Bigby 4 743 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Opublikowano 21 kwietnia 2023 PS5, XSX/XSS, PC. Unreal Engine 5.1. Premiera 20 lipca. Wymagania na PC: Cytuj
Boomcio 4 304 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Ogrywa ktoś ten tytuł? @Wredny??? Cytuj
Wredny 9 978 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Nie no k#rwa szanujmy się Przecież to jest jeden z najbardziej generycznych bezpłciowców, jakie w życiu widziałem. Wygląda jak połączenie Forspoken z tymi fragmentami FPP z Anthem - od samego początku miałem odruch wymiotny, jak to widziałem. 1 Cytuj
pawelgr5 1 613 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 To jest od EA? Wyglada jak cos czego nie bede chcial sciagac nawet jak wpadnie do abonamentu. Cytuj
Jakim 1 802 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 I tak też pomyśleli wszyscy przez co sprzedaz jest podobno tak mizerna że polowa zespolu poszła pod młotek. Cytuj
Shen 10 305 Opublikowano 13 lutego 2024 Opublikowano 13 lutego 2024 Tyle kasy władowane, a tu 5 postów w temacie a ja nawet nie miałem pojęcia, że to już wyszło https://www.gamesradar.com/ea-flop-immortals-of-aveum-reportedly-cost-around-dollar125-million-former-dev-says-a-aaa-single-player-shooter-in-todays-market-was-a-truly-awful-idea/ Cytuj
Wredny 9 978 Opublikowano 13 lutego 2024 Opublikowano 13 lutego 2024 Tiaaa... to na pewno przez ten "single player shooter", bo przecież takie DOOMy i Wolfensteiny też zaliczały spektakularne porażki Uwielbiam, jak takie beztalencia, wypuszczające kupsztala, obwiniają wszystko tylko nie siebie. 1 Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 15 lutego 2024 Opublikowano 15 lutego 2024 Doomy czy Wolfy nie kosztowaly 125 Baniek xD No ale jak by gra byla dobra to pewnie by to troche pomoglo chodz w przypadku EA to nigdy nie wiadomo ( Titanfall 2 pamietamy [*] ) Cytuj
KrYcHu_89 2 574 Opublikowano 15 lutego 2024 Opublikowano 15 lutego 2024 W dniu 13.02.2024 o 20:53, Shen napisał: Tyle kasy władowane, a tu 5 postów w temacie a ja nawet nie miałem pojęcia, że to już wyszło https://www.gamesradar.com/ea-flop-immortals-of-aveum-reportedly-cost-around-dollar125-million-former-dev-says-a-aaa-single-player-shooter-in-todays-market-was-a-truly-awful-idea/ Dla porównania inna gra single player od EA z 2023, DS Remake kosztował 60 mln i sprzedał się w +4 mln kopii. Tutaj nawet nie podali ile, ale skoro studio już nie istnieje, to na pewno sporo stracili. Cytuj
Jakim 1 802 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Gra w plusie i nikt nic? Podobno wrzucono patcha który dodaje HDR a w niedalekiej przyszłości ma dojść patch z pierwszą implementacją FSR 3 na konsolach. Cytuj
Wredny 9 978 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Opublikowano 3 kwietnia 2024 O! Dobrze wiedzieć - dodane do biblioteki Dla mnie to takie drugie Forspoken i chciałem kiedyś kupić, jak znajdę poniżej 50zł, ale póki co pudełkowo trzyma cenę, więc fajnie, że wpadło do Plusa. Co prawda spodziewam się mocnej ch#jowizny, ale "za darmo" można sprawdzić. 1 Cytuj
Bzduras 13 187 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Nie gralem, ale mam wrażenie, że to takie solidne 7+, które przez kiepski marketing i gorący okres po prostu przepadło. Dajcie znać jak tam odczucia po pograniu. Cytuj
pawelgr5 1 613 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Opublikowano 3 kwietnia 2024 A to nie jest troche takie strzelanie z palców jak w Ghostwire Tokyo? Tam własnie to mnie wymęczyło mocno. Cytuj
KrYcHu_89 2 574 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Opublikowano 3 kwietnia 2024 15 minut temu, pawelgr5 napisał: A to nie jest troche takie strzelanie z palców jak w Ghostwire Tokyo? Tam własnie to mnie wymęczyło mocno. Chyba tak, Ghostwire mnie nie wymęczyło, bo ogralem w 10h robiąc jeden quest poboczny xD. Ja bym tą grę z tematu sprawdził po dodaniu FSR3, jestem ciekaw, jak to zadziała na konsolach, to taki "model testowy" AMD i z tego co widziałem dropi do 40 w trybie perf. Ale nie podali kiedy ten paczyk, trochę bez sensu, że nie dali na premierę w plusie... Cytuj
Shen 10 305 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Gra nie miała tragicznych ocen, tylko nikt o niej nie słyszał. Jak skończe Resident Evil 3 z plusa, to się sprawdzi i to. Cytuj
Wredny 9 978 Opublikowano 5 kwietnia 2024 Opublikowano 5 kwietnia 2024 Dla mnie wyglądała strasznie nijako i jebała "woke'izmem" po pierwszych zapowiedziach - między innymi dlatego kojarzy mi się z Forspoken właśnie. Cytuj
addhoc 67 Opublikowano 10 kwietnia 2024 Opublikowano 10 kwietnia 2024 (edytowane) Wkręciłem się przez pierwsze 2h bo pamiętam jeszcze Hexena na dyskietkach. Tu oczywiście inny klimat i krajobrazy no ale zaczyna się całkiem miło. Niestety po tych 2h zionie powtarzalnością, lokacje małe z niewiadomych przyczyn, jest sterylnie, bezpłciowo i w sumie schemat to strzelanko, trochę łeptków, mini boss lub midi albo dwa mini i koniec. Fabuła jest wciskana dosyć obszernymi i licznymi scenkami których nie mogę pominąć a to wszystko niezbyt ciekawe. Technicznie całkiem ładnie ale szału nie ma, gra krztusi się w zupełnie losowych momentach bez względu na obszar który trzeba przerobić. No i zawiesiła mi konsolę na amen po wejściu do menu. Za darmo można a powyżej 5 zł nie bardzo jest sens. Edytowane 10 kwietnia 2024 przez addhoc Cytuj
easye 3 445 Opublikowano 16 maja 2024 Opublikowano 16 maja 2024 niby crap'ic, fabuła w ogóle nie interesująca, ale przyjemnie się strzela. Szkoda, że na PC do tej pory nie dodali HDRu, bo kolorki wręcz wylewają się z ekranu! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi