Bzduras 12 470 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Jest Tenkaichi, jest dobrze. Demko chętnie bym przytulił żeby zobaczyć, czy faktycznie to co widzę pokrywa się z tym, co wklepuje się na padzie guziczkami. 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Chyba tez się zaczaję na wersje premierowa, bo wyglada naprawdę miodnie. A ile można grac tylko w Dokkana na telefonie Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Licze na jakieś demo, bo te dragon balle z x360/ps3 tez fajnie wygladaly na trailerach, a gralo sie jak w kupsko w porownaniu z BT 2 i 3. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca No i mamy datę premiery - 11.10. Pięknie wjedzie day1 w urodzinki Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca To będzie bijatyka w stylu Fighters czy bardziej jak Kakarot Xenovers? Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Jeszcze limitka, ale podobno wyprzedana, bo ziomek się nie załapał Cytuj
Di 839 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 9 hours ago, Sedrak said: To będzie bijatyka w stylu Fighters czy bardziej jak Kakarot Xenovers? To jest duchowy następca Tenkaichi Budokai. 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Akurat oglądam turniej po Cellu 38 minutes ago, Di said: To jest duchowy następca Tenkaichi Budokai. dzięki za rozjaśnienie Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Dla mnie pewniak tego roku. Widzę tu Tenkaichi 3 na sterydach i to jest dokładnie to, czego od zawsze chciałem. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Tu bedzie jakas mapa do popylania jak w kakarot lub tenkaichi 2? Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Masz przecież filmik Game Modes, w którym chinol wyjaśnia co będzie. Nie wyłapałem tam żadnej mapy i eksploracji. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca I kolejny reveal postaci. Czekam czekam Cytuj
orion50 632 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Ależ to będzie szpil. Biorę na premierę, na taką grę czekałem od BT3 1 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 sierpnia Opublikowano 16 sierpnia kurde kusi wziąć preorder bo cena, z tego co widzę na PB i allegro, jakaś śmiesznie mała - 260 złotych około za podstawkę. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 16 sierpnia Opublikowano 16 sierpnia Staram sie jak moge dla spolecznosci DB w Polsce Podobnie bylo z Kakarotem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi