Skocz do zawartości

Persona phantom x

Pupcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh fajnie to wygląda :wujaszek: Jakbym nie znał tych gier to byłoby ostre jaranko a tak to chyba czekanko na 6ke i persone z elfami

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Ehh fajnie to wygląda :wujaszek: Jakbym nie znał tych gier to byłoby ostre jaranko a tak to chyba czekanko na 6ke i persone z elfami

Troche bezczelne ze strony Atlusa, że to wyglada lepiej i ma zapewne większy budżet niż takie Soul Hackers 2 na duże prawdziwe komputery, no ale cóż, niech dobrze im się żyje i dalej niech robią przy okazji zajebiste gry single player...

Opublikowano

Wygląda jak Persona 5 aż do bólu. Tj. do tego stopnia, że mnie ciężko wykazać większy entuzjazm. Nawet bossów zapożyczyli, z tego co widziałem na filmikach.

A zarobi dla Atlusa pewnie więcej, niż wszystkie wersje P3, P4 i P5 razem wzięte, bo wieloryby będą rzucać majątek na gachę.

Dlatego mam nadzieję, że to tylko pojedynczy taki tytuł i firma dalej będzie tworzyła normalne singlowe gierki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ktoś to sprawdzał? 

Ciągle tylko u chińczyków.

Playlista:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLnNM8-u6uPNqm5TPIjkZZ6O458R-X9D9V

Ja odpuszczam. Copypaste P5, gacha, najebane tych postaci do tego stopnia, że sprawiają wrażenie produkcji taśmowej, aniżeli czegoś przemyślanego. Chyba nawet gdyby wyszło na Steam, to bym wolał przejść inne gry, niż się z tym męczyć. Już zresztą pisałem o pułapce, w jaką wpadłem z Ever Crisis i kolejny raz tego błędu nie chcę popełnić.

EDIT:

:kekw::kekw::kekw::kekw:

• Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, Suavek napisał(a):

Ciągle tylko u chińczyków.

Playlista:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLnNM8-u6uPNqm5TPIjkZZ6O458R-X9D9V

Ja odpuszczam. Copypaste P5, gacha, najebane tych postaci do tego stopnia, że sprawiają wrażenie produkcji taśmowej, aniżeli czegoś przemyślanego. Chyba nawet gdyby wyszło na Steam, to bym wolał przejść inne gry, niż się z tym męczyć. Już zresztą pisałem o pułapce, w jaką wpadłem z Ever Crisis i kolejny raz tego błędu nie chcę popełnić.

EDIT:

:kekw::kekw::kekw::kekw:

Ale przystojny ten Mara w tej wersji family friendly lol. 

Ostatnio mnie zaatakował w SMT V, ale w wersji zwykłej niestety xD. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
47 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Czy to wychodzi na Steam/konsole? 

:dunno:

Moja kryształowa kula mówi, że Steam "może", a kąsole "wątpliwe". Na razie chyba wielkie halo, bo zapowiedzieli grę dla Japonii, ale nie wierzę, żeby na zachodzie taka marka nie została wydana.

Ale powtórzę się - wygląda na copypaste P5, ale taki aż do bólu. To plus gacha, f2p, daily, fomo itd. i ja odpuszczam na 100%.

• 4 tygodnie później...