Opublikowano 22 kwietnia 20231 r Prawdopodobnie najlepsza gra piłkarska ever i to za darmo Fanowski projekt sceny pesa. Wzięli kod ostatniego Pesa2021 i stworzyli swoją grę piłkarską. Oczywiście pełne licencje na drużyny, poprawione stadiony i nowe obiekty, poprawione twarze blisko 6000 piłkarzy, przebudowany master league. Mało? Przebudowany również gameplay, AI, zachowanie piłkarzy, responzywnosc itd. Strona projektu: https://www.pessmokepatch.com/2022/05/FL2023.html Jak zainstalować to na steam decku: https://github.com/eskay993/gamefiles/tree/main/sp-football-life-2023 Działa tylko na pc i oczywiście jest to gra offline, tryby online nie działają
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r No jak dla mnie to nie stworzyli nowej gry, to jest po prostu dojebany mod do PES'a 2021. Wygląda naprawdę spoko, jakbym jeszcze siedział na PC, a szczególnie na scenie moderskiej PES'a to na pewno bym sprawdził.
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r 4 godziny temu, Daffy napisał: Prawdopodobnie najlepsza gra piłkarska ever i to za darmo No za darmo, bo to piracka wersja z crackiem 1.01 od crackerów z CPY. PS. Na 100%, jestem pewny, więc nie zapraszam do dyskusji. I tak jak pisze Mysza, to po prostu mod i nic więcej. Tak zwane "suwaczki" poszły w ruch, nic nowego na scenie modderskiej.
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r W piłkę online nie chce mi się grać, więc sobie sprawdzę. Zobaczymy jak z handicapem.
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r Ten mod jest obecnie najlepszą gameplayowo dostępną grą piłkarską na rynku. Bardzo dobrze, że nie ma online, które pogrążyło już dwie oficjalne gry piłkarskie zamieniając je w karcianko/zręcznościówki Edytowane 26 kwietnia 20231 r przez ścierpła mi noga
Opublikowano 28 maja 20231 r Autor 63 mecze już w to rozegrałem od czasu założenia tematu. Rewelacyjnie się gra, aktualnie w trakcie drugiego sezonu master league, nie pamiętam kiedy tak dobrze bawiłem się w grze piłkarskiej bez online grając na AI. Musze jeszcze znaleźć czas by z ziomkami pograć na kanapie konkretniej i wtedy mogę dać werdykt czy to faktycznie najlepsza gra piłkarska obecnie. Z wad do poprawki bo pewnie edycję 2024 scena wyda to sędziowie, często gwiżdżą przewinienia z powietrza, a kosy puszczają
Opublikowano 5 lutego 20241 r Czy to normalne że na PES 2021 i tak samo na Football live 2024 mam użycie procesora 90-100 % i temperatury 95 -100 stopni. Dziwne że te wyniki w czasie uruchomionego menu. Podczas meczu temperatury 10 stopni mniej. GPU w miarę normalnie. Laptop legion 5 ryzen 5.