Di 839 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Miałem okazję pograć w pełną wersję. 2 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Granie online mnie nie kreci, zostaje samo story, wiec na premiere pewnie nie wezme. Troche tych postaci jest Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Wszystko będzie w grze, bez klasycznych dla dzisiejszych bijatyk wycinanek? Jakoś nie chce mi się wierzyć. Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Ja muszę mieć jednak japońskie głosy. 1 Cytuj
Square 8 565 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września W dniu 19.09.2024 o 17:27, SlimShady napisał(a): Wszystko będzie w grze, bez klasycznych dla dzisiejszych bijatyk wycinanek? Jakoś nie chce mi się wierzyć. Ma być Season Pass, na końcu tego drugiego filmiku w poście wyżej widać szczegóły. 1 Cytuj
Bzduras 12 469 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Wszystko, czego można by chcieć dowiedzieć się o grze w jednym filmiku. Najlepszy arena fighter w dziejach? Nie jest wykluczone. Cytuj
Mari4n 401 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Czekam z wywalonym jęzorem od zapowiedzi. Tenkaichi 2 i 3 mordowałem niemiłosiernie i kumplowi w technikum srogo ryj obijałem. Będzie grane. Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Nie śledzę pełnego info - tu będzie muzyka z anime (wokal), czy oryginalny soundtrack gry? Czy muza z DB w formie DLC? Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Z reguł, w tych grach, tną w chuja na OG muzyce(przynajmniej wydania zachodnie), czasami jest garstka utworów, ale większość wrzucają w dlc(i tak przerzucają te same paczki pomiędzy innymi odsłonami). Tutaj nie spodziewam się, żeby było inaczej, ale może zaskoczą. Cytuj
SpacierShark123 1 494 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Podobnie jako fan serii BT mocno czekam natomiast jak zobaczyłem już zapowiedziane kilka DLC z postaciami to poczekam ten rok by dostać wypasioną wersje z wszystkim co jest możliwe bo jednak seria BT zawsze stała ilością postaci/map i mimo dużej ilości postaci chciałoby się mieć wszystko razem. Jestem też ciekaw okna wyboru postaci bo ten prezentowany obecnie wygląda paskudnie i nieczytelnie jak z jakiegoś Mugen-a, bardziej by mi pasowało ujednolicenie wszyskiego jak w starych BT czy też innych bijatykach. Cytuj
Di 839 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Nie wiem ile dokładnie będzie utworów z anime, ale w grze jest opcja włączenia lub wyłączenia muzyki z bajki. Cytuj
Krzysztof93 1 273 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Jaram się okrutnie jedyna gra w tym roku, którą biorę na premierę a może nawet złamie swoją zasadę i zamówię pre-order bo i tak muszę mieć to na konsoli. Co jakiś czas włączam sobie BT3 z Wii na emulatorze i gdyby to ubrać w dzisiejszą graficzkę ajjj miodek i tak wygląda ten Sparking Zero. Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października (edytowane) Wszystko super, ale bardzo kłuje mnie w oczy animacja postaci, która jest zrobiona standardowo jak w innych grach 3D. Liczyłem na (nie pamiętam jak się to nazywa... animacja poklatkowa?) rozwiązanie z FighterZ, gdzie symulowana była animacja postaci z anime i wyglądało to niemalże jak to, co widać w filmach / serialach DB. Tutaj brak tego psuje totalnie efekt... Aż dziwi mnie, że nikt o tym nie wspomina. Edytowane 5 października przez Emet Cytuj
Bzduras 12 469 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Bo to jest dosłownie Budokai Tenkaichi w nowej oprawie, więc każdy kto miał styczność z tamtą serią jest obyty z tymi animacjami. Wręcz przeciwnie, w arena fighterze to jak najbardziej działa. Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Tak, jestem obyty z serią i może jakby nie zajebiście zrobiona animacja w FighterZ, ta "zwykła" płynna by mi nie przeszkadzała. Myślę, że dałoby się połączyć oba światy, tylko wymagałoby to więcej pracy, bo z tego co gdzieś czytałem musięli ręcznie dopasowywać wiele animacji aby w stylu poklatkowym wyglądały jak z anime. Tutaj przy dużo większej liczbie postaci i większej swobodzie w pracy kamery byłoby to pewnie duuużo roboty. Cytuj
Bzduras 12 469 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października FighterZ to jednak gierka 2D, animowanie takiej produkcji działającej w dwóch płaszczyznach (nawet jeśli korzysta z modeli 3D) to chyba trochę inna rzecz niż animowanie gry, gdzie postać porusza się w sześciu stopniach swobody. Mogę się mylić bo nie jestem szpecem, ale instynktownie coś mi podpowiada, że różnice mogą być duże. Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Chyba będzie najwyżej oceniany DB 3d w historii. Cytuj
Di 839 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Pograłem kilka godzin w trybie fabularnym, zrobiłem kilka scenariuszy "what if" i bawiłem się lepiej niż myślałem. Nie kumam systemu arena fighterów, ale otoczka i nostalgia ciągnęły mnie do "jeszcze jednej walki". PS Edycja Ultimate nie ma całej muzyki. Są 2 paczki do dokupienia, za ok. 70 zł każda. Słabo... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi