Homelander 2 082 Opublikowano 24 stycznia Autor Opublikowano 24 stycznia 1 hour ago, Rozi said: Dla mnie wygodniejsze jest rozwalenie się na kanapie z padem w ręku. Ta gra ma zaimplementowane tyle skrótów do wielu czynności, że po opanowaniu tego, nie ma problemu z komfortowym graniem. Mógłbym się garbić na taborecie z myszką, ale po co? No jak chcesz. Ja pograłem pierwszych parę misji na padzie i stwierdziłem, że chociaż prawdopodobnie nie da się lepszego rtsowego sterowania padem zrobić to jednak granie jest bardzo dalekie od komfortowego Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Najlepsze sterowanie na padzie było w Halo Wars 1 ale tam cała gra była zaprojektowana pod pada. W AoE2? Cytuj
Rozi 603 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Co ma ten obrazek pokazać? Przecież jest pełny samouczek z wyjaśnieniem całego sterowania. Chyba, że to was przerosło, no to sorry. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Po co go chcecie na siłę przekonać do myszki skoro mu wygodnie na padzie? pewnie w Multi i tak nie będzie grał. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 24 stycznia Autor Opublikowano 24 stycznia 10 minutes ago, messer88 said: Po co go chcecie na siłę przekonać do myszki skoro mu wygodnie na padzie? pewnie w Multi i tak nie będzie grał. Nikogo nie przekonuje do niczego, po prostu dzielę się moimi doświadczeniami. A serio, próbowałem wszystkiego odnośnie RTSów, bo to jeden z moich ulubionych gatunków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi