Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi Jest Tenkaichi, jest dobrze. Demko chętnie bym przytulił żeby zobaczyć, czy faktycznie to co widzę pokrywa się z tym, co wklepuje się na padzie guziczkami.
Opublikowano 1 maja 20241 maj Chyba tez się zaczaję na wersje premierowa, bo wyglada naprawdę miodnie. A ile można grac tylko w Dokkana na telefonie
Opublikowano 31 maja 202431 maj Licze na jakieś demo, bo te dragon balle z x360/ps3 tez fajnie wygladaly na trailerach, a gralo sie jak w kupsko w porownaniu z BT 2 i 3.
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze To będzie bijatyka w stylu Fighters czy bardziej jak Kakarot Xenovers?
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 9 hours ago, Sedrak said: To będzie bijatyka w stylu Fighters czy bardziej jak Kakarot Xenovers? To jest duchowy następca Tenkaichi Budokai.
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze Akurat oglądam turniej po Cellu 38 minutes ago, Di said: To jest duchowy następca Tenkaichi Budokai. dzięki za rozjaśnienie
Opublikowano 13 czerwca 202413 cze Dla mnie pewniak tego roku. Widzę tu Tenkaichi 3 na sterydach i to jest dokładnie to, czego od zawsze chciałem.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Masz przecież filmik Game Modes, w którym chinol wyjaśnia co będzie. Nie wyłapałem tam żadnej mapy i eksploracji.
Opublikowano 27 czerwca 202427 cze Ależ to będzie szpil. Biorę na premierę, na taką grę czekałem od BT3
Opublikowano 16 sierpnia 202416 sie kurde kusi wziąć preorder bo cena, z tego co widzę na PB i allegro, jakaś śmiesznie mała - 260 złotych około za podstawkę.
Opublikowano 16 sierpnia 202416 sie Staram sie jak moge dla spolecznosci DB w Polsce Podobnie bylo z Kakarotem.