messer88 6 580 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Jaka broń na start? Ja rozważam dual albo dużą bronkę na łańcuchu. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Ja rozważam duala albo ten jeden mieczos Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Że tak spytam, jedynka jest grywalna na Switchu na dzień dzisiejszy, czy dalej ma te spadki animacji i inne babole? Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Z tego co tu pisali jest już git 1 1 Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 28 minut temu, Szermac napisał: Ja rozważam duala albo ten jeden mieczos ciężki wybór, duale mają blok i ten atak ze wślizgu, za to kula ma coś lepszego zamiast bloku Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Jak się komuś podobała jedynka, to BRAĆ. Zacząłem dualami i jak mi się nie podobało trochę bo mały damage, to po odblokowaniu drzewka i obczajeniu skilli jest ciekawie i walka zapowiada się na bardziej rozbudowaną od tej z 1. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Ja wziąłem kulę, ma fajne ogniowe ataki i dobry dmg, jetem po pierwszym głównym bossie i bawię świetnie, tęskniłem za klimatem tej gry Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Godzinę temu, messer88 napisał: Jak się komuś podobała jedynka, to BRAĆ. Zacząłem dualami i jak mi się nie podobało trochę bo mały damage, to po odblokowaniu drzewka i obczajeniu skilli jest ciekawie i walka zapowiada się na bardziej rozbudowaną od tej z 1. A to jest tak że jaka broń wybiorę taka gram cała grę? Mi się właśnie ściąga patch i biorę ta duża kule. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 (edytowane) Później zdobywa się każdą bo służą one nie tylko do walki Ja wziąłem standardowy miecz. Też tęskniłem za tym klimatem, szczególnie za nowymi, że tak powiem ilustracjami i designem. Nie zawiodłem się. Fajnie wjeżdżają te cutscenki animowane. Te pixelowe z poprzedniej też były okej, ale tutaj jakoś fajniej siedzą te. Jest bardziej niż w pyte ogólnie No i ta muza... Edytowane 24 sierpnia 2023 przez Szermac Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 No i klasycznie nie wiadomo gdzie iść bo tyle jest tych lokacji , intrygują mnie te lustra, dużo ich jest. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Nooo, ja rozgrzebałem dwie ścieżki do bossów, ale nie dotarłem do żadnego, bo tyle zakamarków i ciekawość wygrywa, ale jest też wygradzana W niedzielke siadę na dłużej Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Lustra to do skakania jak będziesz miał dual broń. Dzwony i takie brązowe pulsujące coś pewnie dwie pozostałe bronie pomogą żeby się tym posłużyć. Ja spadłem do babeczki z rapierem, ale później poszedłem dalej eksplorować. Jest i pierwszy teleport i starczy. Podobają mi się te figurki i widać % co się zmienia, a nie opis jak w 1 i się zastanawiaj który przedmiot bardziej podnosi np. defa postaci. Nowe npc super z designu, w sumie to wszystko mi się tutaj podoba po tych około 3h co grałem. A jestem świeżo po 1 i czuć jednak że nie jest to zwykłe dlc, bo gra się zupełnie inaczej. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Ta, miecz sobie radzi z korzeniami, buława na dzwony, a duale na lustra. Ja chyba wybrałem złego bossa na początek, to znaczy do zrobienia, ale trzecia faza już bez fiolek ciężko Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 W drzewkach broni jak są skille increase base defence to działają tylko w przypadku wyekwipowanej aktualnie broni podejrzewam? zaraz przetestuję na początku gry na słabych mobkach czy mniej hp będzie brać, wracam się i tak pozbierać itemki z double jumpem Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Ale tego pierdolenia bossa po pierwszej fazie to mogli odpuścić, serio, ostatniego bossa zrobili najtrudniejszego to nie dali opcji pominięcia dialogów, tylko za każdym razem muszę czekać i słuchać? Strasznie mnie drażnią takie głupoty w grach. 1 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Ale lamie w to, aż wstyd xD Jedynka zgrabniej mi szła zdecydowanie. Gdzie poszliście najpierw ? Utknąłem na bossie w Crown of Towers, pozwiedzałem reszte i no nie wiem co robić xD bo albo mi brakuje buławy, albo dueli, żeby się dostać gdziekolwiek. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Szkielet z piaskiem, potem ten co piszesz, sekirowy boss na dole i na końcu babeczka z rapierem. Chociaż do niej wpadłem jako pierwszej ale odpuściłem będąc praktycznie gołym bez żadnych upgrade. Znaczę wszystko na mapce gdzie się nie mogę dostać i pomiędzy bossami sprawdzam co się odblokowało daną umiejętnością. Baba w czerni pod hubem chce coś konkretnego żeby z nią gadać? Nie ta od flaszek. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Jeny no pominąłem jedną całą lokacje, teraz ma to sens xD Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 25 minut temu, messer88 napisał: Szkielet z piaskiem, potem ten co piszesz, sekirowy boss na dole i na końcu babeczka z rapierem. Chociaż do niej wpadłem jako pierwszej ale odpuściłem będąc praktycznie gołym bez żadnych upgrade. Znaczę wszystko na mapce gdzie się nie mogę dostać i pomiędzy bossami sprawdzam co się odblokowało daną umiejętnością. Baba w czerni pod hubem chce coś konkretnego żeby z nią gadać? Nie ta od flaszek. zrobiłem 90% gry, nadal nie wiem co ta baba chce, ciągle milczy Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Ah, no ja chciałem iść do niej z manuskryptem z kołysanką, ale już nie chce w takim razie xD Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Obczaiłem i trzeba znaleźć fragmenty kołysanki, jest ich pięć, musisz jej potem zanieść. Jest chyba problem z siostrami, które się chowają, znalazłem je wszystkie, ale nie zaliczyło mi osiągnięcia, dajcie znać czy wam wbiło to trofeum, kiedy uda się wam je znaleźć. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 hmm to dziwne, masz je też 9 w tym pokoju? Na psn pokazuje mi 88% zrobionego trofeum. Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Przeszedłem, 88% według menu. Spoko gra, przedostatni Boss zdeka przegięty, ogólnie grało mi się dobrze jak w jedynkę, ale żadna to wybitna gra. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 44 minuty temu, Rotevil napisał: hmm to dziwne, masz je też 9 w tym pokoju? Na psn pokazuje mi 88% zrobionego trofeum. Tak są wszystkie, zapalone 4 lampki i odebrany ostatni item za datki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi