Daffy 10 890 Opublikowano 24 marca 2023 Opublikowano 24 marca 2023 Czytam że to ma być jakaś gra w grze bo pierwotnie ten projekt ma robloxa dla dorosłych przypominać Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 24 marca 2023 Opublikowano 24 marca 2023 Branżowi "dziennikarze", którzy w internetach piszą, że ta gra ma rzucic wyzwanie serii GTA mają chyba nierówno pod sufitem. Cytuj
LukeSpidey 950 Opublikowano 24 marca 2023 Opublikowano 24 marca 2023 Lincoln, my man. Jak to choć trochę będzie przypominać ten ułamek "gameplayu" to nieźle, ale martwi trochę ta informacja o pierwotnym pochodzeniu tego projektu. Cytuj
Rooofie 198 Opublikowano sobota o 07:52 Opublikowano sobota o 07:52 (edytowane) Pogromca jebanego GTA 6 od Leslie Benzisa wychodzi 10 czerwca. Edytowane sobota o 07:53 przez Rooofie Cytuj
suteq 404 Opublikowano sobota o 12:33 Opublikowano sobota o 12:33 Jak tak patrzę to wygląda jakby ktoś odkopał Eight Days i w końcu postanowił je wydać. Przeczuwam srogie 65 na MC bo wszystko wygląda niesamowicie generycznie, kiedyś się ogra z ciekawości. 1 Cytuj
Pupcio 19 475 Opublikowano sobota o 13:30 Opublikowano sobota o 13:30 Też od razu miałem to skojarzenie xD niby wygląda ładnie ale bije z tego jakaś drętwota Cytuj
SlimShady 3 553 Opublikowano sobota o 13:45 Opublikowano sobota o 13:45 Dobrze wiedzą, że trzeba wydać teraz, bo później może być za późno. Wygląda trochę jak jedna z miliona gier z 7 generacji, o których szybko się zapominało, ale to nie znaczy, że nie były fajne. Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano środa o 10:01 Opublikowano środa o 10:01 Premiera za dwa miesiące, a na forumku cisza... Cytuj
Shankor 1 685 Opublikowano środa o 12:03 Opublikowano środa o 12:03 Bo to wygląda jak GTA V, które mamy w domu. Gdyby mieli w ręku wielki hit, to by latały gameplay'e z bety/early access od influencerów i innych recenzentów - darmowy marketing. Obym się mylił, bo z chęcią bym zagrał w coś lekkiego. Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano środa o 12:08 Opublikowano środa o 12:08 Mnie trochę zniesmaczają te gameplaye, gdzie jest pif, paf w auto i ono wybucha trochę poziom takiego Sleeping Dogs z 2010. Cytuj
Shankor 1 685 Opublikowano środa o 13:26 Opublikowano środa o 13:26 To jest zlepek z poprzednich materiałów, nic nowego. Cytuj
Wredny 10 144 Opublikowano środa o 17:34 Opublikowano środa o 17:34 5 godzin temu, Boomcio napisał(a): Mnie trochę zniesmaczają te gameplaye, gdzie jest pif, paf w auto i ono wybucha trochę poziom takiego Sleeping Dogs z 2010. 1 Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano środa o 19:45 Opublikowano środa o 19:45 Takie to sztuczne i "przyspawany świat" Cytuj
suteq 404 Opublikowano środa o 20:14 Opublikowano środa o 20:14 8 godzin temu, Boomcio napisał(a): Mnie trochę zniesmaczają te gameplaye, gdzie jest pif, paf w auto i ono wybucha trochę poziom takiego Sleeping Dogs z 2010. Oj nie, Sleeping Dogs to cymes gierka a to mi przypomina troszkę mniej oszukańcze pierwsze watch dogsy. Nie chcę krakać ale to może być początek jak i koniec studia. Oni niby mają jeszcze cały czas w produkcji Everywhere ale to wygląda jak jakaś gra widmo. 1 Cytuj
Josh 5 663 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Na hit się nie zapowiada, ale mi się podoba, mało jest na tej generacji shooterków TPP więc biorę co dają. Sporo akcji, trochę jeżdżenia po mieście, jakaś szpiegowska intryga, klimat trochę w kierunku Raportu mniejszości, a trochę Headhuntera z Dreamcasta, poruszanie się postacią i strzelanko przypomina Max Payne'a 3 (minus bullet time), naprawdę nie mam na co narzekać. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 644 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Imo mało jest ostatnio gier GTA podobnych, więc z chęcią ogram to krapiszcze, skala sukcesu pewnie będzie podobna jak Mafia 3, albo Scarface, ale kogo to obchodzi, może wyjść fajny crapik/10, wybuchy, strzelanie, samochody i murzyn, czy tam latynos. Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Oby to się udało. Póki co zero nowych gameplayów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi