Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Pewnie znowu jakaś roszada w lidze włoskiej i tyle. Ciekawe, że zaprezentowali tylko EA SPORTS FC, a nie ma dopisku 2024. Czyżby faktycznie gra-usługa, na wzór eFootball? Oczywiście, może to zupełnie nic nie oznaczać, bo może w tym momencie chcą oswoić z nową marką, a rok dodadzą później, promoując konkretną odsłonę. Edytowane 7 kwietnia 20231 r przez krzysiek923
Opublikowano 8 kwietnia 20231 r pierwszy trailer koniec czerwca, pokaz gry w lipcu a premiera faktycznie wcześniej, standardowa edycja 1.09 a ultimate 28.08 mam ogromne oczekiwania, jak nie będzie totalnej przebudowy wszystkich trybów z FUT na czele to nawet nie dotykam
Opublikowano 9 kwietnia 20231 r Co by nie wysrali to i tak odniosą sukces przecież nie mają konkurencji. eFootball jest mega sraka a i tak ludzie w to grają i wydają pieniądze.
Opublikowano 10 kwietnia 20231 r Na rynek w tym roku wchodzi 3 gracz - UFL też będzie miało jakoś niedługo premiere.
Opublikowano 10 kwietnia 20231 r Autor W dniu 7.04.2023 o 17:49, Faka napisał: Ciekawe ile będzie wykastrowanych licencji. raczej niewiele, bo mają umowy z ligami podpisane, problem będzie z reprezentacjami
Opublikowano 10 kwietnia 20231 r Ciekawe, czy jeszcze przyjdzie zagrać w taką miodną piłkę nożną jak stare części PES, albo chociaż Fifa z czasów PS3. Może teraz te roszady z licencją i pojawienie się nowych gier będą jakimś przełomem, bo ostatnie lata to jest jakiś blamaż.
Opublikowano 10 kwietnia 20231 r 5 godzin temu, krupek napisał: Ciekawe, czy jeszcze przyjdzie zagrać w taką miodną piłkę nożną jak stare części PES, albo chociaż Fifa z czasów PS3. Może teraz te roszady z licencją i pojawienie się nowych gier będą jakimś przełomem, bo ostatnie lata to jest jakiś blamaż. Ciekawy post. Grasz w każdą nową edycję? Do niedawna ostatnia odsłona w którą grałem to Fifa 17 i jak teraz zacząłem sobie grać w 22 to W moim odczuciu seria zrobiła super progress przez te 6 lat i mam wrażenie że Fifa jest u szczytu swojej formy.
Opublikowano 10 kwietnia 20231 r Ja jestem ciekaw co wymyśli sama FIFA, nie dogadała się co do dalszej licencji a EA, robią swoją piłeczkę co wiadomo ale co na to FIFA? Hajsik uciekł bo byli zbyt pazerni ale nie wierzę że tak temat zostawią i jakiegoś studia nie zaprzęgną do prac nad FIFĄ.
Opublikowano 11 kwietnia 20231 r 16 godzin temu, maciucha napisał: Ciekawy post. Grasz w każdą nową edycję? Do niedawna ostatnia odsłona w którą grałem to Fifa 17 i jak teraz zacząłem sobie grać w 22 to W moim odczuciu seria zrobiła super progress przez te 6 lat i mam wrażenie że Fifa jest u szczytu swojej formy. Grałem 20, 21, 22, a 23 już odpuściłem. Masa błędów technicznych, AI zawodników dramat (szczególnie zachowania w obronie), schematyczność i brak postępu (nawet nie usuwali bzdurnych błędów typu zmiana ustawień dla sterowania dla drugiego gracza na Xboxie, z którą trzeba się nakombinować, żeby ustawienia się zapisywały).
Opublikowano 11 kwietnia 20231 r 9 godzin temu, Daffy napisał: Ja jestem ciekaw co wymyśli sama FIFA, nie dogadała się co do dalszej licencji a EA, robią swoją piłeczkę co wiadomo ale co na to FIFA? Hajsik uciekł bo byli zbyt pazerni ale nie wierzę że tak temat zostawią i jakiegoś studia nie zaprzęgną do prac nad FIFĄ. FIFA powróci prawdopodobnie w wersji 2024. Tez bardzomnie ciekawi jaki będzie poziom piłeczki i jak z licencjami w krajach. Z dupy chyba nie mogą sobie używac jak im się podoba a biorąc pod uwagę ich pazerność to pozdro600 z placeniem za takie Premier League. FIFA diversifies its gaming rights and launches new non-sim football games alongside EA SPORTS franchise
Opublikowano 11 kwietnia 20231 r Fifa 23 do patcha z jesieni, który wywrócił gameplay do góry nogami to była jedna z najlepszych fif w jaką grałem, jeśli nie najlepsza. Mam na myśli online jeśli działał ok, bo przy złym połączeniu to wiadomo że nie funkcjonuje jak należy.
Opublikowano 12 kwietnia 20231 r W tym roku z głównych zmian to będzie nazwa i cena, nawet po tytule gry nie kryją się, że to z piłką nożną będzie miało niewiele wspólnego. Kupowałem PS5 z nadzieją na przełom w grach piłkarskich, a dostajemy gówno na gównie gównem obesrane. Jedyne pocieszenie to mod do PES21 na PC czyli Life Football 2023, jedyna znośna piłka nie skopana na rynku. Edytowane 12 kwietnia 20231 r przez ścierpła mi noga
Opublikowano 4 lipca 20231 r trailer + preorder 13.07 deep dive + beta "virtual clubhouse" dla PS5 - 14.07 prawdopodobnie buduje się własny klub od zera (koszulki, stadion itd) i to przechodzi na wszystkie tryby insiderzy mówią o "zaskoczeniu" w głównym menu
Opublikowano 6 lipca 20231 r Geniusze w EA. Nie płacą za licencję FIFA, ale bazowa cena gry o 10 Euro większa. Hatfu na ludzi co to kupują.
Opublikowano 10 lipca 20231 r Za 3 dni szykuje się jakiś pokaz. Edytowane 10 lipca 20231 r przez A_Bogush
Opublikowano 13 lipca 20231 r boże jaki żałosny ten "pokaz" gry xD no niby nie pokazali nic, a pokazali wszystko, fifa jak fifa i nara, można się rozejść