stare seriale poszatkowane, czasem od dupy strony. Prawo i porządek chciałem odpalić, to od 22 sezonu i wez tu nie korzystaj z torrentow.

Opublikowano

Mój głos w sprawie serialu "Opowieści Wojowniczych Żółwi Ninja", 2024, który można oglądać ostatnio na SkyShowtime z polskim dubbingiem, jest taki: dawno nie widziałem takiej oryginalności w kreacji animacji dla młodzieży/dzieci, takiej zabawy kolorem, konturami, wypełnieniami, sposobem kreślenia detali i w ogóle grafiką całego świata przedstawionego. Jedno słowo może określić styl i technikę animacji w tej serii dla Uniwersum TMNT: chill. A fabuła? Prosta, ,,wygładzona", mało skomplikowana, z dobrym vibem rozrywki i takiej potężnej dozy młodzieżowej energii w stylu Milesa Moralesa z cyklu duologii animacji od SONY. Taka wersja żółwi, ot dość oryginalna improwizacja, jest tak coolowa, tak specyficzna, że mam ochotę ,,przybić żółwika" z ekipą czterech tytułowych bohaterów tej produkcji. I nie da się nie lubić tej serii, nie da się wokół niej przejść obojętnie. Dopiero 2 obejrzane odcinki, ale i tak wszystko na dużym propsie! Meeeega!