Bansai 11 198 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Y6 smiga na zupelnie nowym silniku wiec nie dziwi mnie ze nie jest mniej rozbudowana od 0, podejrzewam ze czas i budzet jaki sie wiazal z tym przedsiewzieciem musial ich troche ograniczyc, obstawiam jednak ze kolejna czesc bedzie juz bogatsza w te wszystkie poboczne aktywnosci ktore znamy i lubimy. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Jest VF5:FS tak ze dodatkowe dwa oczka do gierki. Z input lagiem i opóźnionym audio. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 (edytowane) Przed chwilą splatynowałem Yakuzę 6 Zabawna sprawa. Z początku był mega hype ale im dłużej grałem i lepiej poznawałem tą część tym bardziej zacząłem zdawać sobie sprawę z tego jaka ta gra jest ograniczona. Albo po prostu grałem w nią za długo bo chyba w każdej Yakuzie dochodzimy do takiego momentu, że staramy się unikać walk. Widowiskowe pojedynki, z początku mega widowiskowe, bardzo szybko zaczynają nużyć. Niestety, system walki nie powala. Jest po prostu nudny. Niemniej sam tryb story jest za(pipi)isty i warto przejść tą grę jeszcze raz w trybie legend bo epickość niektórych scenek aż wylewa się z ekranu. Szkoda tylko, że splatynowanie tej gry nie sprawia satysfakcji a jest tylko przykrym obowiązkiem* *tzn nikt mi nie kazał tego robić ale trofea są na tyle proste, że żal tego nie skompletować. Edytowane 5 lutego 2017 przez ornit Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Nagoshi potwierdził, że powstaje nowa część Yakuzy na silniku "szóstki" - http://gematsu.com/2017/04/new-yakuza-works-series-general-director-confirms Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Grałem tylko w Zero, zagram w Kiwami, stąd pytanie życia - Zero najleprze z serii? Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Tak. Z perspektywy czasu oceniam 6tkę jako najgorszą Yakuzę w jaką grałem. 0>Ishin!>Kiwami>6 Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 31 maja 2017 Opublikowano 31 maja 2017 Po ukończeniu Y0 łapie się teraz wszystkiego co z tą serią związane. Wczoraj akurat oglądam sobie trailer z Y6 i takie coś usłyszałem. No (pipi)a coś genialnie pięknego! Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=KGOvo33zgZM Nówka sztuka. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Fajna gierka, ale nie oczekujcie rozbudowania jak w Zero. Fabularnie natomiast miazga, bardzo mnie usatysfakcjonowało takie zamknięcie historii Kazumy. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Dobra fabula w zupelnosci mi do szczescia wystarczy. 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 Za około 2 miesiące zobaczymy nową Yakuzę (na TGS). Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 Ja już widziałem. Super gra na jeden raz. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) Ja już widziałem. Super gra na jeden raz. No fajnie, że grałeś w szóstkę na ślepo nie rozumiejąc nic z fabuły ale Figarowi chodziło o NOWĄ odsłonę. No i trzeba wyjaśnić Figara, bo jak zwykle pisze coś 'pewnikiem', kiedy tak naprawdę nie wiadomo o co cho. Źródło ponizej: http://yakuzafan.com/nagoshi-expect-see-something-yakuza-related-2-months/ Nagoshi: Expect to see “something” Yakuza related in 2 months From todays SEGA Raw stream Nagoshi mentioned that they should be able to show “something” Yakuza related in about 2 months. He believes it will be something that will make people happy to hear. When he was pressed on the topic Nagoshi mentioned that they’re saving all kinds of information for a reveal in about 2 months time. Given that TGS 2017 will be happening in September we’ll likely get our first look before the show before getting more details soon after. Can’t wait to see what the team has been cooking up for this new entry in the series! Edytowane 28 czerwca 2017 przez ping 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 Mi to brzmi na nową część. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 Jak nie wysypią się z jakąś mobilką (a było tak kiedyś jeśli dobrze pamiętam), to hype umiarkowany. Formuła IMO się już wyczerpała, Yakuzy rok rocznie to dla mnie jak FIFA - w zasadzie gdyby nie pociągnięcie wątków dalej, to zmiany gameplayowe są kosmetyczne. Marzyłby mi się spin-off z nowymi bohaterami, najlepiej w jakimś ciekawym settingu, bo wycieczka poraz -enty do Kamuro-cho, albo trzeci spinoff z samurajami to już za dużo. Początek 20 wieku? To by było ok. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 Pewnie shmup na smartfony. będzie się latało Kiryu i strzelało lizakami. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 W zasadzie Nagoshi ma przechlapane. Pomijając jego dobytek sprzed Yakuzy, to obecnie jest skazany na klepanie tego w nieskończoność. Binary Domain miało być czymś świeżym dla studia, ale niestety zbyt mało graczy doceniło... Dla mnie szóstka i przejście na nowy engine to był krok w tył względem poprzednich części. Może teraz są w stanie doszlifować możliwości nowego silnika. Oby. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Mi sie marzy spinoff w czasach odbudowy Japonii po 2WS. Mogliby czerpac garsciami z odbudowy przemyslowej kraju, obecnosci amerykanskich wojsk na wyspach, przemian kulturowych czy upadku zaibatsu. Tez mam juz dosc ogladania tych samych uliczek w kolejnych czesciach. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Z tego co pamiętam, siódemka ma być zakończeniem sagi Kiryu? Osobiście marzy mi się część poświęcona Kazamie wspinającego się po szczeblach kariery :) Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Szóstka miała być zakończeniem przygody Kiryu. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 26 sierpnia Yakuza Studio zapowie nowe gry (liczba mnoga), jedną z nich ma być "coś oczekiwanego" - http://gematsu.com/2017/07/yakuza-studio-new-titles-presentation-set-august-26 Idealny scenariusz to remake Y2 i nowy spin-off, oba na silniku Y6, ale z przebudowanym systemem walki. Numeryczna część dopiero co wyszła, więc raczej na kolejną za wcześnie. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Opublikowano 18 sierpnia 2017 To już oficjalne - Yakuza 6 wyjdzie 20 marca. 2 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Opublikowano 18 sierpnia 2017 To After Hours jest chyba pierwszą kolekcjonerką jaką chciałbym w życiu mieć nie żadne pedalstwa figurki tylko MĘSKO po całości, szklaneczki do wykwintnych trunków i kamienie chłodzące 2 Cytuj
[InSaNe] 2 504 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Opublikowano 18 sierpnia 2017 I to jest świetna wiadomość Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Opublikowano 18 sierpnia 2017 o kur.wa to chyba bedzie pierwsza kolekcjonerka, jaka kupie, co za zestaw Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi