Skocz do zawartości

Saturn Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

tam jakaś książka miała premierę niedawno, może okazała się sukcesem sprzedażowym, a tu długi weekend, pogoda fajna...

Odnośnie magazynu

Screenshot_2023-06-07-15-44-26-09.thumb.jpg.5b48f3ad9ed2f5a2f7902443151eec6b.jpg

A tu odnośnie książki jakby kogoś interesowało

IMG_20230607_154632.thumb.jpg.354314a8a06ed672149235fb24b296bc.jpg

Także czekamy

Opublikowano

no dobra, obsuwy się zdarzają, ale wypadałoby coś napisać na fejsie, a nie użytkownik forum wrzuca maila... (za co w sumie dzięki, bo wiem, że na pewno nic nie wyjdzie, ani Saturn, ani Top Secret od Retronics :/ )

• Plusik 2
Opublikowano

Za dużo roboty żeby wrzucać na fejsa. Fajnie, że lecą w uja z czytelnikami ale czytelnicy to tam mogą czekać, szkoda redaktorów i ich pracy. Jeszcze brakuje, żeby się tłumaczyli za grubego przygłupa. 

Opublikowano

U mnie też odebrana od nadawcy. Domawiałem jeden numer więcej, jak myślicie wszystko pójdzie w jednej paczce czy trzeba będzie się upominać o dosłanie brakującego egzemplarza? :sapek:

Opublikowano

U mnie też odebrana od nadawcy. Swoją drogą to chyba będzie pierwsze pismo w Polsce dedykowane saturnowi, bo nie przypominam sobie żeby takowe istniało. Podobnie zresztą jak pegasus extreme.

Opublikowano
3 godziny temu, Mari4n napisał:

U mnie też odebrana od nadawcy. Swoją drogą to chyba będzie pierwsze pismo w Polsce dedykowane saturnowi, bo nie przypominam sobie żeby takowe istniało. Podobnie zresztą jak pegasus extreme.

magazine-mockup-saturn-br copy.jpg

Opublikowano
5 minut temu, grzybiarz napisał:

ja pierdziele, w swieta nawet u Ciebie kursuja? zazdro :) 

No spoko.  Wyzej obstawialem piątek , a tu niespodzianka. Inpost ma opcję paczka w weekend i może te święta też się pod to podpinają. 

Opublikowano
W dniu 7.06.2023 o 22:48, Konsolite napisał:

magazine-mockup-saturn-br copy.jpg

Nie zauważyłem napisu na belce u góry, mój błąd :D

Wydano do doręczenia. Dzisiaj będzie i tak się składa że właśnie z tą okładką.

• Plusik 1