Mari4n 415 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Nie, nic. Ani na PW, ani email. Cytuj
Mari4n 415 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Ostatnio znalazłem na YT: 1 Cytuj
czapa 671 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Jakieś info odnośnie tego konkursu od organizatorów by się chyba przydało mimo wszystko. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Łeee to na ten konkurs w ps2 nawet nie wysyłam Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 W dniu 29.08.2023 o 21:04, czapa napisał: Jakieś info odnośnie tego konkursu od organizatorów by się chyba przydało mimo wszystko. Szef powiedział że się tym zajmie... 6 Cytuj
czapa 671 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 To faktycznie się zajął xd dzięki za taką amatorkę Cytuj
Winopijca 12 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Oj tam, oj tam... Może wyniki będą ogłoszone w kolejnym nr specjalnym, tj PlayStation 2 Extreme? Przedsprzedaż PS2 Extreme kończy się 31 października 2023, zatem trochę czasu jeszcze zostało Pozdrawiam Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Łapusz, ale na forum nie wolno mieć alterkont. Po czym poznałem, że to Ty? A nie wiem, tak jakoś przez skojarzenie 4 Cytuj
Winopijca 12 Opublikowano 19 grudnia 2023 Opublikowano 19 grudnia 2023 Chyba czas powołać "Komisję ds. saturnowego konkursu", bo koniec roku za pasem, a wyników konkursu brak... Nie będzie usprawiedliwienia, że kartki konkursowe zjadł pies Jedyne wytłumaczenie, to że ktoś się włamał na dedykowaną skrzynkę e-mail albo komuś omyłkowo kliknęło się DEL albo opróżnij folder Pzdr. 2 Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Trochę odkop, trochę głupio się pytać, ale czy ja naprawdę coś wygrałem za wysłanie pierwszego listu do Saturn Extreme? 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Uścisk dłoni Łapusza podczas comiesięcznych spotkań redaktorów dla patronów. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Żenada. Ale zrobimy kilka okładek i niech frajerzy kupują hehe Cytuj
Mari4n 415 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Ciekawy projekt powrócił do życia. Kartrydż ze slotem na karty microSD, z których można odpalać gry. Ma wbudowany ram, i zamiast zapisywać stan gier w pamięci konsoli, generuje tak jakby oddzielną kartę pamięci do każdej gry na karcie SD. Projekt ciągle jest rozwijany, ale kompatybilność z grami podobno jest dobra. Sprzęt nazywa się Saroo, i na Ali można zgarnąć za około 400 cebulionów. 3 1 Cytuj
czapa 671 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego W dniu 6.09.2023 o 20:22, Konsolite napisał: Szef powiedział że się tym zajmie... No to się zajął xd Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego W dniu 24.02.2024 o 22:40, Mari4n napisał: Ciekawy projekt powrócił do życia. Kartrydż ze slotem na karty microSD, z których można odpalać gry. Ma wbudowany ram, i zamiast zapisywać stan gier w pamięci konsoli, generuje tak jakby oddzielną kartę pamięci do każdej gry na karcie SD. Projekt ciągle jest rozwijany, ale kompatybilność z grami podobno jest dobra. Sprzęt nazywa się Saroo, i na Ali można zgarnąć za około 400 cebulionów. Czaję się na to bo wtedy nie muszę kupować drugiej konsoli by wyciągnąć z niej napęd i podmienić na ODE. Ale projekt jeszcze w powijakach. Fajnie, że gry ładują się w ten sposób o wiele szybciej, ale powoduje to problemy z kompatybilnością. Poczekam aż Chińczycy rozwiną pomysł. Cytuj
Mari4n 415 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Z tego co mi wiadomo kompatybilność jest poprawiana tylko przez software, więc niby można kupić, i aktualizować oprogramowanie, ale i tak jeszcze poczekam bo może do jakiejś gry będzie potrzebna rewizja sprzętu. Na razie chyba nie ma możliwości zmiany płyt, trzeba restartować konsolę, tyle że to nie jest jakiś wielki problem, bo konsola po otwarciu klapki napędu i tak wywala do multiloadera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi