Skocz do zawartości

Yakuza 6: The Song of Life

Gość Kasias

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z czesci na czesci dokladaja tych minigierek i to juz absurdalne ilosci zawartosci zaczyna obierac, ale dobrze, mini gierki w tej serii zawsze na propsie :)

Opublikowano

Lepiej jak dokładają nowej zawartości niż jej zabierają. To chyba jeden z ostanich dev'ów,gdzie serio widać,że im zależy na wypchaniu płytki z grą zawartością do ogrania.

Kiwami to (pipi) pod względem dodatkowych atrakcji porównując z np Zero czy Ishin).

Opublikowano

Kiwami to (pipi) pod względem dodatkowych atrakcji porównując z np Zero czy Ishin).

Bo Kiwami to tylko jedynka w nowej oprawie z paroma usprawnieniami. Widocznie aż tak nie chcieli siedzieć nad tą częścią skoro zapewne już wtenczas pracowali nad Y6.

Opublikowano

Ale ja zagram już w styczniu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Podjarka i mnie się udziela, ale tak czy inaczej granie "w krzaczorach" słabe jest... :geek:

Da sie w ogole tak gre przejsc nie znajac japonskiego?

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Same miłe niespodzianki związane z serią RGG. Tak po cichu liczyłem,że może wyplują ang wersję Kiwami ale nie sądziłem,że nastąpi to tak  "szybko". A na dokładkę Y6. Szykują się piękne lata dla fanów klepania gęb oprychów z Kamurocho.

Opublikowano

Ja też po cichu liczyłem że puszczą kiwami na zachodzie pod koniec 2k17 a tu taka niespodzianka. 3 Yakuzy w przeciągu roku? Okazuje się że można jeszcze jak dlaczego nie. Teraz poproszę remake y2 z premierą na zachodzie równo z Japonią.

Opublikowano

Przydałaby się lista chronologiczna Yakuzy od której części i które zostały/zostaną przetłumaczone na angielski na dzień dzisiejszy, pomogło by to wielu graczom, bo większość się pyta co to kiwami i która to część.