PiotrekP 2 093 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Dostali zielone światło na 2 sezon, pewnie gdzieś za 2 lata. https://www.filmweb.pl/news/"Twisted+Metal"%3A+będzie+2.+sezon+Peacock+podjął+decyzję-153198 Cytuj
Sep 1 681 Opublikowano 22 lutego 2024 Opublikowano 22 lutego 2024 Obejrzane wreszcie. Bardzo fajnie im to wyszło, krwawe postapo polane komediowym sosem. Momentami kojarzyło mi się z Blood Drive. Sweet Tooth oczywiście najlepszy, ale reszta też dowiozła ciekawe kreacje. Dobrze że odcinki po 30 minut, więc nie ma miejsca na zbędne zapychacze. Fajnie że drugi sezon potwierdzony. Cytuj
Shen 10 200 Opublikowano 7 czerwca 2024 Opublikowano 7 czerwca 2024 Gdyby nie artykuł o ekranizacji fallouta w PE, to bym nie wiedział, że ten serial już wyszedł. Marketing chyba marny. Trzeba bedzie wieczorem odpalić. Cytuj
PiotrekP 2 093 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Zapomniałem, że serial ma swój temat, więc wrzucam raz jeszcze. Ciekawe ile poczekamy na premierę u nas. Pierwszy sezon był całkiem spoko, wiec drugi też chętnie obejrzę. 1 Cytuj
Faka 4 088 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Dobry serial? Kiedyś na PSX namiętnie w to grałem, a jak pierwszy sezon? Jest spoko? Cytuj
PiotrekP 2 093 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Pierwszy sezon to raczej takie wprowadzenie. Jest kiczowaty, momentami tandetny- ale dla Sweet Tootha warto. Nie oczekuj niczego, a może ci się spodoba. A jak patrzysz tylko przez pryzmat gier, to może cię rozczarować. 93% popcornmeter na pomidorze chyba znikąd się nie wzięło. Cytuj
Shen 10 200 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Serial z peacock, wiekszosc prodkukcji od nich trafiana showtime, a to jak na złość jest na HBO z ktorego zrezygnowałem. Cytuj
Sedrak 882 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 1 hour ago, PiotrekP said: Jest kiczowaty, momentami tandetny- ale dla Sweet Tootha warto. Nie oczekuj niczego, a może ci się spodoba. A jak patrzysz tylko przez pryzmat gier, to może cię rozczarować. 93% popcornmeter na pomidorze chyba znikąd się nie wzięło. Scena z psem to było przegięcie pały, ale ogólnie bardzo przyjemny serial. Cytuj
Sedrak 882 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 8 minutes ago, PiotrekP said: @Sedrak jaka scena z psem? Jak pokazywali jego młodość Cytuj
Lukas_AT 1 232 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Obejrzalem. Niezly nawet, ale troche brakuje tu Twisted Metal w Twisted Metal. Wiecej wozow, wiecej starc… Ale Sweet Tooth wyszedl swietnie. Cytuj
PiotrekP 2 093 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Dwójka to pewnie też trochę turnieju, trochę orign story pozostałych. Ciekawe tylko czy cały turniej zamkną w tym sezonie czy nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi