KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 22 marca 2023 Opublikowano 22 marca 2023 Ukończony szpil, wspaniała retro gierka. +++ Walki z bossami to jest mistrzowska robota i największy plus tej gry, każdy unikalny, kilka faz, finalny boss aż miałem ciary, bossów jest Spoiler 20!!! ++ poziom trudności na normal jest ok, gra wymaga skilla, a właściwie nauki etapu, ale zawsze na normalu te 3 błędy można zrobić + długość gry - 6-7h na przejście ginąć wiele razy na ten typ gry uważam za strzał w 10 + bardzo duża ilość broni i każda różni się od siebie + 3 grywalnych bohaterów (nie sprawdziłem tego za bardzo, ale mają różne eq i podstawowy przedmiot do rzucania to na pewno) + wygląda genialnie na małym ekranie handhelda (Deck), zawsze wolę ten styl graficzny na małym ekranie - levele za krótkie, wolałbym większe levele, zakończenie bossem bym zostawił, ale trochęrozbudował etapy, jakby kiedyś powstała dwójka 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 marca 2023 Autor Opublikowano 22 marca 2023 Zgadzam się z tym co napisałeś, poziomy mogłyby być ciut dłuższe, bo cała reszta wypas, a i pięciu bossów więcej do ubicia też by nie zaszkodziło. Czytałem kiedyś wywiad z twórcami, którzy pojawili się na reddicie i odpowiadali na pytania fanów. Samo stworzenie gry trwało 3 lata (5 lat, jeśli liczyć od pomysłu do wydania), a od premiery gry minęły 3 lata, więc niedługo coś zapowiedzą. Mówili również, że mieli kilka innych gangów w zanadrzu, które nie pojawiły się w grze, więc liczę na to, że sequel jest w drodze. To jedna z nielicznych gier, w której widać włożone serduszko, mam 55h nastukane, przeszedłem na normalu i hardzie 100%, ale wracałem też kilka razy postrzelać bez spiny, żeby się upewnić, czy na pewno ten retro shooter jest, aż tak dobry. Spoiler Jest. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 22 marca 2023 Opublikowano 22 marca 2023 Wleciało na decka za 15zl Dzięki za polecanko chłopaki. 2 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 W dniu 24.02.2023 o 08:49, Dave Czezky napisał: Jedna z najlepszych gier wszechczasow. No i muszę się zgodzić Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 No świetny indyczek. Obok Blazing Chrome mój ulubiony jeśli chodzi o klimaty 16 bitów. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 Blazing Chrome jeszcze przede mną. Graficznie średnio jak widziałem, ale kiedyś się zagra. Huntdown ma rewelacyjna muzykę. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Sprawdzcie jeszcze Broforce. Tez dobra strzelanka. Uklon w strone bohaterow akcji z lat 70, 80, 90. 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Broforce również dobra gierka, niedawno dostała jakąś większą łatkę. W sam raz żeby wrócić do tytułu. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Broforce widziałem na YT i nie podoba mi się wizualnie. Za małe te ludziki, pewnie jak się z kimś gra to nei zwraca się na to uwagi. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 września 2023 Autor Opublikowano 15 września 2023 Sprawdziłem wszystkie te strzelanki tu polecane i nic nie ma podjazdu do Huntdowna, tego feelingu, klimatu, różnorodności, dbałości o szczegóły, czekam na dwójeczkę z niecierpliwością Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi