Skocz do zawartości

Twisted Metal

Featured Replies

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Obejrzane wreszcie. Bardzo fajnie im to wyszło, krwawe postapo polane komediowym sosem. Momentami kojarzyło mi się z Blood Drive. Sweet Tooth oczywiście najlepszy, ale reszta też dowiozła ciekawe kreacje. Dobrze że odcinki po 30 minut, więc nie ma miejsca na zbędne zapychacze. Fajnie że drugi sezon potwierdzony.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gdyby nie artykuł o ekranizacji fallouta w PE, to bym nie wiedział, że ten serial już wyszedł. Marketing chyba marny. Trzeba bedzie wieczorem odpalić.

Opublikowano

Obejrzyj bo jest zajebisty.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapomniałem, że serial ma swój temat, więc wrzucam raz jeszcze. Ciekawe ile poczekamy na premierę u nas. Pierwszy sezon był całkiem spoko, wiec drugi też chętnie obejrzę.

Opublikowano

Dobry serial? Kiedyś na PSX namiętnie w to grałem, a jak pierwszy sezon? Jest spoko?

Opublikowano

Pierwszy sezon to raczej takie wprowadzenie. Jest kiczowaty, momentami tandetny- ale dla Sweet Tootha warto. Nie oczekuj niczego, a może ci się spodoba. A jak patrzysz tylko przez pryzmat gier, to może cię rozczarować. 93% popcornmeter na pomidorze chyba znikąd się nie wzięło.

Opublikowano

Serial z peacock, wiekszosc prodkukcji od nich trafiana showtime, a to jak na złość jest na HBO z ktorego zrezygnowałem.

Opublikowano
1 hour ago, PiotrekP said:

Jest kiczowaty, momentami tandetny- ale dla Sweet Tootha warto. Nie oczekuj niczego, a może ci się spodoba. A jak patrzysz tylko przez pryzmat gier, to może cię rozczarować. 93% popcornmeter na pomidorze chyba znikąd się nie wzięło.

Scena z psem to było przegięcie pały, ale ogólnie bardzo przyjemny serial. 

Opublikowano

Obejrzalem. Niezly nawet, ale troche brakuje tu Twisted Metal w Twisted Metal. Wiecej wozow, wiecej starc… Ale Sweet Tooth wyszedl swietnie. 

Opublikowano

Dwójka to pewnie też trochę turnieju, trochę orign story pozostałych. Ciekawe tylko czy cały turniej zamkną w tym sezonie czy nie. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A nie showtime? Czekam bo pierwszy sezon super.

Opublikowano
41 minut temu, XM. napisał(a):

A nie showtime? Czekam bo pierwszy sezon super.

pierwszy sezon jest w Maxie