standby 1 725 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Siema! Premiera w Early Access miała już miejsce jakiś czas temu. https://www.ppe.pl/news/311808/undisputed-z-data-premiery-we-wczesnym-dostepie-to-pierwsza-wysokobudzetowa-gra-bokserska-od-dekady.html Czy komuś z was było dane już wam ją ogrywać? Czy reprezentuję klase i poziom zbliżony do serii Fight Night? Przyznam że jeśli o boks, to poprzednia generacja leżała i kwiczała. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 To prawda, nie wiem czemu gry bokserskie tak bardzo straciły na znaczeniu w ostatnich latach. Po Fight Night Champion nie wyszła praktycznie żadna gra w tej tematyce. Ja wiem, że para poszła na MMA, ale i tak chętnie by się rywali po facjacie poobijało Mam nadzieję, że chociaż ta gra będzie jakimś małym promykiem nadziei w tej kwestii. 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Widze ruch w temacie, tylko ja czekam na piatek? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Godzinę temu, kanabis napisał(a): Widze ruch w temacie, tylko ja czekam na piatek? Ja też Chociaż od czasu jak mam na pc Fight Nighta Champion w 60fps to jakoś mniej. Cytuj
SlimShady 3 383 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Coś czuję, że będzie surowizna, ale z grafą i niezłą licencją na zawodników. Cytuj
SebaSan1981 3 582 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Mnie też ciekawi ten tytuł choć obawiam się że sporo bokserskich legend, zwłaszcza wersji w ich "prajmie" będzie za ścianą płatnych dodatków. Obejrzę recki i zdecyduję czy kupić bo jednak boksem interesuję się dość mocno. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Aby byl spoko tryb kariery i sie pogra. Alternatyw na konsolach za wiele nie mamy, creed champions z ciosami z ogniem wokol piesci Przynajmniej cena 239 ludzka Remaster fight night pewnie by 340 kosztowal Cytuj
second 3 695 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Są pierwsze recki, 73% średnia. Nie jest źle, tym bardziej że konkurencji nie mają Za 3,5 bomby bym nie brał, ale za 2 stówki od yaczesa, to jeszcze jak. 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października No i jak tam chlopaki? Wczoraj pogralem 8h. Zdobylem krajowy pas polsatu po wojnie z Ralfem Borowskim Powiem wam ze im dluzej sie gra tym gra wypada coraz lepiej. Po pierwszym raczej nie najlepszym wrazeniu im dalej w las tym lepiej. Grafika no coz, moglaby byc jednak lepsza, esencja fn byly powtorki. Tutaj mimika przy lapaniu na ryj jest raczej slaba. No ale podoba mi sie to ze walki (juz od poczatku) sa lekkim wyzwaniem no i nie koncza sie w pierwszej rundzie. W fn robiles punchera i pierwsze 15 walk to szles jak mlody Tyson. Tutaj czasem moment rozluznienia i typ to ciebie moze zlozyc. Bardzo na plus. Walki czasem sa w chuj emocjonujace. Jedna walke wygralem nawet split decision czesto zdarza sie ze wygrywam na punkty. W fn to byla rzadkosc. Zeby bylo jasne mowie o karegori sredniej i poziomie trudnosci standardowym robiac porownania do fn. Bardzo na plus tez licencje, jest wbc, ibf, wbo. Ranking boxrec. Pasy krajowe, kontynentalne. Dopiero ściągnąłem aktualizacje, jeszcze nie zainstalowalem, byc moze poprawia co teraz napisze ale gra niestety posiada troche bugow. Zdarza sie u mnie np ze na sekunde robi sie czarny ekran podczas walki, czasem tez sa dropy animacji. A najlepsze bylo jak wygralem walke a po walce juz w menu okazalo sie ze ta walka byla odwolana i nie dostalem za nia nagrod xD Ogolnie fanom boksu polecam, takie 7+ na chwile obecna. Aha musialem orzestawic sie na sterowanie guzikami, wydaje mi sie ze sterowanie gałka jest tu jakies zjebane. Nie tak dobrze jak w fn zrobione. 3 1 Cytuj
SebaSan1981 3 582 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Dziękuje za krótka mini reckę Don Kanabisie. Kupię yakoś tak po wypłacie, wszak jeszcze fizyk DarkestDungeon2 wychodzi więc szykują się poważniejsze growe zakupy. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października W aktualizacji wprowadzili hp przeciwnika bo tak to nie bylo. Calkiem ciekawie bylo, jak w monster hunter Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Po aktualizacji i jako mistrz swiata federacji wbc powiem wam ze daje 8+. Gra sie fantastycznie. Jak juz wytrenujemy chlopka do jakiegos 85 overall to tworzenie serii ciosow jest mega rajcowne. Prosty prosty sierp na tulow, pieknie to wyglada. Poza tym nie ma innej opcji czasem zeby znokautowac oszolomionego przeciwnika niz jakas kombinacja poniewaz dobrze sie bronia a i ucza sie jesli walisz tylko na leb i go chronia. Zdobywajac pas mistrza w fn przewaznie mialem bilans bez porazki. Tutaj aktualnie jest 34(32) - 4. Tylko jedna walke wygralem w pierwszej rundzie. Bardzo mi sie to podoba w porownaniu do fn. No i trzeba byc czujnym, czasem przejsc do defensywy, lapac oddech nie jak w fn bitka jak pod smietnikiem. Tutaj szybko mozna z drapienizka stac sie ofiara. Przyklad ostatnia walka z Joe Calzaghe. Dwa razy z nim wygralem, teraz na pewniache, dwie pierwsze rundy moje, w trzeciej troche za mocno szarzowalem, i chlop mnie zalatwil ciosami na tulow Gra jest duzo bardziej realistyczna niz fn jesli chodzi o walke. Serio, gra ma niesamowity potencjal. Szczerze to nie wrocilbym teraz do fn champion. Tutaj tez mamy duzo fajniejsza oprawe, komentator fajnie czyta zawodnikow, oglasza wynik. Nie wiem czy tez nie jest na licencji. Jak cos to patch poprawil bugi, jest dobrze. 4 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Kurcze miałem oszczędzać w końcu ale giga kusisz. Za to na steamku raczej słabe opinie. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Moze nie umio grac No pierwsze wrazenie jest odrzucajace jak sie zaczyna kariere ale to jak sie okazalo przez niskie statsy na poczatku po prostu. Wszystko wydaje sie wolne, bez werwy i ogolnie kaka. Ale potem jak juz sie rozwinie zawodnika to jest ogien Np po pierwszej godzinie dla mnie tez byl to sredniak klase nizej niz fight night. Teraz po rozegraniu prawie 50 walk uwazam ze gra jest bardzo dobra i w wielu aspektach lepsza nawet niz fn. Zaraz beda jakies black fridaye to pewnie będziecie mieli okazje kupic jeszcze taniej Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października @kanabis A jak się prezentują 'oficjalni' zawodnicy? W roosterze widziałem, że nawet 3 'naszych' się znalazło (Cieślak, Fonfara, Szpilka). Taki Szpilka sie buja z rękami na jajach, czy punktuje za podwójną gardą ? Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października A nie wiem. Myslalem ze nie ma polakow. Zaraz sprawdze. Ale jak walczysz z kims na licencji to od razu to widzisz. Inne ruchy. Duzo wieksza szczegolowosc budowy ciala. Z tym ze walczylem z Khanem, Nigelem Bennem, Sugarem Ray, Saulem Alvarezem. Nie jestem pewien czy do Szpilki podchodzili z podobna szczegolowoscia Ogolnie jest edytor cos jak w ostatnich pro evo. Bedzie mozna wgrywac stworzonych zawodnikow co jest swietnym pomyslem. Bedzie mozna skopac dupsko Najmanowi 1 Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Chyba trochę za słąbo to sprawdziłem bo opierałem się na liście zawodników która była w siecie chyba 2 lata temu + na twittcie z 2021 Ale może ich dodadzą w jakimś DLC jeszcze: Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Teraz sprawdzilem. Zadnego husarza nie ma. Cytuj
SlimShady 3 383 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Właśnie sprawdzałem listę z 2022 r., i to wyglądało aż za dobrze, chociaż parę mocnych legend by się przydało: https://www.gamepur.com/guides/undisputed-boxing-roster Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Z minusow nie mozna przejsc wyzej do innej wagi no i w wieku 36 lat zamiast lekko spadac statsy dalej mozna sie rozwijac przez co jest sie troche przekoksowanym. No ale w sumie mozna zmienic poziom trudnosci jak za dobrze nam idzie Moze poprawia te przejscie do innej wagi. Co do licencji to tez zalezy od wagi. Ciezka chyba najslabiej wyglada. Za to np w polsredniej od groma swietnych bylych i aktualnych zawodnikow. Widze tez np Bivola do wykupienia na ps store wiec bez takich zagrywek tez sie nie moglo obyc Ogolnie zawodnicy na licencji sa swietnie odwzorowani. U Furego pieknie sadlo lata po ciosach na watrobe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi