Szwed 638 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 7 godzin temu, K.Adamus napisał: Męcz się człowieku z artykułami a koniec końców i tak cycki zgarniają Oscara. Dick move, SOQ, dick move XD Ja tam czekam na artykuł numeru, my body is ready, koleżko :> Czy "deck" w wiadomym artykule czytany jest z nowozelandzkim akcentem? Spoiler pozdro dla kumatych Cytuj
Pix 911 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 Roger dzięki kasie zarobionej na klikbejtach gruchy na ppe to mógłby już wykupić nie tylko pe, ale i nawet gazetę wyborczą 4 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 Niedługo będzie wykupywał ł. z więzienia Cytuj
triboy 973 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 5 godzin temu, MichAelis napisał: Śmieszny post był to teraz smutny: https://www.podatki.gov.pl/wykaz-podatnikow-vat-wyszukiwarka : firma Idea Ahead wykreślona z rejestru podatników w dniu 2023-02-08, na podstawie Art. 96 ust. 9 pkt 4 "podatnik albo jego pełnomocnik nie stawia się na wezwania naczelnika urzędu skarbowego, naczelnika urzędu celno-skarbowego, dyrektora izby administracji skarbowej lub Szefa Krajowej Administracji Skarbowej". A Wy się obrażaliscie, że nie odpowiadał na forumku czy jakiś tam fejsbukach 1 Cytuj
Pix 911 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Pan ł. po prostu często bywa w szpitalu i nie ma z nim wtedy kontaktu. Urząd skarbowy powinien być bardziej wyrozumiały Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Za karę przeniosą pana Ł do innego pisma Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Recenzji dobrych indyków w pe tyle co kot napłakał, bo niby nie ma dla kogo ich pisać, ale gierek na vr pełno, bo przecież połowa czytelników kupi psvr2 i będzie zapierdalać kajakiem w goglach 1 1 3 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Nie mam nic do recenzji gier na VR, ale niech będą na bieżąco, także na Meta Quest 2. A nie tylko z okazji premiery PSVR2, bo sony rzuciło kodziki Cytuj
Ukukuki 6 935 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Może nikt z redakcji nie jest fanem VR albo nikt nie ma MQ2. Co do indyków, jakie znaczące gierki zostały pominięte w czasopiśmie? Cytuj
Kmiot 13 624 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 No jak gierek na VR będzie w miesiącu tyle, co indyków to też pewnie nie wszystkie się zdoła ograć i zrecenzować. Przez najbliższe miesiące warto jednak poświęcać więcej miejsca na VR2, bo wielu potencjalnych kupców pewnie wciąż się waha i czeka na szerszą bibliotekę gier. Więc z zaciekawieniem będą obserwować jej rozrost, by ewentualnie zdecydować czy to już pora kupić gogle, czy jednak odpuścić. A wszystkich wartych uwagi indyków i tak nie ogarniesz. Tym bardziej tych "cichych perełek". Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Może to szalone, ale gdyby tak w piśmie o grach przeznaczyć więcej stron na recenzje gier? Chyba, że problemem jest brak ludzi do ogrywania lub kodów recenzenckich. 2 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Jest pdf i nawet od razu z Extreme Plusem. 2 Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Hmm, tylko że jakość do kitu, bo znowu rozmiarowo brakuje. Ciekawe czy wysyłka będzie na czas. A Forumkowego GOTY to nie dało się dać w całości na jedną stronę? Bo wygląda jakby się ktoś zrzygał na te strony. 1 Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Jak to jest z tymi PDFami dla prenumeratorów? Bo ja dostałem tylko numer zerowy, a powinienem chyba też każdy inny? Z jakiego maila to przychodzi? Bo mnóstwo spamu z Pixel Weekly to wpada mi ciągle, a szmatławca w PDF nie widzę. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 @Szwed Powinieneś mieć wszystkie jak zalogujesz się tutaj SHOP.PIXEL-MAGAZINE.COM 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 3 godziny temu, dee napisał: Chyba, że problemem jest brak ludzi do ogrywania No to na pewno, skoro z wyjątkiem Rogera nikt nie robi na etacie w PE. tylko chłopacy pisza po godzinach. Te 20 lat temu jak zgredzi byli w liceum czy na studiach to mogli nakurwiac w gierki wiecej. Już wole mniej tych recek, ale niech ta gra faktycznie bedzie ograna, bo z tym tez juz roznie bywalo wczesniej. Cytuj
sph! 835 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Wyjaśnijcie mi proszę co ma wspólnego prawa część strony 108 z tematyką tego pisma? Może coś przeoczyłem. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 13 godzin temu, sph! napisał: Wyjaśnijcie mi proszę co ma wspólnego prawa część strony 108 z tematyką tego pisma? Może coś przeoczyłem. W ostatnim zdaniu tego felietonu jest nawiązanie do popkultury. 1 Cytuj
Mejm 15 297 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 13 godzin temu, Shen napisał: No to na pewno, skoro z wyjątkiem Rogera nikt nie robi na etacie w PE. A dla niego to tez mimo wszystko nie jest podstawowa robota. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Przeglądam se nowe Retro (po nowego Extrima pojadę jutro do galerii) i ... ja wiem że to pierdoła, ale faktycznie chyba lepiej wyglądają te grafiki na pół strony jak tutaj. Przynajmniej nikt się nie dowali że płaci 17 groszy za grafikę:). Cytuj
NicraM 2 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Ten papier z tego numeru to strach wertować, aż przezroczysty jest Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Właśnie zarypisty jest. Nie jest cienki, a śliski. Przypomina mi stare pisma z kiedyś, tyle ze tam były kartki cieniutkie. Papier jak najbardziej na plus. Wolę taki, niż ten gazetowy, matowy. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Czemu ten komiks na jednej stronie jest tak czerstwy i nudny, że szkoda papieru na te kreski. Zastanawiam się, co było wcześniej na tej stronie. KDPX co to za dziadostwo? 5 2 Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 W dniu 14.03.2023 o 12:55, Ukukuki napisał: Co do indyków, jakie znaczące gierki zostały pominięte w czasopiśmie? Nie prowadzę kroniki więc ciężko wymienić. Wystarczy za to porównać jak opisywane są indyki w cda a jak w psxe, w tym drugim możesz liczyć co najwyżej na trzyakapitowe "recenzje" po obejrzeniu przez autora filmików na jutubie. Boli mnie, że pismo nie stara sie promować ciekawych tytułów i podpowiadać perełek do sprawdzenia. Za przykład niech posłuży Spiritfarer, który przy pierwszym kontakcie wydaje sie popierdółką, ale po kilku sesjach gra potrafi oczarować i dla mnie w zeszłym roku zjadła na śniadanie wiele "większych" gier, które ograłem. W psxe ta gra dostała "recenzje" na 1/4 strony. 2 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 19 minut temu, number_nine napisał: Nie prowadzę kroniki więc ciężko wymienić. Wystarczy za to porównać jak opisywane są indyki w cda a jak w psxe, w tym drugim możesz liczyć co najwyżej na trzyakapitowe "recenzje" po obejrzeniu przez autora filmików na jutubie. Boli mnie, że pismo nie stara sie promować ciekawych tytułów i podpowiadać perełek do sprawdzenia. Za przykład niech posłuży Spiritfarer, który przy pierwszym kontakcie wydaje sie popierdółką, ale po kilku sesjach gra potrafi oczarować i dla mnie w zeszłym roku zjadła na śniadanie wiele "większych" gier, które ograłem. W psxe ta gra dostała "recenzje" na 1/4 strony. Nie wiem jak jest w cda, bo szkoda czasu na to pismo, ale w PE i tak się poprawiło w kwestii mniejszych gier odkad naczelnym został Roger. Za Buczera liczyły sie tylko gierki AAA. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi