Opublikowano 22 marca 20232 l Ukończony szpil, wspaniała retro gierka. +++ Walki z bossami to jest mistrzowska robota i największy plus tej gry, każdy unikalny, kilka faz, finalny boss aż miałem ciary, bossów jest Spoiler 20!!! ++ poziom trudności na normal jest ok, gra wymaga skilla, a właściwie nauki etapu, ale zawsze na normalu te 3 błędy można zrobić + długość gry - 6-7h na przejście ginąć wiele razy na ten typ gry uważam za strzał w 10 + bardzo duża ilość broni i każda różni się od siebie + 3 grywalnych bohaterów (nie sprawdziłem tego za bardzo, ale mają różne eq i podstawowy przedmiot do rzucania to na pewno) + wygląda genialnie na małym ekranie handhelda (Deck), zawsze wolę ten styl graficzny na małym ekranie - levele za krótkie, wolałbym większe levele, zakończenie bossem bym zostawił, ale trochęrozbudował etapy, jakby kiedyś powstała dwójka
Opublikowano 22 marca 20232 l Autor Zgadzam się z tym co napisałeś, poziomy mogłyby być ciut dłuższe, bo cała reszta wypas, a i pięciu bossów więcej do ubicia też by nie zaszkodziło. Czytałem kiedyś wywiad z twórcami, którzy pojawili się na reddicie i odpowiadali na pytania fanów. Samo stworzenie gry trwało 3 lata (5 lat, jeśli liczyć od pomysłu do wydania), a od premiery gry minęły 3 lata, więc niedługo coś zapowiedzą. Mówili również, że mieli kilka innych gangów w zanadrzu, które nie pojawiły się w grze, więc liczę na to, że sequel jest w drodze. To jedna z nielicznych gier, w której widać włożone serduszko, mam 55h nastukane, przeszedłem na normalu i hardzie 100%, ale wracałem też kilka razy postrzelać bez spiny, żeby się upewnić, czy na pewno ten retro shooter jest, aż tak dobry. Spoiler Jest.
Opublikowano 3 września 20231 r W dniu 24.02.2023 o 08:49, Dave Czezky napisał: Jedna z najlepszych gier wszechczasow. No i muszę się zgodzić
Opublikowano 3 września 20231 r No świetny indyczek. Obok Blazing Chrome mój ulubiony jeśli chodzi o klimaty 16 bitów.
Opublikowano 3 września 20231 r Blazing Chrome jeszcze przede mną. Graficznie średnio jak widziałem, ale kiedyś się zagra. Huntdown ma rewelacyjna muzykę.
Opublikowano 4 września 20231 r Sprawdzcie jeszcze Broforce. Tez dobra strzelanka. Uklon w strone bohaterow akcji z lat 70, 80, 90.
Opublikowano 4 września 20231 r Broforce również dobra gierka, niedawno dostała jakąś większą łatkę. W sam raz żeby wrócić do tytułu.
Opublikowano 4 września 20231 r Broforce widziałem na YT i nie podoba mi się wizualnie. Za małe te ludziki, pewnie jak się z kimś gra to nei zwraca się na to uwagi.
Opublikowano 15 września 20231 r Autor Sprawdziłem wszystkie te strzelanki tu polecane i nic nie ma podjazdu do Huntdowna, tego feelingu, klimatu, różnorodności, dbałości o szczegóły, czekam na dwójeczkę z niecierpliwością