kes 1 462 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Okej pograłem prawię godzinkę do momentu w którym dostajemy małą swobodę działania. W tym czasie była 1 tutorialowa walka czyli łącznie jakieś 3 minuty gameplayu Pod tym względem nic się nie zmienia, stara dobra Yakuza, kochasz albo nienawidzisz. Cutscenki są cudowne jak zawsze, jest autoplay więc nie trzeba wciskać X żeby przewinąć kwestie dialogowe, jest autosave (hello potrzeba było nowej genracji żeby w 2016 roku to ogarnąć xd). Historia bardzo fajnie się zapowiada, już na samym początku pojawiają się znane postacie z poprzednich części, a sama gra rozpoczyna się pięknym spoilerem, w którym pokazane jest całe zakończenie piątej części. Lepiej o tym pamiętać. Te 30 fps jednak boli Ja niesamowicie się cieszę na szósteczkę, mimo że zero i kiwami były bardzo fajne to na kontynuację i zakończenie historii Kiryu czekam jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 No niestety przejście na nowy silnik musiało mieć swój koszt, tak pod względem płynności i zawartości w grze Nie mogę się doczekać swojej kolekcjonerki, bo wiem że i tak psznie się będę bawił Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Zawartości? Tutaj całego Virtua Fighter 5 wrzucaja. Mini gierek po trailerze tez wydaje sie byc w cholere. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Mam nadzieję, że będzie ten Virtua Fighter XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 20 minut temu, kes napisał: Ja niesamowicie się cieszę na szósteczkę, mimo że zero i kiwami były bardzo fajne to na kontynuację i zakończenie historii Kiryu czekam jeszcze bardziej. A coś oprócz 0 i Kiwami ograłeś? Sam jestem w podobnej sytuacji i nie wiem czy czekać na Kiwami 2, które może wyjść u nas i pod koniec roku, czy od razu\prędzej łapać za 6. Demko 6 też kusi, ale nie chcę sobie spoilerować. Wiem, że i tak zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Raczej jak napisal, że czeka na zakończenie historii Kiryu to chyba logiczne, że ograł poprzednie cześci Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) W dniu 3.02.2017 o 09:52, ping napisał: Gra wciąż jest dobra, ale po genialnym ZERO spodziewałem się czegoś jeszcze większego, a dostałem produkt, który wizualnie prezentuje się IMO znacznie gorzej, a zawartości jest sporo mniej. Obcięli wiele mini gier (łącznie z bilardem, kręglami, kasynem, walkami na arenie itd.), substories jest raptem 51, z czego około 10 to randki z hostessami/questy związane z pewną mini grą, system walki wydaje się jakiś zubożony. W dniu 18.01.2017 o 17:25, ornit napisał: Ale kiedy pomyslę ile tam było atrakcji a ile jest tutaj...Sporo wycięto. Ograniczono nawet teren Kamurocho ustawiając wokół miasta blokady budowlane. No cóż. @Soban Tak jest mniej zawartości niż w takiej Yakuzie Zero Edytowane 27 Lutego 2018 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Godzinę temu, Frantik napisał: A coś oprócz 0 i Kiwami ograłeś? Sam jestem w podobnej sytuacji i nie wiem czy czekać na Kiwami 2, które może wyjść u nas i pod koniec roku, czy od razu\prędzej łapać za 6. Demko 6 też kusi, ale nie chcę sobie spoilerować. Wiem, że i tak zagram. Ograłem wszystko poza dwójką. Zacząłem od Yakuzy 3 po obejrzeniu solidnego streszczenia dwóch pierwszych części później 4, 5, 0, Kiwami. Możesz obadać demko skipując wszystkie cutscenki. W tej pierwszej godzinie są spoilery nie tylko z 5 ale z całej serii np. jest motyw kiedy Kiryu podchodzi do znanych postaci wspominając wydarzenia z przeszłości. Co więcej zadna z tych postaci (ze świetnym backstory) poza Majimą i Haruką (która skąd inąd jest nie do poznania) nie poajawia się w 0 i Kiwami. Dlatego np. grupka dzieciaków z sierocińca dla kogoś kto grał w poprzednie Yakuzy niesie za sobą spory ładunek emocjonalny, pozostali nawet nie skumają o co chodzi w tym motywie. Edytowane 27 Lutego 2018 przez kes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Pobiera się. 36,5 Gb czyli cała gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Nie gram czekam do premiery. Byle do Kwietnia (pipi)nia że wersja cyfrowa 249 zł teraz mam dylemat mam 195 zł na koncie psn i muszę dopłacić 50 zł albo w pudełku ze sklepu za 200. Chyba jednak w końcu pozbędę się tych 195 zł i dam sedze zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) @kes No i przypomniałeś mi jeszcze z Y3 Oczywiście spoilery nie oglądać kto nie grał https://youtu.be/vE5QQNHqNSY?t=5m39s Edytowane 27 Lutego 2018 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 3 minuty temu, blantman napisał: Nie gram czekam do premiery. Byle do Kwietnia (pipi)nia że wersja cyfrowa 249 zł teraz mam dylemat mam 195 zł na koncie psn i muszę dopłacić 50 zł albo w pudełku ze sklepu za 200. Chyba jednak w końcu pozbędę się tych 195 zł i dam sedze zarobić. Demko to sam początek gry, a historie można kontynuować w pełnej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 a na ile godzin demko? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Fakt ze demko to w sumie same custscenki powoduje, ze szkoda mi spoilowac a potem ogladac to samo w wersji pudelkowej. Skipne na razie większość, jesli mam potem powtarzać calosc. Ale w tej krotkiej scence walki już czuc trochę inna fizyke, ciężar postaci. Będzie fajnie, znowu wczuwka w chinski klimat. Edytowane 27 Lutego 2018 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 kurde pograłbym ale mam do nadrobienia 5 części niech zapowiedzą w końcu kiwi 2 w ludzkim języku Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Pupcio mogę ci pożyczyć konto mam w cyfrze 5 tylko ps3 załatw sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 5 i 4 mam najgorzej będzie z trójką ale dziękuje blant za propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) No, ja w Kiwami 3 jakoś wątpię, więc trzeba będzie albo nabyć znów PS3, albo jakoś inaczej choć fabułę części 3,4,5 ogarnąć i dopiero potem się prawilnie zabrać za 6. Edytowane 27 Lutego 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ja nie ograłem ani 2, ani 3, ani 4, ani 5, a ogram na premierę 6 i nie widzę żadnego problemu ¯\_(ツ)_/¯ Recap całej fabuły można zawsze obejrzeć/przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, blantman napisał: Pupcio mogę ci pożyczyć konto mam w cyfrze 5 tylko ps3 załatw sobie Jedyna cześć, w którą nie grałem bo zdążyłem sprzedac ps3 Popykalem jeszcze kilka walk w Y6. Jest zdecydowanie bardziej ociezale, Kaz nie lata na lewo i prawo tylko waży tonę. Nawet fajnie bo trochę bardziej realistycznie się zachowuje. Edytowane 27 Lutego 2018 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Rozi co debil... Ja się z szóstką na spokojnie wstrzymam i to raczej na długo. Ograłem tylko 3, a jeszcze przede mną kiwami jak i druga część, która zapewne wyjdzie w Europie. Kolekcja 3, 4 i 5 na PS4 to tez jakiś pomysł dla Segi. Nie będę ogrywał 6 mając tyle poprzednich części do nadrobienia, szczególnie że ściśle się ze sobą łączą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Wszystkie części Yakuzy na stem oyesu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) 28 minut temu, MYSZa7 napisał: Rozi co debil... Ja się z szóstką na spokojnie wstrzymam i to raczej na długo. Ograłem tylko 3, a jeszcze przede mną kiwami jak i druga część, która zapewne wyjdzie w Europie. Kolekcja 3, 4 i 5 na PS4 to tez jakiś pomysł dla Segi. Nie będę ogrywał 6 mając tyle poprzednich części do nadrobienia, szczególnie że ściśle się ze sobą łączą. Niesamowite. A ja obejrzę recap, bo grałbym przez 3 lata w poprzednie części i pewnie znudziłbym się szybko (jaka Yakuza nie jest cudowna, to wszystkie części są raczej podobne do siebie). Jak wyjdą remaki, to ogram, a ty czekaj, bo świętokradztwo! Edytowane 27 Lutego 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) W trójce był i co z tego? W takich Mass Effectach też był i co z tego? Filmiki streszczające fabułę nigdy nie oddadzą tego samego gdy gra się samemu. Opcja dla leniwych i idących na łatwiznę. Beka z Ciebie. Edytowane 27 Lutego 2018 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Recapy nie oddadzą fabuły Yakuzy, która jest głównie ukazywana na cutscenkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi