Bigby 4 743 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Opublikowano 21 kwietnia 2023 PS5, XSX/XSS, PC. Unreal Engine 5.1. Premiera 20 lipca. Wymagania na PC: Cytuj
Boomcio 4 158 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Ogrywa ktoś ten tytuł? @Wredny??? Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Nie no k#rwa szanujmy się Przecież to jest jeden z najbardziej generycznych bezpłciowców, jakie w życiu widziałem. Wygląda jak połączenie Forspoken z tymi fragmentami FPP z Anthem - od samego początku miałem odruch wymiotny, jak to widziałem. 1 Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 To jest od EA? Wyglada jak cos czego nie bede chcial sciagac nawet jak wpadnie do abonamentu. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 I tak też pomyśleli wszyscy przez co sprzedaz jest podobno tak mizerna że polowa zespolu poszła pod młotek. Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Tyle kasy władowane, a tu 5 postów w temacie a ja nawet nie miałem pojęcia, że to już wyszło https://www.gamesradar.com/ea-flop-immortals-of-aveum-reportedly-cost-around-dollar125-million-former-dev-says-a-aaa-single-player-shooter-in-todays-market-was-a-truly-awful-idea/ Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Tiaaa... to na pewno przez ten "single player shooter", bo przecież takie DOOMy i Wolfensteiny też zaliczały spektakularne porażki Uwielbiam, jak takie beztalencia, wypuszczające kupsztala, obwiniają wszystko tylko nie siebie. 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Doomy czy Wolfy nie kosztowaly 125 Baniek xD No ale jak by gra byla dobra to pewnie by to troche pomoglo chodz w przypadku EA to nigdy nie wiadomo ( Titanfall 2 pamietamy [*] ) Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego W dniu 13.02.2024 o 20:53, Shen napisał: Tyle kasy władowane, a tu 5 postów w temacie a ja nawet nie miałem pojęcia, że to już wyszło https://www.gamesradar.com/ea-flop-immortals-of-aveum-reportedly-cost-around-dollar125-million-former-dev-says-a-aaa-single-player-shooter-in-todays-market-was-a-truly-awful-idea/ Dla porównania inna gra single player od EA z 2023, DS Remake kosztował 60 mln i sprzedał się w +4 mln kopii. Tutaj nawet nie podali ile, ale skoro studio już nie istnieje, to na pewno sporo stracili. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Gra w plusie i nikt nic? Podobno wrzucono patcha który dodaje HDR a w niedalekiej przyszłości ma dojść patch z pierwszą implementacją FSR 3 na konsolach. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia O! Dobrze wiedzieć - dodane do biblioteki Dla mnie to takie drugie Forspoken i chciałem kiedyś kupić, jak znajdę poniżej 50zł, ale póki co pudełkowo trzyma cenę, więc fajnie, że wpadło do Plusa. Co prawda spodziewam się mocnej ch#jowizny, ale "za darmo" można sprawdzić. 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Nie gralem, ale mam wrażenie, że to takie solidne 7+, które przez kiepski marketing i gorący okres po prostu przepadło. Dajcie znać jak tam odczucia po pograniu. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia A to nie jest troche takie strzelanie z palców jak w Ghostwire Tokyo? Tam własnie to mnie wymęczyło mocno. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia 15 minut temu, pawelgr5 napisał: A to nie jest troche takie strzelanie z palców jak w Ghostwire Tokyo? Tam własnie to mnie wymęczyło mocno. Chyba tak, Ghostwire mnie nie wymęczyło, bo ogralem w 10h robiąc jeden quest poboczny xD. Ja bym tą grę z tematu sprawdził po dodaniu FSR3, jestem ciekaw, jak to zadziała na konsolach, to taki "model testowy" AMD i z tego co widziałem dropi do 40 w trybie perf. Ale nie podali kiedy ten paczyk, trochę bez sensu, że nie dali na premierę w plusie... Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Gra nie miała tragicznych ocen, tylko nikt o niej nie słyszał. Jak skończe Resident Evil 3 z plusa, to się sprawdzi i to. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Dla mnie wyglądała strasznie nijako i jebała "woke'izmem" po pierwszych zapowiedziach - między innymi dlatego kojarzy mi się z Forspoken właśnie. Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia (edytowane) Wkręciłem się przez pierwsze 2h bo pamiętam jeszcze Hexena na dyskietkach. Tu oczywiście inny klimat i krajobrazy no ale zaczyna się całkiem miło. Niestety po tych 2h zionie powtarzalnością, lokacje małe z niewiadomych przyczyn, jest sterylnie, bezpłciowo i w sumie schemat to strzelanko, trochę łeptków, mini boss lub midi albo dwa mini i koniec. Fabuła jest wciskana dosyć obszernymi i licznymi scenkami których nie mogę pominąć a to wszystko niezbyt ciekawe. Technicznie całkiem ładnie ale szału nie ma, gra krztusi się w zupełnie losowych momentach bez względu na obszar który trzeba przerobić. No i zawiesiła mi konsolę na amen po wejściu do menu. Za darmo można a powyżej 5 zł nie bardzo jest sens. Edytowane 10 kwietnia przez addhoc Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja niby crap'ic, fabuła w ogóle nie interesująca, ale przyjemnie się strzela. Szkoda, że na PC do tej pory nie dodali HDRu, bo kolorki wręcz wylewają się z ekranu! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi