Gość Kasias Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 (edytowane) Oddam kod na demo Yakuzy 6. Wymagane konto na japońskim PS Store. PRIV, bo preferowałbym osobę, która udziela się w tematach o Yakuzie i na pewno kod wykorzysta Edit. Poszło. Edytowane 8 lutego 2016 przez Kasias 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 26 lipca 2016 Opublikowano 26 lipca 2016 (edytowane) Premiera w Japonii 8 grudnia 2016. Ostatni rozdział o Kazumie Kiryu. Akcja w Kamurocho (Tokio) i Jingaicho (Hiroszima). Kandydatura do gry roku została rozpatrzona pozytywnie. Edit. Tutaj niższa jakość, za to z napisami od KHHsubs: Edytowane 26 lipca 2016 przez Kasias 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 lipca 2016 Opublikowano 26 lipca 2016 Ostatnia gra z Kiryu... Koniec pewnej ery sie zbliza. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 26 lipca 2016 Opublikowano 26 lipca 2016 Po obejrzeniu...O Jezusie Nazareński! Gładzę się.... Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 26 lipca 2016 Opublikowano 26 lipca 2016 Ostatnia gra ale za to JAKA Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 26 lipca 2016 Opublikowano 26 lipca 2016 Na mysl o platynie już mnie głowa boli. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 27 lipca 2016 Opublikowano 27 lipca 2016 (edytowane) Może i ostatnia z Kiryu ale nic nie stoi na przeszkodzie by zrobić spin-offy z choćby Akiyamą,którego najbardziej lubię z tych wszystkich nowych postaci. Co się tyczy trailera to jak to bywa w przypadku serii reżyseria scenek genialna, a klimat i emocje wprost wylewają się z ekranu. Jedna z niewielu gierek,która tak dobrze oddaje te aspekty. Edytowane 27 lipca 2016 przez Paliodor Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 27 lipca 2016 Opublikowano 27 lipca 2016 W styczniowym Famitsu było, że NIE jest to ostatnia gra z serii, ale ostatnia z udziałem Kiryu - http://suvnilpeepsyo.tumblr.com/post/136683947512/things-you-should-know-about-yakuzaryu-ga-gotoku?is_related_post=1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 27 lipca 2016 Opublikowano 27 lipca 2016 W ogóle to pod względem fabuły seria Yakuza to klasa. Wszystkie bez wyjątku zachodnie produkcje mogą się schować do szybu kanałowego... Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 28 lipca 2016 Opublikowano 28 lipca 2016 Ale co się dziwić skoro twórca Yakuzy pracował przy Shenmue? Palec wskazujący Yu Suzukiego dotknął go w odpowiednim momencie namaszczając umysł świetnym pomysłem na gry. Szkoda tylko że reszta Japs'ów nie bierze przykładu z nagoshiego bo obecnie został tylko Kiryu jako ciekawa i charyzmatyczna persona prosto z KKW (ahhh gdzie się podziały czasy PSX/PS2 i masą zayebistych bohaterów). Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Nowe focie z postaciami dramatu. Wracają starzy znajomi: Date, Daigo Dojima, Akiyama, Saejima i oczywiście Goro Majima - http://ryu-ga-gotoku.com/six/cast/?page=kiryu Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Oby jak najmniej japonczykow poszlo u nas, moze szybciej postanowia przetlumaczyc. <marzenia>Bilbym fanow co kupuja japonskie wersje a potem olewaja te przetlumaczone, sa czescia problemu. 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Bilbym fanow co kupuja japonskie wersje a potem olewaja te przetlumaczone, sa czescia problemu. Nie przesadzaj. Nie każdy był tak twardy, żeby czekać na Y5 3 lata, na Y0 prawie 2, a na Kenzan i Ishin - aż do śmierci. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Jak widze 'fanow' ktorzy graja w chinczyki a potem nawet nie spluną na przetlumaczona wersje to oczami przewracam, szczegolnie jak maja jeszcze pretensje ze sega nie chce nic przetlumaczyc. Takie bledne kolo. Kenzan i Ishin raczej nigdy nie wyjda, dlatego je kupilem, ale gdyby jakims cudem zapowiedzieli tlumaczenie to w dzien premiery bylbym pewnie pierwszy w sklepie. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Mam ogromną prośbę. Niech ktoś zbierze informacje bo już się w tym gubię Króre z Yakuz zapowiedziano już oficjalnie, że wyjdą na Zachodzie i w jakich terminach? Mam na myśli PS4. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Yakuza 0 - styczeń 2017 w europie, co do 6 to póki co chyba nic nie wiadomo o przekładzie i premierze w EU Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Jak widze 'fanow' ktorzy graja w chinczyki a potem nawet nie spluną na przetlumaczona wersje to oczami przewracam, szczegolnie jak maja jeszcze pretensje ze sega nie chce nic przetlumaczyc. Takie bledne kolo. Kenzan i Ishin raczej nigdy nie wyjda, dlatego je kupilem, ale gdyby jakims cudem zapowiedzieli tlumaczenie to w dzien premiery bylbym pewnie pierwszy w sklepie. Lepiej niż "fani" czekający na lokalizację bo może rok po premierze cena trochę spadnie. Mi nie zależy na tłumaczeniach. Gram bo mi gameplay odpowiada. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Tobie moze nie zalezy na tlumaczeniach, ale jestes w znacznej mniejszosci, na fejsie w grupach o yakuzie zauwazylem za to pewien schemat, siegajacy juz za czasy 4ki: <memy i placz ze sega nie chce tlumaczyc><sega tlumaczy, malo kto kupi w grupach bo wiekszosc ma juz japonca, wiec po co maja kupic tlumaczenie, serie juz wsparli, co prawda w japonii, ale wsparli> <zapowiedz nowej yakuzy, ciag dalszy placzu o brak tlumaczen> I tak w kolo Macieju. Moge zrozumiec ze ktos sobie gra w japonca i ma wybite na serie na zachodzie, czego jednak nie moge zrozumiec to typow ktorzy nieustannie placza o tlumaczenie [mowa o kazdej czesci praktycznie], a jak juz przetlumacza, to wy(pipi)ka. Lepiej niż "fani" czekający na lokalizację bo może rok po premierze cena trochę spadnie. Lokalizacje duzych gier nawet rok po premierze w japonii nie sa tansze, wiec nie wiem kto by sie ludzil na cos takiego. Yakuza 5 to chyba wyjatek bo zajelo im to 3 lata i wyszla tylko w formie cyfrowej. 2 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 SEGA rozważa remastery/remake'i Yakuzy 2, 3, 4 i 5 na PS4 - http://www.seganerds.com/2016/07/31/sega-is-considering-remaking-yakuza-2-3-4-and-5-for-ps4/ Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 To w takim razie po raz drugi kupię Y0 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 xD Y0 musi sie dobrze sprzedac jesli chcemy nawet zaczac marzyc o tych remasterach/remake'ach u nas. Jesli Y0 jako prequel dobrze zejdzie, no to Sega bedzie w za(pipi)istej sytuacji aby reanimowac serie na zachodzie i znacznie poszerzyc grono odbiorcow, wystarczy tylko ze po kolei beda wydawac odswiezone czesci w miare przyzwoitych odstepach czasu. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Po 0 mają już gotowe Kiwami. Chociaż IMO to drugie gejmplejowo jest biedniejsze i mniej atrakcyjne od Zero. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) A Kiwami w Japonii to nie jest nasze 0? Edytowane 3 sierpnia 2016 przez chrno-x Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) Kiwami to remake Yakuzy 1, zero jest prequelem tej gry. Edytowane 3 sierpnia 2016 przez kes Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Mea Culpa, dzięki za info, coś mi się ubzdurało że u nich Zero to Kiwami a na śmierć zapomniałem że robią remake pierwszej części (mogliby wydać na Zachodzie, nie pogniewałbym się). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi