Kamell 0 Opublikowano 22 marca 2023 Opublikowano 22 marca 2023 Witam! mam takie pytanie mam grę na blueray ale niestety płyta została uszkodzona. Czy jak kupię grę z PlayStationStore to czy wczyta stany gry (save-y) z pozycji z płyty? Czy będzie trzeba wszystko od nowa przechodzić? Cytuj
_Red_ 12 096 Opublikowano 22 marca 2023 Opublikowano 22 marca 2023 Powinno widzieć sejwy jesli to jest to samo wydanie/region, czyli ta sama gra. Mogłoby nie widzieć jeśli na płycie miałeś np. Wiedźmin 3, a z PSN kupiłeś Wieśka GOTY. Podobne niuanse miałem nawet w przypadku dwóch płyt z Horizonem - jedna z PL dubb, druga w pełni angielska (inny kod wydania produktu - na inne części świata). Musiałem zaczynać od nowa z progresem. Mogłoby też nie zadziałać jeśli miałeś stare wydanie płytowe Sherlocka Holmesa Devil's Daughter, a kupiłeś reedycje po zmianie firmy produkującej, gdyż wydano tę samą grę, ale na nowo pod nowym wydawcą. Ogółem, tak na podstawie danych z dupy 99% przypadków powinno działać, jeśli masz grę z oficjalnym europejskim wydaniem i kupujesz z polskiego PSN (nie wiem jak w przypadku Tureckiego i innych rajów cenowych). Cytuj
grzybiarz 10 342 Opublikowano 22 marca 2023 Opublikowano 22 marca 2023 1 godzinę temu, Kamell napisał: Czy jak kupię grę z PlayStationStore Zobacz z boku pudełka na numer cusa. Wejdź na playststion store na przeglądarce PC i w adresie www powinien być ten sam numer cusa. Wtedy będzie działać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi