Skocz do zawartości

EA Sports FC

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Pewnie znowu jakaś roszada w lidze włoskiej i tyle.

Ciekawe, że zaprezentowali tylko EA SPORTS FC, a nie ma dopisku 2024. Czyżby faktycznie gra-usługa, na wzór eFootball? Oczywiście, może to zupełnie nic nie oznaczać, bo może w tym momencie chcą oswoić z nową marką, a rok dodadzą później, promoując konkretną odsłonę.

Edytowane przez krzysiek923
Opublikowano

pierwszy trailer koniec czerwca, pokaz gry w lipcu 

a premiera faktycznie wcześniej, standardowa edycja 1.09 a ultimate 28.08

mam ogromne oczekiwania, jak nie będzie totalnej przebudowy wszystkich trybów z FUT na czele to nawet nie dotykam 

• Dzięki 1
Opublikowano

Co by nie wysrali to i tak odniosą sukces przecież nie mają konkurencji. eFootball jest mega sraka a i tak ludzie w to grają i wydają pieniądze. 

Opublikowano

Ciekawe, czy jeszcze przyjdzie zagrać w taką miodną piłkę nożną jak stare części PES, albo chociaż Fifa z czasów PS3. Może teraz te roszady z licencją i pojawienie się nowych gier będą jakimś przełomem, bo ostatnie lata to jest jakiś blamaż.

Opublikowano
5 godzin temu, krupek napisał:

Ciekawe, czy jeszcze przyjdzie zagrać w taką miodną piłkę nożną jak stare części PES, albo chociaż Fifa z czasów PS3. Może teraz te roszady z licencją i pojawienie się nowych gier będą jakimś przełomem, bo ostatnie lata to jest jakiś blamaż.

Ciekawy post. Grasz w każdą nową edycję? Do niedawna ostatnia odsłona w którą grałem to Fifa 17 i jak teraz zacząłem sobie grać w 22 to :banderas: W moim odczuciu seria zrobiła super progress przez te 6 lat i mam wrażenie że Fifa jest u szczytu swojej formy.

Opublikowano

Ja jestem ciekaw co wymyśli sama FIFA, nie dogadała się co do dalszej licencji a EA, robią swoją piłeczkę co wiadomo ale co na to FIFA? Hajsik uciekł bo byli zbyt pazerni ale nie wierzę że tak temat zostawią i jakiegoś studia nie zaprzęgną do prac nad FIFĄ.

Opublikowano
16 godzin temu, maciucha napisał:

Ciekawy post. Grasz w każdą nową edycję? Do niedawna ostatnia odsłona w którą grałem to Fifa 17 i jak teraz zacząłem sobie grać w 22 to :banderas: W moim odczuciu seria zrobiła super progress przez te 6 lat i mam wrażenie że Fifa jest u szczytu swojej formy.

Grałem  20, 21, 22, a 23 już odpuściłem. Masa błędów technicznych, AI zawodników dramat (szczególnie zachowania w obronie), schematyczność i brak postępu (nawet nie usuwali bzdurnych błędów typu zmiana ustawień dla sterowania dla drugiego gracza na Xboxie, z którą trzeba się nakombinować, żeby ustawienia się zapisywały). 

Opublikowano
9 godzin temu, Daffy napisał:

Ja jestem ciekaw co wymyśli sama FIFA, nie dogadała się co do dalszej licencji a EA, robią swoją piłeczkę co wiadomo ale co na to FIFA? Hajsik uciekł bo byli zbyt pazerni ale nie wierzę że tak temat zostawią i jakiegoś studia nie zaprzęgną do prac nad FIFĄ.

FIFA powróci prawdopodobnie w wersji 2024. Tez bardzomnie ciekawi jaki będzie poziom piłeczki i jak z licencjami w krajach. Z dupy chyba nie mogą sobie używac jak im się podoba a biorąc pod uwagę ich pazerność to pozdro600 z placeniem za takie Premier League.

FIFA diversifies its gaming rights and launches new non-sim football games alongside EA SPORTS franchise

Opublikowano

Fifa 23 do patcha z jesieni, który wywrócił gameplay do góry nogami to była jedna z najlepszych fif w jaką grałem, jeśli nie najlepsza.

Mam na myśli online jeśli działał ok, bo przy złym połączeniu to wiadomo że nie funkcjonuje jak należy. 

• This 1
Opublikowano (edytowane)

W tym roku z głównych zmian to będzie nazwa i cena, nawet po tytule gry nie kryją się, że to z piłką nożną będzie miało niewiele wspólnego. Kupowałem PS5 z nadzieją na przełom w grach piłkarskich, a dostajemy gówno na gównie gównem obesrane. Jedyne pocieszenie to mod do PES21 na PC czyli Life Football 2023, jedyna znośna piłka nie skopana na rynku.

Edytowane przez ścierpła mi noga
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Image

trailer + preorder 13.07

deep dive + beta "virtual clubhouse" dla PS5 - 14.07

prawdopodobnie buduje się własny klub od zera (koszulki, stadion itd) i to przechodzi na wszystkie tryby 

insiderzy mówią o "zaskoczeniu" w głównym menu ;)