Skocz do zawartości

EA Sports FC

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mi powie o co chodzi?

Średnio co drugi mecz w volta trafia się chuj*za która stoi w miejscu i nie gra. Ktoś mi wytłumaczy po co taki klika chęć do gry a potem nie gra? Jaki to ma sens? Oczywiście żadnej kary czy ograniczenia dla takiego typa..

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odpaliłem na parę meczy, bo dali w Plusie i nie widzę absolutnie żadnych zmian względem ostatniej odsłony w jaką grałem dłużej czyli FIFA 22. Grafika ta sama, schematy gameplayowe te same, zarządzanie zespołem takie samo, tryby te same, polski komentarz wciąż ten sam (czyli tragiczny). Zmieniła się chyba tylko nazwa i menu z kafelkowego na listę.

Ta seria ewidentnie powinna zrezygnować z wydawania kolejnych odsłon w klasycznym modelu i po prostu przeistoczyć w grę usługę z płatnymi aktualizacjami. Szkoda środowiska dla tych wszystkich pudełek.

Ale wciąż fajnie mieć na dysku jak kumple wpadną na browarka, bo to dobra gra jest. Zbliżające się Euro tylko zboostuje klimacik.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpaliłem bo wpadła do plusa. Od zawsze PES był bliżej mojego serduszka ale FIFA od odsłony 09 również bardzo mi się podobała. Masę godzin przegranych w kopanki ale ostatnią FIFA, która grałem była bodaj 19 odsłona i powiem szczerze, że to co zobaczyłem mnie totalnie zdruzgotało. Graficznie słabo, nowy duet komentatorski to dno na poziomie gier traktujących o skokach narciarskich dodawanych do gazetek, jakiś tam rozwój gameplayowy niby jest, niby wszystkiego więcej ale… nie czuję się w ogóle jakbym odpalił nową odsłonę po 5! poprzednich pominiętych a wręcz jakbym cofnął się do ery Fify sprzed odsłony 09. Koślawe animacje, fizyki piłki i jej zachowanie to katastrofa, strzały totalnie bez mocy - ogółem nie wiem czy jakikolwiek element mnie pozytywnie zaskoczył. 

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
10 minutes ago, krzysiek923 said:

Nie wiem ock, ale w NBA 2K koszykarze ruszają się jak żywi ludzie od 10 lat, a w Fifie ciągle wyglądają w biegu jak garbaci ze szpotawymi kolanami :reggie:

• This 1
  • 3 miesiące temu...