Opublikowano 20 marca 20232 l Gra od różnonarodowej ekipy z Polskim CEO, gościem który kiedyś pracował w Blooberach - Jukai Studio. Po tym trailerze nie wiem co myśleć w zasadzie, ale na to jeszcze za wcześnie, bo to wczesny build za pewne xd Edytowane 20 marca 20232 l przez Szermac
Opublikowano 20 marca 20232 l Jak to ktoś stwierdził w komentarzu na youtubie: "jeszcze nigdy nie widziałem czegoś takiego, co wyglądało by jednocześnie tak dobrze i tak źle". Coś w tym jest
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Pierwsze gameplaye mi się popdobały, ale obstawiałem, ze gra skończy jako jeden z wielu early accessów na steam, a tu proszę - plany wydania na wszystko. Dialogi to straszne gówno i cringe, dam sobie łeb uciąć, że pisał je koleś, wyglądający jak ten typ w rurkach. Gameplay jedzie drewnem, a ta rolka to niezła beka, ale myślę, że mógłbym to polubić, na zasadzie guilty pleasure