Bzduras 12 470 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Jednak przez 17 lat ludzie grali w tego Tenkaichi 3, ba - nawet scena modderska wydała nieoficjalnego bootlega z postaciami z Supera, nowymi atakami itp. nazywając go Tenkaichi 4. Ale trzech baniek w dobę to się nie spodziewałem Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Coś czuję, że śmierć Toriyamy też trochę podkręciła temat. Cytuj
Krzysztof93 1 273 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Od kilkunastu lat jest powtarzane jak krowie na rowie, że chcemy Budokai Tenkaichi 4 a nie jakieś Rage Blasta i Kserowersy i szczerze mówiąc nie dziwi mnie ta sprzedaż bo wyczekiwana była ta gierka jak ponowne nadejście mesjasza. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Oj, na Xenoverse 3 też jest spore parcie. Ta podseria mimo tego, że nie jest najlepsza to jednak ma nadal rzeszę fanatyków grających online, zresztą nie dalej jak miesiąc temu zapowiedzieli nowe DLC do X2 po prawie 10 latach na rynku. Ale tak, Tenkaichi przez 17 lat było gdzieś tam z tyłu zapomniane i jak wróciło to z hukiem. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Wpadłem na całego, gra się wybornie, no wszystko mi tutaj gra. Mokry sen gierkowy dla fanów Goku i spółki. Póki co jadę tryb fabularny i odhaczam wszystkie scenariusze. Przy okazji warto trochę czasu poświęcić na trening. Te wszystkie kombinacje i ruchy wymagają kilku dobrych godzin mordobicia w trybie swobodnym. Cytuj
Plackus 415 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Właśnie udało mi się kupić na olx kod na ps5 (rzekomo ziomek w radiu wygrał, a nie posiada konsoli) 260 zł, a okazało sie po wpisaniu kodu, że to deluxe edition warty na storze 500zł , wiec zadowolony mocno dzisiaj przysiadam do dragona jak za dzieciaczka 1 Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października I takie pomyłki to się chwali 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października czy żeby odblokować scenariusze what if to trzeba przechodzić wszystko na tym zwykłym domyślnym poziomie trudności czy trzeba go jakoś podwyższyć? Cytuj
ginn 789 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Wszystko możesz wykonać na domyślnym poziomie trudności (wyższego chyba nie ma). Z kolei jak obniżysz poziom, to wtedy nie ma możliwości spełnienia dodatkowych warunków. Też macie taki problem z wyszukanie zawodników online? Totalnie nie mogę znaleźć. Nawet obniżenie wymagań jakości połączenia i wyboru kraju nie pomaga. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października a to jebac, jak walczę z AI mam wrażenie ze to ciągły spam unikami i teleportacja :/. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 29 minut temu, ginn napisał(a): Też macie taki problem z wyszukanie zawodników online? Totalnie nie mogę znaleźć. Nawet obniżenie wymagań jakości połączenia i wyboru kraju nie pomaga. Nie, śmiga. Na jakiej platformie grasz? Bo jak na Xboxie to może być po prostu mało ludzi online. 5 minut temu, Kalel napisał(a): a to jebac, jak walczę z AI mam wrażenie ze to ciągły spam unikami i teleportacja :/. Dlatego uczysz się Super Counter (góra+X/kwadrat jak dostajesz szlaga) albo Vanish Counter (blok przed samym atakiem). Przydaje się w walce zarówno z AI jak i żywymi ludkami, na ten moment to w story po początkowych trudnościach z ogarnięcie nowego sterowania wycieram tymi przydupasami podłogę Parę razy nawet niechcący wygrałem tam, gdzie miałem przegrać i odblokowałem alternatywne zakończenie sagi zupełnie niechcący (Vegeta vs Cell choćby). 1 Cytuj
Plackus 415 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października (edytowane) Po pierwszych 3 walkach w story, stwierdzam że dzisiaj czas na grze poswięcę na dogłębnym TUTORIALU. Bo momentami nie wiem co sie dzieje, a jak wiem to brakuje mi wiedzy na odpowiedź Pierwsze wrażenia jak najbardziej super. Walki bardzo dynamiczne i angażujące. No jest POWER, CUD, MIÓD czyli Tenkaichi w najładniejszej formie . Rozważam kupno muzyczki z dlc bo nostalgia to jednak składowa kreski toriyamy plus dzwieków z serialu, ale to jeśli gierka przykuje na dłużej. Edytowane 23 października przez Plackus Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Jestem laikiem bijatyk. FighterZ mnie trochę wynudził monotonności trybu story, Xenoverse 2 liczył się z tym ze będziesz cheesowal jeśli natomiast ta gra jest przedziwna. Im dłużej gram, tym bardziej znudzony jestem i nie mam wrażenia ze się nudzę. Walka na poźniejszych/trudniejszych poziomach to po prostu festiwal spamowania teleportowania sie za plecy gdzie trzeba trafić odpowiednio w klatkę żeby wyprowadzić super kontrę czy teleportacje. Walki są momentami albo za krótkie, albo za długie (watek Picollo jest straszny bo domyślnie jesteś bardzo dużo słabszy niż twoi przeciwnicy). No i tak walczysz kolejna identyczna walka, tylko ze przeciwnik zrobil kolejna teleportacje, no i tej 4tej juz nie unikniesz bo na ładowaniu KI zrobil ci spam pociskami. I tak dostajesz combo 20 uderzeń i zastanawiasz się po co to wszystko. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Szczerze, to mam podobne odczucia. Przeleciałem fabułę wszystkimi postaciami, zrobiłem większość alternatywnych ścieżek i po początkowej ekscytacji nie ma już śladu. Pięknie to wygląda i mechanika walki sama w sobie jest miodna, tylko że to wszystko szybko zaczyna się powtarzać. Nawet online staje się monotonny, bo ciągle trafiam na tych samych graczy i walka przebiega w ten sam sposób. Żałuję, że wepchnąłem się w cyfrę. W zupełności te 30h by mnie zadowoliło, żeby pożegnać się z płytką na dobre. 1 Cytuj
Krzysztof93 1 273 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Ja takie gierki traktuje raczej jako coś co lubię mieć pod ręką bo nie wiadomo kiedy najdzie ochota na odtworzenie jakiegoś pojedynku z Dragon Balla, ja ledwo co ruszyłem te fabułki ale nie chce mi się tego robić. Zwykle trzymałem na laptopie lub jakimś urządzeniu emulator z Budokai Tenkaichi 3 a teraz trzymam dużo nowsze i ładniejsze Sparking! Zero no i o to mi od początku chodziło. No fajnie by było wydać mniej na ,,aplikację do pojedynków z Dragon Balla raz na jakiś czas'' ale już ciul w te hajsy czekałem od lat na następcę BT3 i w końcu jest. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Najlepiej gra się w versusie z kimś obok na kanapie, to wiadomo. Później jest online, a dopiero gdzieś tam z tyłu singlowy content, i tak jak krzychu mówi - po latach ciułania BT3 na emulgatorach można w końcu dać mu odpocząć i zostawić sobie SZ żeby od czasu do czasu wskoczyć i dać pożywkę młokosowi w serduszku głodnemu walki Vegito z Gogetą 1vs1, rozwalających Namek specjalami. Jeśli tego młokosa nie macie albo już się najadł to będzie trochę gorzej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi