oFi 2 471 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Na muzyce zawszę chcą zarobić niestety bo to one najbardziej robią klimat w bitkach db. Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Zarobek zarobkiem, ale pewnie dużo rozbija się o licencje, które swoje kosztują. Dlatego takie gry mają zwykle własny OST i/lub wersje instrumentalne, zaś te z wokalem i inne z anime wpychane są w dodatkowe DLC. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Nie śledzę gry, ale mam pytanie, można w to pograć vs kanapowy? Cytuj
Krzysztof93 1 273 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października ooo byłem pewny, że jest na wszystkich. Trochę smutek. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Mam nadzieję, że jakoś to w przyszłości ogarną, bo granko na splicie i rozwalanie przeciwnikiem areny w pył to spora część frajdy w Tenkaichi. Cytuj
Krzysztof93 1 273 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października taka jedna mapka to bardzo mało, pewnie chodzi o prostotę i brak jakiś tam punktów kolizyjnych ale to można przecież zrobić arenę w przestrzeni kosmicznej czy w powietrzu po prostu. Kiedyś się dało na sprzęcie o mocy smart zegarka a teraz się nie da. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Na pececie stabilnie 3 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Komedia z tą jedną mapką(pewnie im wyszło ze statystyk, że prawie nikt nie gra lokalnie) i brakiem muzy(tak jak pisałem, ta sama paczka krąży od lat we wszystkich grach(xeno, fighterz ,kakarot), a oni robią z tego wielkie halo, kosztem klimatu. 1 Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października U japończyków wszystko w 'normie', jeśli chodzi o reklamy... EDIT: Na ich youtube również... Spoiler 1 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Co taka cisza? Pykacie? Na meta 82/100 i większość recenzji między 7-8/10. Cytuj
Krzysztof93 1 273 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października 14 minut temu, ginn napisał(a): Pykacie? Jeszcze jak spełnienie marzeń i prawdziwe BT4. Nooo... Chyba, że ten brak split screena porządnego ale po za tym miód. Na razie wziąłem tańszą wersję na PC i gram sobie na ROG Ally i jest cudownie. Postacie z ,, Super " mimo, że to nie moja bajka mają piękne animacje i efekty (ki, ładowanie mocy itd. ) wygląda to zjawiskowo. Można gierkę nazwać programem do reżyserowania pojedynków z DB no i wygląda lepiej jak animu. 1 Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Godzinę temu, ginn napisał(a): Co taka cisza? Pykacie? Tajest, ale kurde ciężko zwalczyć pamięć mięśniową z BT3. Wskoczyłem na chwilę w online, dostałem bęcki jak przedszkolak i wróciłem z podkulonym ogonem Ale sama giereczka - super, spełnienie marzeń nastoletniego szczyla jarającego się sajanami z ogonami co mogą stać się dużymi małpami. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Ktoś juz jakies What If robił? Ile ich jest w gierce? Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 120 zł żeby mieć w grze muzykę z anime a tego brzdekania w tle w czasie gry nie da się słuchać takie to tragiczne. Niezle dojenie graczy. bez org muzyki nawet mi się w to grać nie chce Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 5 godzin temu, Kalel napisał(a): Ktoś juz jakies What If robił? Ile ich jest w gierce? Najpierw story i poodblokowywać sobie postaćki poprzeplatane online, dopiero potem będzie wiksa z WI. 1 Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października w online jest jakiś balans na postaci, czy gogeta ssj4 zmiata wszystko w 5 sekund jak w bt2 i bt3? Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Jest tak pół na pół, bo nadal te największe madafaki z bajki są koksami, ale w rankedach masz ograniczenie w postaci liczby DP (Destructive Power). Możesz dobrać sobie postaćki o łącznej wartości 15 DP, największe koksy mają chyba po 10DP. I tak możesz mieć jednego zabijakę i jednego średniaka, a Twój przeciwnik może sobie wybrać więcej ludków, ale o mniejszej mocy. Finalnie możliwa jest sytuacja 2vs5 i tu już jak trafisz na kogoś, kto umie grać to szanse będą w miarę równe. W Budokaiach nigdy nie było balansu jako takiego, bo raczej nie aspirowały do bycia kompetytywnymi gierkami. Cytuj
Krzysztof93 1 273 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Jak to u was wygląda, przechodzicie te ,,fabularne'' tryby gierki? Ja ledwo liznąłem fabułę Goku i Piccolo ale mam trochę dosyć odtwarzania ,,zetki'' w gierkach tym bardziej po Kakarocie więc odpuściłem i jedynie co robię to odtwarzam sobie pojedynki z anime i biorę udział w turniejach ale gierka jest na tyle dobra i śliczna, że potrafię się przykleić na długie godziny. Położyłem się wczoraj około 3:00 bo leżałem sobie w łóżku i odtwarzałem pojedynki typu Trunks vs Cell, Vegeta vs C18 itp. a na 8 do pracy Cytuj
ginn 789 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października A powiedzcie mi, standardowa wersja jest wystarczająca, czy lepiej rzucić się na tą bogatszą? No i co oferuje season pass? Cytuj
Krzysztof93 1 273 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Season Pass daje dostęp do trzech niewydanych DLC mają być postacie z filmu Super Heroes, następne z DB Daima i trzeci to nie wiem. No warto chyba bo moim zdaniem ten tytuł stoi ilością postaci więc im więcej = lepsza gra? Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a): Jak to u was wygląda, przechodzicie te ,,fabularne'' tryby gierki? Tak planowałem, ale jakoś palec mi się omsknął na rankedy i tak już utknąłem Marzenie się spełniło, mam Budokai Tenkaichi z online na wyciągnięcie ręki. Raz dostaje się baty, drugi raz spuszcza się baty innym, uzależniające to jest. Jakby co brałem podstawkę, season passa to dopiero jak pokażą co dokładnie w nim ma być. Roster już teraz jest ogromny nawet pomimo pierdyliarda wersji Goku i Vegety, także na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Nie ma to jak zlać jakiegoś domorosłego gagatka jako Yajirobe albo Pan Cytuj
Di 839 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 3 hours ago, Krzysztof93 said: Jak to u was wygląda, przechodzicie te ,,fabularne'' tryby gierki? Przeszedłem kilka scenariuszy "what-if". Są dość nierówne. Spoiler Z jednej strony mamy Goku wygrywającego turniej uniwersów i za to jest cutscenka, a z drugiej gdy Goku przeżyje spotkanie z Raditzem, otwiera się ścieżka, podczas której zostaje SSJ na Ziemi, a na Namek Vegeta SSJ pokonuje Friezę. 1 Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października BANDAI NAMCO Entertainment Inc. (Headquarters: Minato-ku, Tokyo; President and CEO: Ueda Minami) is pleased to announce that Dragon Ball Sparking! ZERO, the latest home video game in the Dragon Ball Z Sparking! series, released on Thursday, October 10, 2024 (STEAM® version Friday, October 11, 2024), has surpassed 3 million copies sold worldwide (※ 1) within 24 hours of its release. 1 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Odjebać street fightery, czy mortale, to jednak duża rzecz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi