Opublikowano 24 kwietnia 20231 r Niech kwiczą, i tak pewnie szmatławca dorwał gdzieś w empiku żeby zrobić zdjęcie do DRAMCI.
Opublikowano 24 kwietnia 20231 r Niestety tak, ale plusem tej afery było to, że ciepłe kluchy zoltar się obraził i odszedł z pisma
Opublikowano 24 kwietnia 20231 r 5 minut temu, Ukukuki napisał: No trochę słabo ,że się ugięli - przecież nic tam złego nie było. Najśmieszniejsze, że to było o reakcji internetu na pierwszy gameplay, a nie jakąś cosplayerkę, o której autor nie miał pojęcia, że istnieje. Te przeprosiny to beka. No, ale atencja wjechała mocno.
Opublikowano 24 kwietnia 20231 r Wolę takie PSX Extreme, gdzie mniejszość wrzuca takie żale na Twittera, czy fejsa, niż bym miał czytać o poprawności politycznej, czy o tym ze grubasów trzeba chwalić. Wychowaliśmy się na takim PE, wiec nie rozumiem czemu ktoś się pluje, choć extrima kupil w życiu ze trzy razy. 5 minut temu, dee napisał: Jenysiu, niech ktos tym oburzonym typom pokaże stare komiksy Kleja Tam to było sporo o PEDZIACH
Opublikowano 24 kwietnia 20231 r Dlatego oby nigdy lub jak najmniej było w PE tego jak to oni mówili "ducha Pixela" To prosta droga do upadku pisma.
Opublikowano 24 kwietnia 20231 r Chyba skasowali, a już sie jeden typ odpalił i nazwal kogos nacjonalistą i wyborca konfederacji, bo się śmieje z grubasow
Opublikowano 24 kwietnia 20231 r Ojej, a co to się stało jakoby? A no, odpalił się stary dobry HIV. Moim zdaniem niektórzy ludzie mają coraz grubsze kije w pupach. Mniej dram, więcej dystansu. Edytowane 24 kwietnia 20231 r przez Szklarski
Opublikowano 24 kwietnia 20231 r 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Szmatławiec przepraszał za ten komiks? https://www.facebook.com/PSXExtremePL/posts/4474346505923606
Opublikowano 24 kwietnia 20231 r 16 godzin temu, MYSZa7 napisał: Uwielbiam przeczytać jakiś felieton i na fali zajawki obczaić wspomniany w tekście film czy książkę. Atlas Zbuntowany zaraz będzie zamawiany Osobiście proponowałbym zacząć przygodę z Twórczością Rand od "Źródła", bo tam filozofia zaprezentowana podobna i powieść trochę krótsza -- 800 vs 1200 stron ;-)
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r 9 godzin temu, sph! napisał: https://www.facebook.com/PSXExtremePL/posts/4474346505923606 Jest jeden typ ludzi, którzy przeżywają. Wrażliwcy. Gdyby mógł mieć na profilowym nakładkę "Stand with Aloy", to by z taką śmigał dumnie.
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r Obrazek z Alochą był zabawną grą słów to raz, a dwa- oni chyba nigdy grubej baby nie widzieli. Niektórzy bez robienia dram nie mogą żyć- cóż poradzić.
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r Godzinę temu, PiotrekP napisał: Obrazek z Alochą był zabawną grą słów to raz, a dwa- oni chyba nigdy grubej baby nie widzieli. Niektórzy bez robienia dram nie mogą żyć- cóż poradzić. Czekam na oburzenie i bojkot za plakat w Saturn Extreme
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r Widzę jakiś nowy gość recenzuje Minecrafta. To są osoby z Pixela? Niedawno niejaki Otton był przedstawiany, ale coś chyba go nie ma, nie wiem, dopiero pierwszą reckę przejrzałem. Może warto w Hyde Parku, zrobić jakieś przedstawienie zgredów? Np. z Pixela, Voyager wiem że coś pisuje do Szmatławca (a chciałbym znać nazwisko, bo taki jestem ciekawski). W ogóle ta belka ze spisem redaktorów, proszę o zmianę... po co mi czytać że sto lat temu pisał tu Loki, skoro już nie pisuje? Hyde Park też bym zmienił - czcionkę na większą, bo Chmielarzowi pewnie ciężko czytać No i jak można by raz na ruski rok, żeby ten Ściera się gościnnie pojawił. 5 zdań napisał co u niego, bo to dla mnie jest postać/idol z dzieciństwa, a skoro żyje, to fajnie byłoby zobaczyć i jego mordę i wiedzieć co u niego
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r Pamiętam, że na Alochę oburzył się jakiś "dziennikarz" o pseudonimie Taktyczny Smalec(czy tam Wafel)
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r Tam niech spis redaktorów co pisali kiedyś to niech zostanie ale przydałaby się aktualizacja bo kilka osób nowych doszło albo piszą z doskoku a nic o nich nie wiadomo, nawet w stopce ich nie ma jako orbitanci czy gościnnie. Otton, Aesynel wspomniany Voyager, Kluska czy ta panna co dwa numery temu (chyba) pisała jaki artykuł. Piszą a nie wiadomo kto to co to.
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r 18 godzin temu, bobo84 napisał: Osobiście proponowałbym zacząć przygodę z Twórczością Rand od "Źródła", bo tam filozofia zaprezentowana podobna i powieść trochę krótsza -- 800 vs 1200 stron ;-) 300 zł vs 65 zł
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r 6 godzin temu, MYSZa7 napisał: 300 zł vs 65 zł Heh, nie wiedziałem, że mam taką cenną książkę w zbiorach ;-) Ale zapewne niebawem dodrukują. Podobne chore ceny były na przykład przy "Wściekłość i wrzask" Faulknera jeszcze na początku 2020. Tak to bywa z niszowymi klasykami :-)
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r Godzinę temu, [InSaNe] napisał: Jeszcze brakuje tego typa z CDA "widziołem", "grołem" Wizdiałom, grałom prawidłowo po polsku
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r PDF się różni od papieru: 85 strona, w papierowej wersji mamy reklamę Teraz Rock, wydanie o Nirvanie a w pdfie, reklama pisma Pixel Addict Czemu tak? Wydawca Teraz Rock zapłacił za reklamę w pismie, a tamci za pdfa?