Grześ 380 Opublikowano 7 marca 2023 Opublikowano 7 marca 2023 Przy ikonce aplikacji Wiadomości pojawiła mi się jedynka (jak na screenie), ale nie mam żadnych nieprzeczytanych wiadomości. Nie działa odinstalowanie i ponowne zainstalowanie aplikacji, nie działa usunięcie wszystkich smsów, wyczyszczenie pamięci podręcznej/danych użytkownika, ponowne uruchomienie telefonu ani ustawienie innej aplikacji jako domyślnej dla sms i powrót do pierwotnej. Czy ktoś może ma pomysł jak to rozwiązać poza twardym resetem? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 Zobacz w opcjach apki czy jakis sms nie zostal przeniesniony do folderu "Spam i zablokowane". Tam go odznacz jako przeczytany. Cytuj
Grześ 380 Opublikowano 8 marca 2023 Autor Opublikowano 8 marca 2023 W spamie nie mam w ogóle wiadomości ;/ Przegrzebałem całą aplikację i nic. Zainstalowałem też inną aplikację do smsów i tam również nie ma żadnych wiadomości ponad to, co jest w głównym folderze. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 Dziwne, że wyczyszczenie danych aplikacji od SMS nie załatwiło sprawy. Zobacz jeszcze czy tu jest coś, czego nie zrobiłeś do tej pory: https://www.technobezz.com/fix-android-device-showing-unread-sms-messages/ Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 Po pierwsze, kup iPhone’a 1 Cytuj
Grześ 380 Opublikowano 8 marca 2023 Autor Opublikowano 8 marca 2023 (edytowane) @_Red_ tak, robiłem wszystko. Z tego co udało mi się znaleźć na zagranicznych forach przyczyną mogło być zainstalowanie zbyt wielu aplikacji jednocześnie - telefon był nowy, a google od razu po włączeniu zaczęło pobierać wszystkie aplikacje jakie miałem na poprzednim, nawet te już wycofane i nie działające pod nowszym androidem... Jedyne co polecali to twardy reset i niestety musiałem go w końcu wykonać, bo strasznie irytowała mnie ta ikonka, a inne sposoby zawiodły @grzybiarz szukając po zagranicznych forach 4 na 5 tematów/stron dotyczyło tego błędu na iPhonie, więc nie wiem czy to dobra rada Po dwóch dniach poszukiwań i prób chyba nie ma innego sposobu niż twardy reset, który wykonałem, więc prośba o zamknięcie tematu i dziękuję wszystkim za odzew. Edytowane 8 marca 2023 przez Grzes58 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi